למסירה - דני ענק יפייפה וטוב לב.

ממושי

New member
למסירה - דני ענק יפייפה וטוב לב.

לקחנו אותו מצער בעלי חיים לפני כשנה וחצי. הוא מקסים ואוהב, אך אני מרגישה שאנו לא טובים בשבילו. הוא צריך מישהו שיילטף אותו ויאהב אותו , יטייל איתו במרחבים וייפנק אותו. אנחנו גרים בעיר ומרחבים אין פה. אין לנו אפשרות לסוע איתו כי האוטו פצפון ואנחנו כנראה שלא ממש התגברנו על אובדן בן המשפחה שהיה לנו לפניו. קשה לנו לראות בו כבן משפחה כמו שריאנו בכלבנו שנפטר לפני שנתיים. הוא בן כחמש או שש. לא היו פרטים עליו בצער בעלי חיים וזו הערכת וטרינר. הוא מטופל ומחוסן. מי שרוצה לאהוב אותו שייצור איתי קשר במסר.

Noaal

New member
פרסמי במקומות נוספים באינטרנט

כמו פטנט, פטקינג, הייד פארק, NRG, YNET וכו'. כמו כן ממליצה ללכת איתו לימי אימוץ של SOS. קחו בחשבון שכלב גדול + גיל מבוגר (7-8) רק מקטין את הסיכויים שלו לאימוץ..

dogslove

New member
אוי... מסכן.... דני ענק מבוגר...

לא נשמע שימצא מהר בית, מקווה שיש לכם סבלנות ושלא תזרקו אותו לאיזו עמותה, שם יירקב בכלוב עד שיורדם כי לא יימצא לו בית.... נסו גם לפרסם ב- www.havhav.co.il תחת קטגוריית הגזע שלו. בהצלחה.

סיביון

New member
נסי לדבר עם אחד האנשים הבאים:

יו"ר: דני ברוס 03/6743841 מרכזי גידול: דני ברוס, איתן הנדל, 03/6354019 מזכירה/גזברית: יעל ברוס, 03/6743841 חברי ועד: נאווה זבדי, 08/9454753 מרכז אילוף: אביתר כהן, 03/5381599 כתובת המועדון: זכריה 9, רמת חן, רמת גן 52245 מדובר במועדון הגזע של הדני הענק. יכול להיות שיוכלו לעזור לך למצוא בית ראוי לכלב המסכן.

lilithmm

New member
שלום

דני ענק בן 5-6 הוא כבר לקראת סוף החיים שלו. הם חיים בממוצע עד גיל 10. חבל להעביר אותו שוב לבית אחר את קשיי ההסתגלות וכד'. אולי תעשו עמו חסד ותתנו לו בכל זאת להעביר את שארית חייו בבית?

ממושי

New member
אני חייבת להבהיר לכם שאנחנו אוהבי

חיות ואין לנו כל כוונה להשליך את הכלב לרחוב או למכלאה כזו או אחרת. וכדי שתאמינו לי, אנחנו גרים בדירה לא בית פרטי. שלושה שבועות אחרי שלקחנו אותו , הביאה אלינו מישהי כלבת דני שהתעללו בה כדי שנציל אותה. הדבר הראשון שאמרנו לבחורה בטלפון זה "קודם כל תביאי אותה מהבית הנורא שבו היא נמצאת" בית שבו היכו אותה ובמשך שנה וחצי היא היתה קשורה לשרשרת ברזל.היא היתה אצלנו יחד עם הזכר עד שמצאנו לה בית (אחרי סינוני אנשים) חם ועם חצר , למרות שעשתה בביתנו צרכים כי לזה היתה מורגלת. אנחנו אוהבים את הכלב ולא מתעללים בו , פשוט אני מרגישה שמזניחים אותו רגשית, הלטיוף, מילת חיבה , טיול ארוך מאד (בן זוגי יוצא איתו והוא מגיע הביתה לא לפני 21:30) את ההודעה כתבתי עם דמעות רבות. אני לא שלמה עם ההחלטה וגם בעלי לא ואנחנו מנסים לעשות הכל כדי לשנות את המצב. אני מקווה שנצליח.

הליויתן

New member
אל תעשי את זה!

דני ענק חיים מעט שנים יחסית,אל תטלטלי אותו שוב! תוך שנתיים שלוש ימות בזקנה מכובדת אצלך אל תעבירי אותו ביית!

למעלה