למסירה 15-22/11, נא לציין מיקום

מצעים למסירה למיטות יחיד

עד שאקפל ואצלם......להלן פירוט

כולם למיטות יחיד
3 יחידות סדין עם גומי 1 אדום 1 קרם 1 כחול כהה - כותנה מעורב דיאולן
1 סט דיאולן רקע כחול כהה עם כוכבים צהובים - סדין, ציפה וציפית
2 ציפיות לכריות עם אותיות יפניות שחור לבן
2 יחידות ציפיות משבצות לבן כחול
1 סט פלאנל דוגמת דינוזאורים, סדין ציפה וציפית (הסדין תואם אבל צבע חלק ויש קרע קטנטן, השאר במצב מצויין)

זה מגיע אלי ב"טיפות" אז מי שיקח -
אולי עוד יהיה המשך להשלמות סטים

לא שומרת יותר (מניסיוני, קובעים לא מודיעים ולא באים)
מי שיקדים - יקח

emu99

New member
למסירה מזוודה קטנה לעליה למטוס

בצבע כחול ברחובות

רוזי100

New member
פרטים למסירה

אשמח למסור סט קוסמטיקה של סופטטאץ המכיל מסכה, קרם פנים וסרום וסט תמרוקים קטן.
אבדוק לגבי פרטי

aaa510

New member
בקשר למיטת מעבר

הייתי מעונינת במיטה לאחין שלי אים תוכלי להשאיר פרטים אשמח תודה.

מגוון פריטים למסירה בלב תל אביב

שלום. ברצוני למסור מגוון פריטים, עדיפות לנזקקים באמת. לידיעה: אני גרה במרכז תל אביב, ליד העירייה, במקום קשה חנייה אם כי אפשר להישאר ברכב ואני אוכל להביא את הדברים.
הפריטים הם:
1. מאוורר תקרה -של אלקטרוסטאר - כשקיבלתי אותו לפני 3 שנים הוא עבד, והיה לו ותק של 5 שנים. מאז הוא שוכב אצלי ומעלה אבק.
2. טלוויזיה 25 אינץ' שמנה של מץ, עובדת. אני לא מוצאת את השלט.
3. שידה פשוטה לטלוויזיה - פתוחה מכל הכיוונים.
4. 2 כורסאות סבתא - במצב טוב, אבל מלוכלכות. התמונה היא רק דוגמה ודי דומה לכורסאות. הריפוד אצלי לדעתי יותר יפה.
עדיפות תינתן למי שירצה לקחת את כל הפריטים או את רובם.
מצ"ב קישור לתמונה:
http://www.dorothea.co.il/wordpress/wp-content/uploads/2011/10/sofas31-slide.jpg

מי שמעוניין בפריטים-מוזמן להגיע מחר בבוקר

שלום. עקב אילוצים שלי, אפשר לבוא לקחת מחר בין 08:30-10:00 בבוקר. או ביום שישי בשעות 08:30-11:30. אפשר לקחת הכל, חוץ מהכורסאות. אני גרה במלכי ישראל 8 וכדאי שתביא איתך מישהו שיחכה באוטו וגם שיקח את הטלוויזיה והשידה. מס' הטל' שלי 050-7758464. אני שולחת מסר זה לעוד כמה אנשים שפנו, כך שמי שיגיע ראשון יקח. בכל מקרה, לפני שמגיעים, כדאי להתקשר לוודא שטרם נלקח. ביי ולילה טוב.

תיקון טעות במיקום. פריטים למסירה בתל אביב

שלום. ברצוני למסור מגוון פריטים, עדיפות לנזקקים באמת. לידיעה: אני גרה במרכז תל אביב, ליד העירייה, במקום קשה חנייה אם כי אפשר להישאר ברכב ואני אוכל להביא את הדברים.
הפריטים הם:
1. מאוורר תקרה -של אלקטרוסטאר - כשקיבלתי אותו לפני 3 שנים הוא עבד, והיה לו ותק של 5 שנים. מאז הוא שוכב אצלי ומעלה אבק.
2. טלוויזיה 25 אינץ' שמנה של מץ, עובדת. אני לא מוצאת את השלט.
3. שידה פשוטה לטלוויזיה - פתוחה מכל הכיוונים.
4. 2 כורסאות סבתא - במצב טוב, אבל מלוכלכות. התמונה היא רק דוגמה ודי דומה לכורסאות. הריפוד אצלי לדעתי יותר יפה.
עדיפות תינתן למי שירצה לקחת את כל הפריטים או את רובם.
מצ"ב קישור לתמונה:
http://www.dorothea.co.il/wordpress/wp-content/uploads/2011/10/sofas31-slide.jpg

למעלה