Digi Lista
New member
למסירה ו...
כמו שכתבתי כבר לפני בערך שבוע וחצי-ילקוט עם גב קשיח בצבע כחול עם ציור של 'דרגון בול זי' מיועד לילדים ביסודי,שימש את אחי כשלוש שנים אבל הוא עבר כביסה והוא במצב בהחלט טוב. בנוסף יש גם שני קלמרים למסירה-אחד ורוד עם כמה תאים(שניים אם אני זוכרת נכון,אולי שלושה) ובפנים נמצאים כול מיני טושים וכלי כתיבה שאחי פשוט שם כמו שהם והם אמורים לעבוד(לא היה לי עדיין זמן לבדוק). הקלמר השני הוא קלמר כדורגל גם בעל שניים או שלושה תאים. חוץ מיזה אני כנראה אעביר גם תיק 'לי קופר' אדום ששימש אותי בשנתיים האחרונות,הוא עדיין לא רוקן לגמרי(לא היה לי זמן מאז שבוע שעבר...)ויש בו גם קצת חלקים במצב פחות טוב אך בגדול התיק בהחלט יכול לשמש מישהו אחרי היסודי לדעתי(אבל לגביי התיק הזה אני לא אובייקטיבית כי אני מאוד אוהבת אותו וכשאוהבים הרבה פעמים קשה לראות את כול הפגמים...). אולי יהיו עוד דברים בקרוב... אני באיזור הצפון. חוץ מיזה-אנחנו עדיין מחפשים את בובות הילדים בגודל טבעי זכר ונקבה,עד לפני כמה ימים הייתה לי בעיה במסרים וגם זמן מועט ככה שבמידה ודיברתי עם אנשים ואז לא חזרתי אליהם בעניין אני מבקשת
,אנסה לתקן את המעוות בשעות הקרובות...
גם ל'יובלי2' היקרה,אני חייבת תגובה וגם ביקור,לא שכחתי אותך ואת הנסיך כמובן,פשוט לא הצלחתי למצוא זמן(כן,גם בחופש...)לשום דבר מעבר לדברים שהתחייבתי להם(שהאמת גם אותם נאלצתי לשנות בהתאם לעומסים)...
עכשיו משהו ל'שוקולתה' היקרה
-רציתי לספר משהו על תרומת האוטו שלך,העליתי אותו יום אחרי שלימור העבירה אליי אותו אחרי שחיכה יפה אצל נירה להסעה במטרה להביא אותו לביה"ס יחד עם שתי הבובות שהוספת ותיק וכובע שנירה תרמה(הנעליים הועברו להוסטל בשכונה שלי של מבוגרים בעלי פיגור והפרעות נפשיות שאימא שלי עובדת בו,הילדים אצלנו פחות זקוקים לנעליים בגלל מורכבות הפגיעות שלהם בחלק גדול מהמקרים ובהוסטל יהנו יותר כי גם המידות והסגנונות יותר גדולים),שנייה לפני שהורדנו את הילד האחרון מההסעה במעלון הנהג שם לב לשקית ושאל מה יש בקופסה הגדולה,אמרתי לו שזה אוטו עם שלט שקיבלתי בתרומה והוא ביקש לראות אותו מקרוב,הוא ראה ושאל ככה בשקט אם הוא יכול להביא אותו לילד שלו(יש לו שלושה קטנים בגילאי 3,5 ו8),החלטתי שאם הוא מבקש משהו כנראה שבאמת יש לו רצון בו וגם ככה הילדים שלו בקושי רואים אותו כי הוא המון המון על הכביש(יותר מבנאדם שפוי,לפעמים הוא עובד רצוף 28 שעות),אמרתי לו שיביא לילד ואם הילד לא רוצה שיחזיר לביה"ס במילא בגלל שעד שהגיע האוטו כבר הייתה סוף הקייטנת קיץ וחצי מהילדים לא הגיעו אין לדעת אם הילדים שאליהם כיוונתי את נתינת האוטו יהיו ואחר כך בחופש האוטו עלול להגיע למקומות אחרים(כבר קרה שהיה למשל פופ וכשחזרו מהחופש הוא "נעלם" או עברבאורך פלא לכיתה אחרת שסירבה לוותר בגלל המחסור במצרך...),יום אחרי הנהג סיפר לי בהתלהבות שהאוטו מדהים ונוסע במהירות של איזה 40 קמ"ש ושהבן שלו כול כך התלהב שהוא לקח את האוטו גם למיטה בלילה כדי שישן איתו,ראיתי שהנהג כול כך מבסוט וכול כך מודה(והוא כמעט אף פעם לא מבסוט ומודה) שאמרתי לו שאני שמחה שמישהו מצא בזה שימוש ומקווה שהבן שלו ימשיך להינות כמה שהוא יכול,אז חשוב לי לשתף אותך שלמרות שהאוטו לא הגיע ליעד המקורי הוא כן הגיע למישהו שמצא בו שימוש ונהנה מאוד ובאמת
ענקית
כמו שכתבתי כבר לפני בערך שבוע וחצי-ילקוט עם גב קשיח בצבע כחול עם ציור של 'דרגון בול זי' מיועד לילדים ביסודי,שימש את אחי כשלוש שנים אבל הוא עבר כביסה והוא במצב בהחלט טוב. בנוסף יש גם שני קלמרים למסירה-אחד ורוד עם כמה תאים(שניים אם אני זוכרת נכון,אולי שלושה) ובפנים נמצאים כול מיני טושים וכלי כתיבה שאחי פשוט שם כמו שהם והם אמורים לעבוד(לא היה לי עדיין זמן לבדוק). הקלמר השני הוא קלמר כדורגל גם בעל שניים או שלושה תאים. חוץ מיזה אני כנראה אעביר גם תיק 'לי קופר' אדום ששימש אותי בשנתיים האחרונות,הוא עדיין לא רוקן לגמרי(לא היה לי זמן מאז שבוע שעבר...)ויש בו גם קצת חלקים במצב פחות טוב אך בגדול התיק בהחלט יכול לשמש מישהו אחרי היסודי לדעתי(אבל לגביי התיק הזה אני לא אובייקטיבית כי אני מאוד אוהבת אותו וכשאוהבים הרבה פעמים קשה לראות את כול הפגמים...). אולי יהיו עוד דברים בקרוב... אני באיזור הצפון. חוץ מיזה-אנחנו עדיין מחפשים את בובות הילדים בגודל טבעי זכר ונקבה,עד לפני כמה ימים הייתה לי בעיה במסרים וגם זמן מועט ככה שבמידה ודיברתי עם אנשים ואז לא חזרתי אליהם בעניין אני מבקשת