למסירה 30/11 - 6/12

trilliane

Well-known member
מנהל
התייעצות: לאן כדאי לתרום בגדים לנזקקים? (בחיפה)

אני רוצָה למסור בגדים ישנים (שלי), בסה"כ במצב טוב, חלק יותר חלק פחות (אבל לא עם חורים ולא מסריחים או משהו כזה; למעשה רובם ככולם כובסו לאחרונה). בד"כ אני מוסרת ב"אגורה", אבל כאן מדובר בבגדים שנאגרו במשך שנים, מידות שונות, סוגים שונים, ואין לי פנאי לשבת ולתאר ולצלם הכול; מעדיפה למסור את הכול וחסל.

חשבתי לתרום לויצו, יש להם ביגודית שנוח לי להגיע אליה (בחיפה), אבל גיגלתי קצת והתרשמתי שהם יותר בקטע של בגדים אופנתיים / איכותיים / וינטג' ולא בהכרח לאנשים נזקקים שישמחו במה שיש (יש לי בגדים פשוטים מאוד); אני פשוט חוששת שחלק מהבגדים שאתרום ייזרקו סתם חלילה כי לא יהיו להם קונים במחירים שהם גובים
. מכתבה שמצאתי ב-nrg (שבסופה הוזכר הפורום והזכיר לי את קיומו) התרשמתי שאולי "פתחון לב" הם הכתובת (פחות בררנים) אבל אין להם מרכז בחיפה ואף שאני מגיעה מדי פעם לת"א, לסחוב שקיות גדולות לדרום ת"א זו קצת בעיה לוגיסטית עבורי.

אני מוסרת גרבי חורף צבעוניים (הפסקתי ללבוש אותם לפני שנים כי חלקם התקשו מהכביסות, אבל הם תקינים לגמרי), חולצות טריקו קצרות וארוכות, גופיות טריקו (לקיץ), סוודרים, שרוואלים, מכנסי ברמודה... יתאימו לנערות/נשים במידות ביניים, 40–42. ייתכן שיהיו עוד (סוגים) אני כרגע עדיין בשלב שבו עוד לא החלטתי סופית, אני משתדלת לרוקן את הארון כמה שיותר (אבל קשה לי להיפטר מדברים; זו אחת הסיבות שמסירתם לאנשים שיוכלו להפיק מהם תועלת מקלה עליי).

אשמח לתובנות / רעיונות / הארות / הערות.
מראש

נ.ב.
קטניפ, אם שרשרתי לא נכון אני מתנצלת, שרשרי אותי כראות עינייך.

נירה63

New member
בגדים לתרומה בחיפה- יש למי למסור

בוקר טוב לתורמת היקרה. ראשית ברוכה הבאה אלינו לפורום, ולגבי רצונך ותרומתך. אני מחיפה, מכירה כאן הרבה משפחות ומוסדות שיהנו מהביגוד.
אפשרות שאת תמייני ומה שטוב לשימוש, להעביר ישירות או שנוכל יחד ליסוע או שתעבירי אלי ואני אעביר. מה שיתאים לך יהיה טוב.

בשפרינצק ישנו מקום, בחניתה ישנו מרכז, בדרך יד לבנים יש משפחות שאני מטפלת ועוזרת להם וישמחו, בנווה דוד יש כמה משפחות. יש מספיק. רק כתבי כאן או במסר מה ברצונך לעשות ומכאן נמשיך. תודה והמשך שבוע מקסים.

trilliane

Well-known member
מנהל
אין לי מה למיין; כל מה שאני מוסרת ניתן ללבישה

אני לא מוסרת סמרטוטים אלא בגדים שישבו אצלי בארון ללא שימוש זמן רב; אבל אני לא יודעת מה הסטנדרטים של מקבלי הבגדים ומה הם ירצו ומה לא... אני מעדיפה לא להתחיל למסור למשפחה מסוימת כי אז באמת חלק יכול ללכת לפח וכו'. מעדיפה למסור למקום שבו אנשים יבואו לקחת ויקחו מה שהם צריכים ומה שלא ירצו יקחו אחרים (ואם אף אחד לא ירצה, בסדר, גם קורה).

sveta n

New member
למסירה בגדי גברים/נערים מאזור ב"ש

חורף וקיץ מידות L ו-M

סאג 1

New member
למסירה ספה

למסירה ספה במצב טוב, מישהי חיפשה לחיילים ? נמצאת בתלאביב מעבר לירקון.

למעלה