למסירה כלבת דקל יפיפייה

גסיקה27

New member
למסירה כלבת דקל יפיפייה

כלבת דקל כבת שנה וחצי מחפשת בית חם ואוהב, הכלבה כבר מחוסנת, בעלת אופי מאוד נוח, חברותית מאוד לבני אדם ולכלבים אחרים, ממושמעת, ומאוד רגועה. הכלבה כרגע בתקופת הייחום. הסיבה שאני רוצה למסור אותה זה כי יש לי עוד 6 כלבים בבית ונורא קשה לי. לפרטים: דניאל 052-2584584

גסיקה27

New member
והייתי עושה את זה אילולא:

אצלנו בבית יש נטייה לאסוף כלבים משוטטים ולמצוא להם בתים, הכלבה הספציפית הזאת היא כלבה שנאספה ונמסרה כבר לאימוץ וחזרה אלינו לאחר שהתייחמה, עם כל הכבוד ועם כל האהבה שלי לחיות אם אני אתחיל להשקיע עיקורים וסירוסים בכל כלב שאני מוצאת - מצבי יגיע למצבן של העמותות כיום שנמצאות בחלקן הגדול בפשיטת רגל או בבעיות כספיות לא קטנות... אני מניחה שכל מי שנמצא במצב של אחזקת כלבים יודע עד כמה ההשקעה הכספית גדולה, אני לא מצפה לתמורה כל שהיא ממי שלוקח את הכלב למעט בית חם ואוהב, מעבר לזה אם מי שייקח את הכלבה ירצה לעקר אותה הוא מוזמן לעשות זאת על חשבונו וזמנו האישי. אולי זה יחרה לאנשים מסוימים ואולי לא - כל עוד יש ביכולתי לעזור לכלבים משוטטים למצוא בית - ואני מניחה שלכולנו זה השורה התחתונה שחשובה

סיביון

New member
למסור כלבות לא מעוקרות לאנשים

בלי התחייבות עיקור זו חוכמה קטנה מאוד. את גורמת ליותר נזק מתועלת.

תראי, זה לגמרי נכון...

אבל היא צודקת במאה אחוז, אם היא תתחיל לעקר ולסרס כל כלב/ה שהיא תמצא ברחוב, היא תתרושש. צריך למצוא וטרינר טוב, שמתחשב במצבך ובעזרה שאת נותנת לכלבי הרחוב. יש כאלה שיעשו לך כמה עיקורים בחינם, או בהנחה ממש גדולה. יש גם מרפאות שמעקרים בהם סטודנטים מתלמדים, ואז זה באמת זול. אל דאגה, הם מצויינים בדיוק כמו כל וטרינר אחר, פשוט עדיין אין להם תואר וטרינר (או משהו כזה).

גסיקה27

New member
מי אתה?

אני לא רואה אותך כבן אדם פרטי אוסף כלבים מהרחוב ומוציא עליהם אלפי שקלים כל חודש - כל עוד אין לך את הניסיון שלי יש עם הוצאת כלבים מהרחוב אין לך זכות דיבור ו/או יכולת לשפוט מישהו... במידה ואתה מעוניין להיות יפה נפש - בבקשה אני רוצה לראות אותך תורם כל חודש 1000 שקל לאגודות כלבים למיניהן. אחרת אל תצפה ממני כבן אדם פרטי להגיע למצב שאין לי איך לחסן את הכלבים שלי כי זרקתי את כל הכסף שלי על עיקורים וסירוסים וחיסונים ואוכל לכלביי רחוב. הכלבים האלה דבר ראשון יוצאים מהרחוב ונכנסים לבית (יותר אחריות מלהביא אותך לעלום כדי שתשפוט אנשים שעושים טיפה יותר טוב ומנסים לעזור כפי יכולתם) דבר שני מי שלוקח אותם אתה לא יכול להגיד - לעקר / לסרס את הכלב / כלבה - אתה אומר תודה רבה שמצאת בית חם ואוהב לכלבה ואתה אומר תודה על זה שהצלחת להוציא עוד כלב מהרחוב - או שעדיף להשאיר אותם ברחוב ????

Noaal

New member
../images/Emo31.gif הערה לא במקום!

מה שאת עושה בשביל כלבים, סיביון עושה בשביל חתולים. מה שסיביון בעצם מציעה לך, זה לבקש מהאנשים התחייבות (אם באימוץ דרך עמותה) ואם באמצעות בקשה להתחייבות לעקר את הכלבה [החתמה על מסמך או צ'ק פיקדון (שאם רושמים עליו פקדון צריך בימ"ש)] האנשים שפה (כולם אני מקווה) נמצאים פה בשביל לעזור..

סיביון

New member
היא הבינה מצויין את מה שהצעתי

לגבי התחייבות עיקור וזה מה שהיא ענתה על זה: "דבר שני מי שלוקח אותם אתה לא יכול להגיד - לעקר / לסרס את הכלב / כלבה - אתה אומר תודה רבה שמצאת בית חם ואוהב לכלבה ואתה אומר תודה על זה שהצלחת להוציא עוד כלב מהרחוב".

סיביון

New member
תתפלאי. אני עושה את מה שאת עושה

ואף יותר ממך עם חתולים (כרגע אני בית אומן ל-10 חתולים שהצלתי ממוות ועוד 7 קבועים) ומעולם לא מסרתי חתולה לא מעוקרת ובלי הסכם שמחייב את בעליה החדשים לעקר, אחרת מה עשיתי בדיוק? גרמתי לעוד חיות אומללות להגיע לרחוב. ואני ממש לא אזרוק את החתולה על הראשון שמסכים לקחת אותה ואגיד תודה כמו שאת זורקת את הכלבות והכלבים שאת מוצאת לראשון שמוכן. את סתם עושה לכלבים שאת לוקחת טראומה וכבר עדיף שבאמת תשאירי אותם ברחוב. לא כיף להיות יויו כמו הכלבה האומללה שהחזירו לך. המצב הזה היה נמנע אילו היית מוסרת בצורה חכמה. מה הפלא שמחזירים לך כלבה כי היא מיוחמת כשאת מוסרת בלי לוודא שהם בית טוב ובלי לבקש התחייבות לעיקור? הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות ואנשים כמוך מביאים את מצב הכלבים לשעריו. אני מקווה שאת ישנה טוב בלילה כשאת יודעת שצאצאי הכלבים שמסרת מתגלגלים ברחובות, מומתים במכלאות, מוכים ומורעבים בגלל חוסר האחריות שלך.

גסיקה27

New member
אני ישנה טוב מאוד בלילה תודה כי:

אני יודעת שבזכותי כלבים יצאו מהרחוב לבית חם ואוהב וספציפית לכלבה הזאת הם לפחות היו מספיק אחראים בשביל לא לזרוק אותה לרחוב ולהחזיר אותה אליי.... לכי תדעי מי מהחתולים שמסרת הגיע לרחוב עם ההתחייבות שהם חתמו לך.... וכבדרך אגב נמסרו אצלי כלבים לבתים שלא עיקרו אותם כי לא רצו להעביר אותם סבל אבל מצד שני אוהבים אותם יותר ממה שאת יכולה לדמיין לעצמך שמישהו מסוגל לאהוב ומטפלים בהם עוד יותר טוב ממה שאת מטפלת בחתולים שלך!!!!!!!!!! אני מנסה להבין את החוצפה שלך להרשות לעצמך להתערב לאנשים בחיים ולהגיד להם מה לעשות עם הכלב שהם לוקחים!!!!! תני קצת יותר קרדיט לאנשים אחרים לעומת מה שאת נותנת לעצמך.... יש עוד קצת נשמות טובות בעולם הזה - אותם כלבים ו"צאציהם" שלא הגיעו לעולם למרות חוסר העיקור של חלקם!!!!!! אף אחד מאותם כלבים לא חזר לרחוב ואך אחד מהם לא הביא לעולם צאצאים שהגיעו לרחוב למרות חוסר העיקור!!!!!!! סביר להניח כי בגלל אנשים כמוך מצב הכלבים נמצא כפי שהוא כי אנשים עם הכוונות הכי טובות שבעולם מסרבים בכל תוקף יחליטו עבורם מה טוב ומה לא טוב עבור הכלב או החתול. את יכולה לייעץ להם לעשות את העיקור / סירוס , אבל בשום פנים ואופן את לא יכולה להחליט עבורם מה טוב ומה לא טוב !!!!!! ברגע שהם לוקחים את הכלב ההחלטה לסרס או לעקר היא שלהם בלבד ולא שלך!!! אז איפה הכוונות הטובות שלך שנמנע מחתול או מכלב למצוא בית שבו הוא יכול לקבל טיפול מא' ועד ת' עם הרבה חום ואהבה גם ללא עיקור????? תחשבי על הגיהנום שמחכה לך!!!!!! אני אישית ישנה יותר מדי טוב בלילה ואני בטוחה במיליון אחוזים שיש גן עדן לכלבים ושם מחכה לי מקום , לך לעומת זאת בהחלט מחכה מקום בגיהנום!!!!!

mia01

New member
תעקרי אותה דרך עמותה בזול ותבקשי

מהמאמצים את החזר עלות העיקור. פשוט וקל.

למעלה