למעוניינים לברך את הנשיא הנבחר טראמפ עם כניסתו/חזרתו לבית הלבן

Harrington

Well-known member
מנהל
מועצת יש"ע אשר נציגיה הוזמנו להשתתף בטקס כניסת הנשיא הנבחר טראמפ לבית הלבן ב20/01/25 למניינם, פרסמו מכתב שבכוונתם להגיש לו בשם הציבור, תוך שהם מאפשרים לציבור (לכתחילה מן הסתם תושבי איו"ש, אך אין מגבלה פורמלית) לחתום עליו ולהצטרף לברכותיהם.

למעוניינים להצטרף ולחתום:

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
מועצת יש"ע אשר נציגיה הוזמנו להשתתף בטקס כניסת הנשיא הנבחר טראמפ לבית הלבן ב20/01/25 למניינם, פרסמו מכתב שבכוונתם להגיש לו בשם הציבור, תוך שהם מאפשרים לציבור (לכתחילה מן הסתם תושבי איו"ש, אך אין מגבלה פורמלית) לחתום עליו ולהצטרף לברכותיהם.

למעוניינים להצטרף ולחתום:

אברך לאחר שאראה ואשמע על תוכניותיו לגבי ישראל.

boriska1

Well-known member
לא מועצת יש"ע, לא שום מועצת לא הוזמנו לטקס. לטקס מוזמנים רק שגרירים בוושינגטון. כמובן חברים קרובים ובני משפחה של הנשיא הנבחר.
כיוצא מן הכלל, הפעם טראמפ הזמין את נשיא סין, אך זה לא הסתדר בגלל "לוח הזמנים הצפוף שלו".
כל אחד מאיתנו יכול להיות "מוזמן" תמורת תרומה נאותה. אלה המוזמנים האחרים.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
לא מועצת יש"ע, לא שום מועצת לא הוזמנו לטקס. לטקס מוזמנים רק שגרירים בוושינגטון. כמובן חברים קרובים ובני משפחה של הנשיא הנבחר.
כיוצא מן הכלל, הפעם טראמפ הזמין את נשיא סין, אך זה לא הסתדר בגלל "לוח הזמנים הצפוף שלו".
יש עמותות חשובות יותר לתרום להם.

Harrington

Well-known member
מנהל
אין לי מושג. מסופק אם מועצת יש"ע משקיעה כספים בטראמפ או קונה כרטיסים לטקס. מוזמנת בגלל שראשיה פעלו למען בחירתו בקרב מצביעים אמריקאים בישראל ובארה"ב. סיפור ידוע שאינו חדש כלל.

boriska1

Well-known member
אם אין לך מושג, אז למה לך להגיב? אני גם מסופק שמועצת יש"ע יכולה להשקיע בבחירות של מנהיג זר. אבל יש עוד כמה אלפי אפשרויות. למשל, אם היה לך חבר, שמוכן להשקיע הרבה בטראמפ, היה יכול גם לתרום עבורך. ואז היית משתתף.
חוזר, קרא מעלה מי יכול להשתתף.

Harrington

Well-known member
מנהל
אם אין לך מושג, אז למה לך להגיב?
אהה, כי התחשק לי כאילו כזה?
אני גם מסופק שמועצת יש"ע יכולה להשקיע בבחירות של מנהיג זר. אבל יש עוד כמה אלפי אפשרויות. למשל, אם היה לך חבר, שמוכן להשקיע הרבה בטראמפ, היה יכול גם לתרום עבורך. ואז היית משתתף.
לא צריך לחזור לקרוא. מכיר את הסיפור בין מועצת יש"ע לטראמפ. מכיר את סיפור ההזמנה. משאיר לך ליהנות כאן עם התיאוריות.

בריאות.

שמלת תחרה1

Well-known member
אם אין לך מושג, אז למה לך להגיב? אני גם מסופק שמועצת יש"ע יכולה להשקיע בבחירות של מנהיג זר. אבל יש עוד כמה אלפי אפשרויות. למשל, אם היה לך חבר, שמוכן להשקיע הרבה בטראמפ, היה יכול גם לתרום עבורך. ואז היית משתתף.
למה שלא יקבלו הזמנ? הכל מתחיל ומסתיים בכסף?

למעלה