למסירה שטיח משגע לסלון גדול ויפה. נתרם על ידי נטעים ויואל וחברי סוללים...
נ נירה63 New member 18/10/04 #1 למסירה שטיח משגע לסלון גדול ויפה. נתרם על ידי נטעים ויואל וחברי סוללים...
מ מיכליתשלהצאט New member 19/10/04 #4 קרין, אפשר לוותר על השטיח לטובת הזוג ממודיעין? הדירה שלהם ריקה, חוץ מ- 2 שקי שינה... אשמח לתשובה חיובית.
קרין, אפשר לוותר על השטיח לטובת הזוג ממודיעין? הדירה שלהם ריקה, חוץ מ- 2 שקי שינה... אשמח לתשובה חיובית.
מ מיכליתשלהצאט New member 19/10/04 #7 נירה, אשמח לקבל את השטיח עבור הזוג ממודיעין. תודיעי לי בבקשה אם אקטואלי, כדי לתאם שינוע.
נ נירה63 New member 19/10/04 #8 מיכלי בטח אקטואלי...השטיח שלך יקירה רק דאגי לשינוע...השטיח כעת במכונית שלי, נראה כמו משאית בצורת רנו קליאו...ממש חשבי איך נעביר אליך את השטיח. עד הרצליה יש לי פתרון ומשם...אנא דאגי לשינוע.
מיכלי בטח אקטואלי...השטיח שלך יקירה רק דאגי לשינוע...השטיח כעת במכונית שלי, נראה כמו משאית בצורת רנו קליאו...ממש חשבי איך נעביר אליך את השטיח. עד הרצליה יש לי פתרון ומשם...אנא דאגי לשינוע.
נ נירה63 New member 19/10/04 #10 מיכלי אנא כתבי מסר לאולי ואולי לא בכדי לקבוע איתה יום שתגיעי לקחת מהרצליה את השטיח. חייב לצאת ממני כמה שיותר מוקדם...ותודיעי לי מה קבעתם...
מיכלי אנא כתבי מסר לאולי ואולי לא בכדי לקבוע איתה יום שתגיעי לקחת מהרצליה את השטיח. חייב לצאת ממני כמה שיותר מוקדם...ותודיעי לי מה קבעתם...
מ מיכליתשלהצאט New member 19/10/04 #11 שלחי לה מסר לתאם איתה העברת השטיח להרצליה, כשהוא יהיה בהרצליה אבוא מהר לקחת... תודה מיכל
מ מיכליתשלהצאט New member 19/10/04 #13 נירה, אני חושבת שאת צריכה לתאם איתה ולא טלפון שבור. ברגע שהשטיח יהיה בהרצליה, תני קריאה ואאסוף אותו.