למסירה ויטרינה

A N N 7

New member
לענת אפשרי לשמור לי. מודה לך

שלום לך אני חסרת כול הרבה חסר לי בבית גם אין לי ארונות מטבח זה יכול לעזור לי הרבה אשמח גם אם רוצה את על זה מחיר סימלי. באמת תודה לך כאן חני מ-נצרת עלית ממש יפה

A N N 7

New member
מרים אחותי מנסים.

האם את יודעת מאיפה זה אם זה במרכז אפשר שאחי יעזור? אולי. הכול אפשרי אם אני לא אדאג אז מה היה הטעם לבקש עזה . את יודעת שאני כתבתי לטלי שגם היא תתן לי אפשרות להיות כאן כמו כולכם. את פתחת את ליבך לפני וכתבת עלי כאן ואף אחד לא פנה לשאול במי מדובר ואיך ניתן לעזור? את מבינה אותי . אני מאוד רציתי שאת תראי את הבית אפילו לדקה. הכול הרוס.אין ארונות מטבח אין הרבה. טוב אני נסיתי.... תודה לך שאת חושבת עלי.. חני באהבה

A N N 7

New member
רק שאלה האם אני לא בנדם?

את יכולה להחזיר רק תגובה לא חייב שאני אהנה מהוטרינה או.. כול דבר אבל יש מוסר להגיב לפחות? וסילחה מתוקה . אני רואה גם מנהלת האתר לא מגיבה לי. קבלי ממי רק ברכות על טוב ליבך. חני

נועית10

New member
חני נשמח לעזור לך את מוזמנת לפתוח הודעה

חני יקרה, טלי לא כל הזמן 24 שעות ליד המחשב לכן לא מגיבה אבל חלילה אין כאן מקום להתעלם בכוונה, אז אל תקחי את זה למקום שמתעלמים ממך, ממש לא ובטח שלא טלי. נשמח לנסות לסייע לך. אני ממליצה שתפתחי הודעה חדשה משלך ותכתבי למה את זקוקה ומהיכן את ונשמח לנסות לסייע לך במה שאפשר.

למעלה