למעוניינים

למעוניינים

למעוניינים זהו טרנס שכתבתי כשלמדתי אצל אמיר רטר , אני חושבת שהוא מקסים והייתי רוצה שאחרים יהנו ממנו כמוני הטרנס בא לאפשר התחברות לרגשות שלא תמיד קל בחיינו היום יומיים להתחבר אליהם ולהזכיר לנו שהכל עשוי מאנרגיה גם חפצים הנראים קשיחים השאלה היא מידת הצפיפות .לפעמים דברים הנראים דווקא שבירים ועדינים יכולים לתמוך ולהחזיק. ללמד שלפעמים כאשר בוחנים דברים גם מזווית אחרת או שנותנים מקום לרגש טוב גם בזמנים קשים אפשר להתעלות ולראות את הדברים בצורה יותר אובייקטיבית ובהירה וכך גם להתמודד עם הדברים. דמייני שאת יושבת על שפת הים שעת ערביים קרני שמש אחרונות מפזזות על פני המים … מרצדות … רוח נעימה נושבת מפזרת מעט את שיערך … שחפים עפים בשמיים לעבר השמש , משמעים את קולותיהם במרום …עפים לעבר השמש ההופכת אט אט אדומה וצובעת את האופק בגוונים רכים של גווני אדום וורוד… רחש המית הגלים נשמע כמו מוסיקה נעימה ואת יושבת ומקשיבה בשלווה בעוד הגלים מלחכים ברגלייך נוגעים לא נוגעים … את נרגעת לתוך השעה הזו ולתחושת השלווה האופפת את המקום… את מסתכלת סביבך רואה כיצד אנשים מתחילים להתקפל הביתה… ילדים קטנטנים נפרדים בצער מהים ושולחים את כף רגליהם אל המים החמימים המזמינים… השמש מממשיכה לשקוע חלק ניכר ממנה כבר שקע בים וגווני האדום הופכים לכהים יותר ונדמה כי הם נשפכים אל תוך הים מציפים את המים בשלל גוונים של אדום וורוד , ואותך ממלאים בהוד … ואת לוקחת נשימה עמוקה ונושמת את היופי ואת האוויר המלוח מחבקת את גופך … ובעודך צופה למרחוק אל האופק האדמדם ההולך ומחשיך את מבחינה בתכונה הרוחשת בתוך הים ההופך גלי יותר … הרוח גוברת … השחפים מגבירים את קולם … כאילו מודיעים שמשהו עומד להתרחש … ובתוך הים נוצרת מעין מערבולת גדולה בתמיהה את עומד על רגלייך מסתכלת והנה משהו יוצא מתוך המים … משהו עגלגל ושטוח , משהו גדול צבעיו יפיפיים, המתמזגים עם גווני הוורוד ואת מבינה שזוהי צדפה ענקית המתחילה לצוף על פני המים … שקט דומיה … רק רחש הגלים הנרגעים לאיטם נשמע ונדמה לך שהכל עומד דום… הכל נעצר אפילו השחפים חגים בשמיים בשתיקה … ואפילו הזמן עומד מלכת … הצדפה נפתחת… ובתוכה עומדת לה דמות … דמות יפיפייה שמעולם לא ראית כמותה … עשויה כולה אור ואנרגיה … מארגה עשוי מנקודות אור זהובות ומוארות המתקרבות זו לזו עד כדי כמעט התמזגות ויוצרות מעין דמות זוהרת … נהדרת מלאה בהוד ובהדר … יופייה הרב מקסים אותך עד כי נדמה לך שאת בתוך חלום… ותחושות נעימות מציפות אותך וממלאות … הדמות מסמנת לך לבוא… את בוחנת את המים ואת הסביבה ורואה סירה קטנה השטה לעברך … סירה המתאימה רק לך … ואת עולה על הסירה יושבת בנוחות מלאה בציפייה … את מגיעה אל הצדפה ומבחינה במדרגות את מתחילה לעלות את נכנסת לתוך הצדפה הדמות מברכת אותך לשלום ואת מחזירה לה … ומרגישה שכל מיני רגשות מחלחלים וצפים בתוכך אלו הם רגשות טובים , אושר, שמחה, אהבה, נועם , חום , תקווה, אומץ, ביטחון,, עדנה וכל רגש אחר לו את זקוקה … כל רגש הוא תדר וכל תדר מתנגן לו בצליל שונה… אפשרי לעצמך לשמוע את הצלילים… אלה הם וכעת אני אתן לך 2 דקות להתחבר לרגש שלו את זקוקה במיוחד … חושי את הרגש מחלחל בך במלואו מציף אותך מתנגן בך ומשתרש בתוכך כמו היה תמיד … הפכי אותו לשלך … מלאה ברגשות ובצלילים השמימיים … הדמות מזמינה אותך לשבת ליד במעין כורסא … שנראה כאילו צצה יש מעין והיא אוורירית ושקופה ואת חושבת לעצמך האם היא תוכל בעצם להחזיק אותך … את מנסה בזהירות … מתיישבת ומופתעת לגלות את הנוחות ותחושת ההגנה שהכורסא ממלאה אותך … לידך מופיע שולחן עשוי מאותו החומר … ומתוך השולחן מופיע כדור בדולח גדול … הדמות מבקשת ממך ללא קול להסתכל לתוך כדור הבדולח … את מסתכלת ומתחילה להבין שפתאום את מביטה בסרט חייך … עברך … ההווה … והעתיד … את מביטה בדמות בשאלה והיא מחייכת אלייך ומסבירה לך שכאן ועכשיו בעזרת כדור הבדולח את יכולה להיכנס לכל נקודה בחייך בה היית או נמצאת או תהיי זקוקה לאותו רגש שהתחברת אליו … ולשדר אותו אל העצמי שלך שהיה, נמצא או יימצא … באותו סיטואציה … למלא אותו ברגש ולאפשר לו להתחבר אליו … לקבל תובנות ולראות את פני הדברים מזוית אחרת ולראות כיצד פני הדברים משתנים לטובה … אני אתן לך 3 דקות לבחון את חייך ולחוות את המצבים ולשנות אותם … בידיעה ש 3 דקות יכולות להיראות כשלוש דקות או כשלוש שעות או כשלושה ימים … או כשלוש שנים… ועתה לאחר שסיימת לבחון את חייך… הדמות המופלאה מציינת בפנייך ללא קול שזה הזמן לחזור … ומבטיחה לך שתוכלי להגיע אל הצדפה מתי שרק תירצי ולהתמלא בכל רגש לו תזדקקי … אפילו כשאת נמצאת באמצעיתה של סיטואציה בה את מרגישה צורך עז להתמלא ברגש מסוים כדי לראות דברים באור אחר… תוכלי לעצום את עינייך ולקחת כמה נשימות ולהיות בתוך הצדפה… צלילים שמימים … קוסמיים … הגורמים לך לעילוי … חושי כיצד מתנגן לו האושר בצליל טהור … וכיצד האהבה מתנגנת בצליל טהור אחר … ואת נעה בין הצלילים ומתמלא בהם… ברגשות להם את זקוקה…

היי רוח,נשמע טוב../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif|כלנית

באמת מעניין, התחברתי לזה.אנסה להיכנס לזה. יום מואר"
ושמח. אביבה.

freearth10

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

מאוד התחברתי. חווייה מאוד מיוחדת. מאוד עמוקה. מקום שטוב לחזור אליו. אלפי תודות, מאיה

חן חן

אני שמחה שנהנתם , יש באמתחתי , עוד כמה , עכשיו למי יש רעיון לדימוי לתינוק שסובל ממחלה בכלי הדם, מחלה שלמעה היא חשוכת מרפא , אך כמו שאנו יודעים אנו יכולים לטפל בעצמנו ע"י האמונה אולי לא להעלים את המחלה לגמרי אך לגרום לה אולי להתמתן או לאפשר לגוף עצמו למצוא פתרון לבעיה. אני מטפלת בו גם ע"י הכלים של קבוצת החמש, אך ברצוני גם להכין לו קלטת שאימו תשמיע לו מדי ערב לפני השינה או בזמן שינה אשמח לרעיונות

בקשה לעוד פרטים

אני אשמח לתת רעיונות. אך בשביל לתת דימוי מתאים אני צריכה לדעת יותר על המחלה, כמו למשל: מה המחלה בדיוק עושה לכלי הדם? איך היא מתבטאת? מה הם הסימפטומים שלה? כל זה יכול לעזור לי לחשוב על דימוי שיתאים.

ronif

New member
תודה- "ליבי פתוח".

הטרנס מקסים . תודה על המתנה והשיתוף. בסדנא שנה ב' שאך זה סיימנו עלה השיר "ליבי פתוח" מקלטת הקרויה "ברכייה". מילות השיר: ליבי פתוח- נושבת בו הרוח וגופי הוא כלי כלי לאלי אנחנו כאן ברצונו אנחנו ילדים שלו בסופו של דבר- זה אף פעם לא נגמר. אולי זה יתן רעיון לטרנס.( אולי ההתכוונות יותר אל ההורים). אשמח ליצור ערוץ תיקשורת ישיר. בברכה רוני

היי רוני

בוקר טוב לך אני מצטערת שעבר זמן עד שהגבתי , אך לפעמים אין לי פנאי להכנס תודה על המחמאה זהו שיר מאוד יפה ומעורר רגש , שאנו לא תלויים באוויר אלא מחוברים לאלוהים ובמידה ונפתח את ליבנו אנו נרגיש אותו תמיד , אולי זה יכול להיות טרנס לאנשים שנכשלים בחייהם לדעת שטעות היא לא סוף העולם ושתמיד אפשר לתקן אם לא עכשיו או בעתיד , אולי גם בגלגול הבא , אולי זה יאפשר לנו להבין שהכל זה אנרגיה אחת , אנרגיה אלוהית ואנחנו כולנו אחד והעולם הזה וארגיה הזו לעולם לא נגמרת. אולי אפשר לכוון אותה לאנשים שהולכים לאיבוד בחייהם וקשה להם למצוא את דרכם חזרה ללמדם לפתוח את ליבם לרוח . אולי לעזור לאנשים ללמוד לעצור מלרוץ ולחוות את העולם בעיניים אחרות . בסופו של דבר האנרגיה אף פעם לא נגמרת לכן אפשר אולי לעצור לרגע קט כדי לנוח ולקבל את מה שהעולם רוצה להעניק לנו, להבין שהעולם יכול להיות כמו רחם הנותנת ומזינה את העובר , אנו עוברים קטנים ביקום ברחם הגדולה הזו ואם ניפתח לרחם זו נקבל רק טוב , אושר ובריאות , נרגיש מחוברים לרחם הגדולה ולא מנותקים כנפלים וכאשר זממנו יתם באותה רחם גדולה אנו נוולד אל ממדים חדשים ולהתפתחות חדשה כמו תינוק היוצא מרחם אימו . אולי זה דימוי טוב לאנשים החוששים מהמוות. בראשי עולים כל כך הרבה רעיונות אפשר באמת לפתח טרנס פה ממילות השיר הזה ברשותך אנסה ושלח לך תודה רוח סת המקורית

רוח סת היקרה ורוניף ../images/Emo13.gif

הרעיון של דימוי הרחם הוא מקסים וברשותך, אשמח להצטרף אלייך ואל רוני ולכתוב את הטרנס יחד, אם תהיי מעוניינת... קפץ לי עוד דימוי לראש: אולי אפשר להשתמש בדימוי של הרוח שמוזכרת בשיר כמשהו שנושא אותנו לאט ובעדינות לאורך מימד הזמן ובעצם גם אם נראה שאנחנו מגיעים לנקודה אחרונה כלשהי שמציינת את סוף החיים שלנו, הרי שהנקודה האחרונה הזו היא גם נקודת התחלה של חיים חדשים שבהם אנחנו מעוצבים בצורה אחרת ויוצאים שוב למסע על גבי הרוח... לא יודעת, סתם רעיון שהגיע עכשיו משומקום... מה דעתכן? הגר

למעלה