למעונינים: שוחררה הלילה Agendus 12.0 לפאלם

udifpalm

New member
למעונינים: שוחררה הלילה Agendus 12.0 לפאלם

באופן מתוחכם הצלחתי לשדרג 2 גרסאות בבת אחת (מ-10 ל-12) ולעבור מ-Pro ל-Premiere והכל תמורת $9.95
מעקב אחרי פורומי הבטא מראה שכאשר משוחררת גרסה חדשה, היא בחינם למי שקנה את הגרסה הקודמת בתחילת החודש שקודם לשחרור הגרסה, או מה שחשוב - התאריך תמיד יפול לאחר תחילת תקופת הבטא. מכיון שאין אזכור רשמי לבטא אלא בפורומי הבטא בלבד, ניתן לשדרג מגרסה N ל-N+1 אפילו יום לפני הוצאת הגרסה החדשה, ולכן אם שדרגת מ-10 ל- 11 לאחר 1 במאי 2007, אתה מקבל את גרסה 12 חינם. לכן אם ארצה אי-שם בעתיד לשדרג מ-12 ל-14 (אם אשתמש עד אז בפאלם
) סביר להניח שלאחר שחרור גרסה 13 אחכה פשוט לתחילת הבטא של 14 (בהנחה שה-feature list של הבטא תעניין מספיק בשביל לרצות לשדרג) מבחינתי לא חשבתי לשדרג כלל, אבל ההצעה האחרונה שקיבלתי במייל כלל השדרוג מעבר מגרסת Pro לגרסת Premiere (שכוללת בין השאר גם Agendus Mail SSL) באותו מחיר. בפועל, ההבדלים לא גדולים בין הגרסאות ולא היו מצדיקים מבחינתי שדרוג

AYELET1

New member
הבעיה עם האג'נדוס בצירוף מכשירי NVFS

שהוא איטי בצורה מטריפה י מוציא (לי לפחות), את החשק להשתמש בו

udifpalm

New member
לפי התגובות בפורום הבטא, המצב שופר בגרסה 12

יש משתמשים שמדווחים על שיפור בזמני הטעינה, ויש כאלו שלא מדווחים על שינוי משמעותי. בכל מקרה לא ראיתי מישהו שהתלונן שהמצב נהיה גרוע יותר. למיטב זכרוני אנשי אג'נדוס כץבו בפורום שבוצעו שינויים בגרסה 12 על מנת לשפר את המצב בנושא זה.

AYELET1

New member
אם ככנ שוו ה לנסות... למרות שמדבריך זה לא

נשמע מבטיח טובות. כלומר השיפור לא נשמע מאד משמעותי והרי למה ההעדפה לפאלם? בגלל מהירות העבודה.

udifpalm

New member
ההשהיה אצלי בין 1 ל-2 שניות (קשה למדוד)

הבעייה שלי היא שכל event עם alarm מופעל פעמיים. אני חושב שפעם אחת מגיעה מ-Agendus ופעם שניה מה-PIM הבסיסי.

AYELET1

New member
כן שמתי לב וסבורה כמוך. זה די מעצבן ולצערי לא

מצאתי פתרון. אני תוהה למה אג'נדוס לא עשו משהו בעניין ב-DB זה גם מופיע פעמיים?

gadi7

New member
לא,בד"כ אין כפילויות בDB. האירוע מופיע רק פעם

אחת - אבל כנראה כל תוכנה ניגשת ל DB בנפרד.

צחי 67

New member
אצלי הארוע מצלצל פעם אחת

הבעיה הזאת לא קיימת אצלי יתכן שיש לך תוכנה נוספת של יומן כגון דייטבוק שגם היא שולחת פקודה להפעיל את התזכורת. יש דבר אחר שמפריע לי באג'נדוס כשאני נכנס לקטגוריה מסוימת של אנשי קשר ונכנס לכרטיס של האיש קשר, כשאני מדפדף לאיש קשר הבא התוכנה לא מראה לי רק את אנשי הקשר באותה הקטגוריה אלא את האיש קשר הבא למרות שהוא מופיע בקטגוריה אחרת. לא בדקתי את הגירסה האחרונה (אני עם גירסה 11.01 שאותה לא אחליף כל כך מהר מכיוון שתרגמתי אותה לעברית) האם גם בה קיימת אותה בעיה?

למעלה