למסירה תכולת דירה בגבעתיים

למסירה תכולת דירה בגבעתיים

בדירה יש טלויזיה, וידיאו, כוננית לטלויזיה ולידיאו, פינת אוכל וכסאות, מקרר, תנור גז וכיריים ועוד חפצים רבים. התורם ביקש שיאספו הכל באותו יום ולא יבואו לסירוגין. מי שיש לו אפשרות להביא משאית ולאסוף הכל, אתן טלפון במסרים.

מיכלי- wildcat6 מחפשת בנרות וידאו לגן שקומי

יש אפשרות לקחת רק אותו ולהעביר לה? זו ניראית לי בעיה לקחת הכל ביחד אלא אם מאמינה בו תוכל לקחת למשפחה שביתה נשרף את הדברים (ואולי לשמור ל-wildcat6 את הוידאו) מה את אומרת? מאמינה - מה את אומרת?

קיבלתי פניות גם במסרים, אני

צריכה לבדוק איתו, כי בשיחה טלפונית עמו הוא הבהיר לי שהוא לחוץ בזמן והוא מעונין שהכל יאסף. נראה, אתן לך תשובה מחר או ביום א'.

שוקולתה

New member
יש מישפחה שמבקשת שולחן וכיסאות ויכולה לדאוג

לשינוע נעמי מכירה את המישפחה האים אפשרי עם כן אשמח לקבל תשובה

BOLDOG4

New member
אם זה גן שיקומי ,

אולי יוכל להקצות 100-120 ש"ח מתקציבו לקניית וידאו יד-שניה עבור הילדים. יש הרבה כאלה למכירה (בגלל עידן ה-DVD) במצב טוב ומעלה..

wildcat6

New member
מדובר בגן טיפולי לא שיקומי

לא יודעת מה זה גן שיקומי גן בו הילדים רובם עם בעיות תיקשורת ילדים מקסימים וגן מדהים

wildcat6

New member
כתבתי שזה לא גן שיקומי

ותקציבם מופנה לטיפולים כמו קלנאית תיקשורת, ריפוי בעיסוק, דרמה תראפיה ועוד... אתה חושב שאם לגננת היה יכולת כספית לרכישה היא לא היתה עושה את זה

מיכל 1976

New member
אם אפשר הייתי מאוד

רוצה לקבל את הטלוויזיה כי שלנו הלכה לעולמה.....

חדגורית

New member
אם תאורגן משאית ע"י האנשים שצריכים את הדברים

יהיה ניתן להעביר אותם אלי לרמת גן , יש לי מקלט בבית ריק ונקי אוכל לשמור לכם שם את הדברים לפחות לכמה ימים. מי שמארגן מוזמן לכתוב לי ולהודיע על המשאית ומתי תגיע אלי .וכמובן לתת לי את הטלפון של הנהג. שבת שלום

sarit1980

New member
היי.

אני גולשת חדשה. אם יש מכונת כביסה אשמח לקבל אותה. כי שלי הלכה.

../images/Emo41.gifיש תקלה במערכת המסרים ולכן

אני רואה שיש לי המון מסרים אבל לא יודעת ממי נשלח ומה התוכן. מעבר לכך, דיברתי עם האיש והוא יתן לי תשובה לקראת סוף שבוע ואעדכן כאן.

rey

New member
אני מאוד אשמח לטלויזיה,

תיקנו את שלנו כבר פעמיים, ועדין לא מצליחים להחיות אותה. אנחנו גרים ברמת גן. תודה רבה מראש

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעדכון בקשר לתכולת הדירה

דיברתי שוב עם האיש, הוא לחוץ מאוד למסור את הכל והוא עובד עד שעות מאוחרות ולכן לא יכול לתת לסירוגין. הוא פשוט הזמין חברה שלוקחת את הכל, אבל ביקשתי ממנו במיוחד שישאיר לי את הוידיאו עבור הגן הטיפולי בטיפולה של ווילדטכאט (כותבת את הניק שלה באנגלית). אם תהיה לי תרומה נוספת של תכולת דירה ולא יהיה לחוץ כל כך כמו הפעם, אשמח מאוד לפנות אליכם שוב ואז נוכל להתארגן בהתראהמוקדמת יותר וללא לחץ.

למעלה