למסירה תנור חימום על גז חדש

יובל2

New member
למסירה תנור חימום על גז חדש

שקית זבל עם בגדי ילדים לגיל 3 ומעלה אני חושבת
,,,אין לי כל כך קני מידה לילדודס גדולים. סטרליזטור למקרוגל (אין לי מושג לא איך כותבים את זה ולא איך אומרים
) שובר הנחה של 10 ש.ח. לסימלאק למימוש בסופר פארם או ניו פארם. שטיח צמר רך ומתקפל כמו שמיכה יכול לשמש גם ככיסוי מיטה.

נירה63

New member
יובלי -שמרי לי בגדי ילדים גיל3

אנא העבירי עם הילה לאולי ואולי לא או כתבי לה מסר שתיקח ממך ותעביר אלי. נדמה לי שבסוף השבוע היא תגיע לאיזורך.

יובל2

New member
עובד כמו גדוללללללללל../images/Emo9.gif

אני רק מפחדת מחשבון החשמל
אני משתדלת להלביש אותו היטב ולחמם רק כשמחליפים טיטול או אחרי מקלחת,,,בפועל זה ממש לא יוצא ככה

נירה63

New member
מנסיון יובלי אם תשאירי על חום- 3

החשבון לא נוראי,400 ש"ח בערך.

יובל2

New member
כל היום../images/Emo35.gif וכל הלילה../images/Emo35.gif

חוצמיזה 400 ש.ח. זה המוןןן כי תוסיפי לזה בויילר שגונב לא מעט, בחודש האחרון שלא היה לא קירור ולא חימום, קיבלת 500 ש.ח. וכמעט התפלצתי, אז מניחה שבחורף אקבל לפחות פעם וחצי מזה וכפול מ-400 אין לי מושג ירוק מה לוקח לי כל כך הרבה חשמל
, יכול להיות שהמקרר אולי
אני שמה את זה על אחד בחום נמוך כי החדר קטנטן והראדיאטור ענקקק, עדין מפחדת לאללה מהחשבון
עכשיו הוא חולה אז משאירה לו כל הזמן, נראה מה יהיה אחר כך
אגב,,,אמרו לי שמזגן לוקח פחות חשמל, זה נכון
מישהו יודע

נירה63

New member
יובלי, לא כל היום.

שימי שמרטוט רטוב כי הרדיאטור נורא מיבש. לא יודעת המזגן שלי קורע אותנו מבחינת הכסף. בכל מקרה בחודשי החורף החשבונות גבוהים יותר. מקווה שלא יהיו הרבה ימים קרים....

נירה63

New member
יובלי, לא כל היום.

שימי שמרטוט רטוב כי הרדיאטור נורא מיבש. לא יודעת המזגן שלי קורע אותנו מבחינת הכסף. בכל מקרה בחודשי החורף החשבונות גבוהים יותר. מקווה שלא יהיו הרבה ימים קרים....

יובל2

New member
אני שמה לו מכשיר אדים קרים

מקווה שזה מספיק ומקווה שזה בכלל עובד, כי אני לא רואה את האדים

במכשיר אדים לא חייבים לראות

את האדים, זה מאוד תלוי בסוג המכשיר. לגבי מזגן, הוא אכן זול יותר מרדיאטור, אבל הוא פחות טוב מכיון שמזגן סופח אליו המון בקטריות ולא טוב לנשימה במיוחד לילדים קטנים, כי הוא מייבש. לגבי רדיאטור, הוא בטיחותי מאוד, זולל חשמל גדול, אבל הכי יעיל במקרה של ילדים קטנים ותינוקות. כמו כן, שימי על חום נמוך, ואם את שמה מכשיר אדים בחדר, אין צורך לשים גם סמרטוט, המכשיר אדים מספיק. נשיקות לקטנצ'יק ממני .

נירה63

New member
יובלי ערב טוב לכם.האם הצלחת להעביר

עם הילה את הבגדים עבור ילדה בת 3 בחיפה?

למעלה