למעוניינים -צוות דוסון קריק כרגע באםטיוי אירופה, תוכנית trl עם המנחה קרסון דיילי.
H howiefan New member 8/5/02 #1 למעוניינים -צוות דוסון קריק כרגע באםטיוי אירופה, תוכנית trl עם המנחה קרסון דיילי.
J JERRI יפה ואופה New member 8/5/02 #2 ובמיוזיק בוקס ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif כבר הפעם השישית שאני רואה את ברנדי בשעתיים האחרונות. אני הולך לנפץ את הטלויזיה.
ובמיוזיק בוקס ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif כבר הפעם השישית שאני רואה את ברנדי בשעתיים האחרונות. אני הולך לנפץ את הטלויזיה.
H howiefan New member 8/5/02 #3 משום מה יס חסמו פה את ערוץ מיוזיק בוקס וכתובה הודעה שלרכישת הערוץ אנחנו צריכים להתקשר אליהם. ואני חשבתי שזה כלול בחבילה שהזמנו. הרי אנחנו גם משלמים על יס, וגם צריכים להתקשר להזמין קליפים? במילים אחרות - גניבת כסף.
משום מה יס חסמו פה את ערוץ מיוזיק בוקס וכתובה הודעה שלרכישת הערוץ אנחנו צריכים להתקשר אליהם. ואני חשבתי שזה כלול בחבילה שהזמנו. הרי אנחנו גם משלמים על יס, וגם צריכים להתקשר להזמין קליפים? במילים אחרות - גניבת כסף.
A A n g e l D u s t New member 9/5/02 #4 הפסדתי את זה??????? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא (בעצם, אם צ´רלי לא היה שם אז זה מעניין ) העיקר שראיתי REAL WORLD וROAD RULES
הפסדתי את זה??????? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא (בעצם, אם צ´רלי לא היה שם אז זה מעניין ) העיקר שראיתי REAL WORLD וROAD RULES