למסירה הפריטים הבאים

למסירה הפריטים הבאים

שטיח בדואי ענק סלון = 1 +2 כולל כריות ללא ריפוד טלויזיה 14 אינטש צבעונית אמבטיה לתינוק + מעמד משחקים לילדים עד גיל 2 מנשא לתינוק כמעט חדש ביגוד עד גיל 2 נעליים עד גיל 2 חלקן במצב מעולה יש לי גם מיטת תינוק אבל אותה אני מוכרת. לא משנה לי הסכום רק שהיא תנתן תמורת כסף. ואני לא יודעת איפה לפרסם אותה. אשמח אם הפריטים ימצאו יד אוהבת.

לא יכולה במסרים - יש לי בעיה

תנסה אתה ליצור איתי קשר אולי דרך תפוז ON שפתחתי בזה הרגע. בבקשה - הייתי מאד שמחה יותר משמחה להפטר מהדברים לפני שבת.

הערימה גדולה מאד - מקווה שאתה

מגיע היום ושנצליח לתאם. ותהיה לי עוד ערימה לשבוע הבא מתי שהוא.

jole

New member
את המנשא לתינוק בבקשה ללבנדרית

היא צריכה מאד- יש לה תאומים ומנשא אחד שאמור להגיע אליה ממיכלית והיא צריכה עוד אחד. לאזור חדרה . אפשר להעביר אלי לזיכרון ואני אעביר לה.

זה יצא וזה בדרך לא יודעת לאן.....

ז'אנה מדובר במינשא שנקרא מינשא על אותו עיקרון כמו התינוק-כיס. חדש לגמרי. ובשבוע הבא אני מוציאה עוד דברים: כיסא תינוק לאוכל כיסא לרכב עד משקל 18 ק"ג סל קל החצי השני של הסלון שלא נלקח היום יכול להיות שנספיק לעבור על הצעצועים ועוד לא סיימתי לעשות סדר פסח בטח נמצא עוד דברים..... ומי שצריך ביגוד לא נתתי אותו בסוף יש לי עד גיל 2.5 שקית וחצי בינתיים די הרבה חורף. אז מהר לקפוץ על המציאה.

jole

New member
האם המנשא יכול להגיע אלי?

אלא אם כן הוא כבר בדרך למישהי אחרת

אני זקוקה לסל קל עבור

אם חד הורית שבטיפולי (מת"א), ליתר הדברים: צעצועים, בגדי חורף, צריכה עבור משפחות אחרות, צריכה לבדוק כיצד לשנע.

ז'אנה ריגשת אותי מתוקה../images/Emo24.gif

תודה שחשבת עליי, תגידי מתי שזה מגיע אני אבוא לקחת. שיהיה לך סוף שבוע נפלא. מירב

jole

New member
יקירה, פנינה יצאה לסופ"ש עם המשפחה

ותראה את המסרים והודעות רק ביום ראשון

למעלה