למסירה מחברות מחברות עברית שורה 40 דף מחברות חשבון 40 דף איסוף מפ"ת. ענת.
N naoh New member 24/8/07 #1 למסירה מחברות מחברות עברית שורה 40 דף מחברות חשבון 40 דף איסוף מפ"ת. ענת.
מ מימי יש רק אחת New member 24/8/07 #4 אני חושבת שכשאין ספירלה,אפשר להסתפק במחברת רגילה,זו דעתי כמובן וככה אגב חונכו בנותי , מחברת ספירלה יקרה , במחיר של ספירלה אחת אפשר לקנות לפחות 10 מחברות רגילות.
אני חושבת שכשאין ספירלה,אפשר להסתפק במחברת רגילה,זו דעתי כמובן וככה אגב חונכו בנותי , מחברת ספירלה יקרה , במחיר של ספירלה אחת אפשר לקנות לפחות 10 מחברות רגילות.
N naoh New member 24/8/07 #5 את צודקת ואני מאמינה שאם היא צריכה אותם היא תפנה ואם לא הראשון שיפנה יקבל אני לא פונה לאף אחד בגלל זה פרסמתי זאת מי שצריך מוזמן לבקש ולקבל כל עוד יש לי .ענת.
את צודקת ואני מאמינה שאם היא צריכה אותם היא תפנה ואם לא הראשון שיפנה יקבל אני לא פונה לאף אחד בגלל זה פרסמתי זאת מי שצריך מוזמן לבקש ולקבל כל עוד יש לי .ענת.
N naoh New member 24/8/07 #8 ליאורה זה מחברות שורה אחת לא מתאים לכיתות הנמ הנמוכות ביסודי מצטערת אם בכל אופן זה טוב עבורך את מוזמנת
ליאורה זה מחברות שורה אחת לא מתאים לכיתות הנמ הנמוכות ביסודי מצטערת אם בכל אופן זה טוב עבורך את מוזמנת