למסירה ללא תשלום - סוף שבוע

קייס

New member
למסירה ללא תשלום - סוף שבוע

פעם כשהיינו בתקופת הרווקות סופי השבוע היו יומיים מרגשים שגרמו לנו להמתין להם בציפייה כל השבוע. אחר כך בתקופת הזוגיות זה הפך ליומים של כיף שבהם בילינו ביחד עם חברים טובים והתפנקנו לנו בכיף בבית ועכשיו זה נהפך למשהו נוראי. קודם כל השעה מורן מאוד אוהב לקום בשעה 5:30 ביום שבת ואין לנו מושג איך הוא יודע מה השעה אבל רק בשבת הוא קם כל כך מוקדם וזה עוד בסדר לעומת כל המחלות והשיניים שצצות להם בסוף השבוע, אז בקיצור למרות שאולי זה לא הפורום הנכון אבל כאישה ואמא ששונאת סופי שבוע אשמח לשמוע על סופי השבוע שלכם ואולי תקנו ממני קצת סופי שבוע.

יופי קיטורים - אני אוהבת ../images/Emo6.gif

איזה פולנייה אני אה? רק תנו לי לקטר ואני בשמיים.... אז ככה: יום שישי 12 בצהריים לוקחים את עופרי מהגן, טלטל קצת מקיאה ומשלשלת אבל יהיה בסדר (רוטניה של כל שעתיים צריך לשטוף את כולה ואחר כך גם להחליף לה את כל הבגדים...) הולכים לאכול חומוס חוזרים עופרי ואבא הולכים לישון - טל כמובן לא!!!! בוכה בוכה בארבע חליטה ללכת לישון - אני תופסת טרמפס עושה כמה כביסות/כלים/מטאטא ושמה ראש - רבע שעה אחר כך בכי של טלטל שכמובן עמרי את עופרי והופ החגיגה מתחילה בשנית. מקלחות בגדים יפים ונוסעים להורים. תשע וחצי - חוזרים מההורים - בתוכניות שלי לצאת קצת עם חברה לשבת איפשהו... בתוכניות של טלטל להיות ערה כל הלילה והלקיא. חמש בבוקר נרדמת לשעתיים - עופרי קם מעיר את טלטל ושמחה וששון בתשע מעירה את אבי המשפחה שיטפל בילדים והולכת לישון. ב 12 עופרי מצתרף אלי בשתיים בצהרים כולם ערים ואין סיכוי לעוד שינה. אבי המשפחה חולה גם.... אני איתם לבד כל אחר הצהריים - ארוחת ערב מקלחות ולמיטה. היום ב 12 בצהריים מתקשרים אלי מהגן - עופריקי חולה מקיא שם על הכל... מצבת חולים בבית כרגע: 3 שלושת נחים . ואני במחשב... קייס את בטוחה שאת רוצה להתחלף? שבוע טוב לכולם

בסופי שבוע..

קצת יותר קל לי - בעלי בבית והנטל מתחלק ביננו. ביומיים האחרונים למדתי למבחן, אז בעלי היה עם מעין המון. הוא מאד נהנה ממנה
! הולכים להורים והם רוצים לשחק עם מעין (וגם לא צריך לבשל
). מבחינת בילויים
, אבל לרוב חברינו יש ילדים, אז הרבה יותר כיף להיפגש (כשאנחנו גם כן הורים, להבדיל ממה שהיה עד עכשיו) יחד עם כל הילדים. מזג האויר ממש יפה ואפשר לטייל בסופ"ש. בסה"כ אני רואה שסופי השבוע שלנו דיי נחמדים
.

למעלה