למסירה...

berry23

New member
למסירה...

* סלקל לתינוק * רדיו דיסק עם טייפ- עובד מצויין * פעלולון מנגן לתינוק של פלייסקול * בובות יפוווות של חיות - צעצועים רכים ממש מתוקים * 2 משטחי פעילות * ספרים מבד תלת מימדיים לתינוקות, גם כאלו ששמים במיטה בצבעים שחור לבן ואדום * 5 זוגות נעליים לנשים לקיץ מהמממווות שקיבלתי (אבל לא במידה שלי לצערי) מידה 39 במצב חדש!!!- סנדלים תנכיות נעלי סירה וכד'... איסוף מנס ציונה..... * שוקולטה, הבגדי נערות עבורך עדיין שמורים, אוזיריס יעבור אלי מתישהוא כנראה השבוע ויקח עבורך. * עופרה22, המשלוח של בגדי הבנים עבורך יצא היום...הבגדים לא ממש ממויינים אני מתנצלת שלא הספקתי.

berry23

New member
עדיין מחפשת...

* מיקרוגל (לא אובן) למשפחה שנשרף לה. * סרבלים לילד אוטיסט מההוסטל בן 11 גוף ממוצע. * נעלי אצבע או כפכפים מידה 46 לבעליקו שלי.

שוקולתה

New member
אפשר לקבל פעלולון מנגן לתינוק של פלייסקול

ואת נעליים מידה 39 או סנדלים

עפרה 22

New member
היי ברי

אני אשמח לקבל את הרדיו דיסק פעלולון מנגן לתינוק משטחי פעילות בבקשה עבור אמא שילדה תאומים בן ובת ותודה על המישלוח

berry23

New member
שלחתי לכן מסרים, היה קשה כי היו הרבההה

קופצים אבל נראה לי שאני אחלק את הדברים לתינוקות בין בת20בהריון לבין התאומים "של" עופרה... רק להשיג שינועיייים חבר'ס.

0ziris

New member
נצלש| - בוקר טוב BERRY

אני מתכנן לשנע מחר ממך בע"ה אנא צרי קשר לתיאום שבוע טוב

Mור

New member
צריכה דחוף ציוד לתינוק

היי, האם הדברים עדיין נמצאים? יולדת חד הורית ללא משפחה צריכה דחוף כל דבר לינוק בן שבוע אשמח לשמוע מה נשאר ומאיפה את תודה

למעלה