למסירה ל"ידיים טובות"

K a t u s h k a

New member
למסירה ל"ידיים טובות"

לא רק לבקש ידעתי... לאחר שיטטוטים (אומנם ממש קצרים) בארונות, נמצאו כמה אוצרות המחפשים בעלים חדשים. הכל במצב טוב ורק מחכה לידיים טובות... כל הבדים בעיקר לבנות אך ישנם כמה שיתאימו גם לבנים... אז ככה: 2 שמיכות חורף לתינוקות עם הדפס דרדסים חלוק מגבת בצבע צהוב, כמה חולצות מעבר, שמלת קיץ, קפוצ'ון חורף המתאימים לגיל 4 חוג בלט - נעלי בלט בצבע וורוד במידה 27 ו 4 בגדי דוף לבלט בצבעים שונים עם/בלי חצאית המתאימים לגיל 4 כמה גופיות, חולצות קיץ, חולצות מעבר, פיג'מות קיץ/מעבר/חורף, כותנת לילה לקיץ, 2 קפוצ'ונים לחורף במידה 10-12 שמלות קיץ ואוברולים קצרים, כמה בגדי מעבר,כובע שמש (פטריה) וורוד, כמה מכנסי חורף (פוטר) לגיל 1.5-2 כמה זוגות גרביים כותנה דקות במידה 20-21 בגד גוף להתעמלות עם שרוול ארוך בצבע סגול במידה 14 כמה בגדים לנערה (מידה מדיום): 2 חצאיות מיני מג'ינס, פיג'מת קיץ, 2 חצאיות מעטפת, חולצת כתפיות, סוודר לחורף חולצת נשים מכופתרת משובצת יפה במידה L מעיל חורף של FOX בצבע תכלת מידה 10 נעלי בית נשים/נערות חורפיות במידה 36 נעלי חורף של BK במידה 34 2 תיקיות לב"ס (לשיעור אומנות וכד') 2 סירי לילהלפעוטות בצורת אווירונים
זהו זה בינתיים, אם יהיה לי עוד אשמח להתחלק נ.ב. אני מאזור חיפה

נירה63

New member
את מקסימה- תודה רבה לך.

אני מניחה שאנשים יכנסו במהלך הערב אולי מחר או בימים הקרובים ומי שיזדקק יפנה אליך כאן . תודה רבה וחג שמח.

נירה63

New member
שקדיה אולי צריפינה תוכל לעבור דרך קטי

כשהיא מגיעה לחיפה ולהעביר ממנה אליך את הדברים. אנא כתבי לצריפינה ושאלי אותה, אם לא יסתדר חזרי אלי וננסה למצוא פתרון.

נירה63

New member
קטי יקרה אם תצליחי להכין הכל למחר אני אבוא

לפגוש אותך מחר לקראת הצהרים ואז ביום שישי אמסור לצריפינה שתעביר לאיזור המרכז לשקדיה את הדברים. תודה וחג שמח.

K a t u s h k a

New member
עקרונית הכל מוכן....

אארגן איזה קרטון כדי לארוז הכל מסודר בפנים ובשמחה תבואי. אז בינתיים לשקדיה נשמרו: ציוד לבללט, מעיל ונעלי BK. וכל השאר תחליטו בעצמכם -מקווה שיש אנשים שזקוקים. בכל אופן שמחתי ואשמח לעזור בעתיד בכל אשר אוכל.

K a t u s h k a

New member
נירה מוסיפה לך עוד משהו....

סבתא שלי הביאה 7 שרשראות של דגלוני ישראל (חדשים ארוזים). אולי יש איזה גן להעביר לקישוט לחגים (יום העצמאות)? בכל מקרה אוסיף לך ל"משלוח"

עפרה 22

New member
שלום לך

אשמח לקבל את 2 השמיכות לחורף ואת 2 הסיריי לילה בצורת אוירון אני מת"א מישהו יכול לשנע לי אולי תוכלו לעזור בשינוע בבקשה

K a t u s h k a

New member
אשמח לשים לך בצד...

מי אחראי לשינוע? נירה זה באותו כיוון שצריפינה נוסעת?

riva3

New member
מידות 18-24

אשמח לקחת בגדי תינוקת מידות 18-24 לבחורה מהדרום

K a t u s h k a

New member
רשימה מעודכנת....

עפרה 22 - שמיכות חורף לתינוקות עם הדפס דרדסים - 2 סירי לילה לפעוטות בצורת אווירונים שקדיה 10 - חוג בלט - נעלי בלט בצבע וורוד במידה 27 ו 4 בגדי גוף לבלט בצבעים שונים עם/בלי חצאית המתאימים לגיל 3-4 - מעיל חורף של FOX בצבע תכלת מידה 10 - נעלי חורף של BK במידה 34 riva3 - שמלות קיץ ואוברולים קצרים, כמה בגדי מעבר,כובע שמש (פטריה) וורוד, כמה מכנסי חורף (פוטר) לגיל 1.5-2 - כמה זוגות גרביים כותנה דקות במידה 20-21 עדיין מחכה לבית חם ואוהב - חלוק מגבת בצבע צהוב, כמה חולצות מעבר, שמלת קיץ, קפוצ'ון חורף המתאימים לגיל 4 - כמה גופיות, חולצות קיץ, חולצות מעבר, פיג'מות קיץ/מעבר/חורף, כותנת לילה לקיץ, 2 קפוצ'ונים לחורף במידה 10-12 - בגד גוף להתעמלות עם שרוול ארוך בצבע סגול במידה 14 - כמה בגדים לנערה (מידה מדיום): 2 חצאיות מיני מג'ינס, פיג'מת קיץ, 2 חצאיות מעטפת, חולצת כתפיות, סוודר לחורף - חולצת נשים מכופתרת משובצת יפה במידה L - נעלי בית (זוג אחד) נשים/נערות חורפיות במידה 36 - 2 תיקיות לב"ס (לשיעור אומנות וכד') - שרשראות עם דגלוני ישראל (מתאים לגנים לקישוט לקראת יום העצמאות)

למעלה