למען אלה שלא ראו...

למען אלה שלא ראו...

(נו וגם תתנו לי להשוויץ , D-:) לפני חודש וחצי פרסמתי פה את הסיפור שלי , עשיתי ניתוח אף ושיתפתי אתכם ... ההודעה הראשונה בפורום... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1050&msgid=42129370&archive=1 עבר לו חודש וחצי , עדיין האף נפוח , הוא רגיש, כאשר אני לוחץ עליו טיפה אני מרגיש כמה רגיש הוא ונפוח אבל זה מסתדר לאט לאט ובסוף הכל בסדר... :) תאמינו או לא , אבל זה אני בשתי התמונות , בתמונה הימנית זה אני לפני חודש וחצי ובשמאלית אני עדכני נכון להיום , אני בחור נחמד , אשמח לדבר ולענות על שאלות, כי אני הייתי רוצה שיהיה אחד כמוני כשהייתי לפני הניתוח או כשהתעניינתי לעשות את הניתוח... אז אתם יכולים למצוא אותי במסנג'ר [email protected] ובאיי סי קיו: 40286139 שמי עוז , ואשמח גם כאן לקבל תגובות מה דעתם... שנה חדשה מצויינת לכולם ! עוז.

shiraz10

New member
ניתוח אף- שאלות

נפלאות הטכנולוגיה בעידן הציוויליזציה...לניעור האלגיה... השינוי ממש משמעותי הן ברוחב האף והן באורכו... ובפרופיל דיוקנך אליל:- היכן ביצעת את הניתוח אף? ומתי התוצאה תהא סופית?

תשובות,

קודם כל , באמת היה לי אף מאוד שונה לעומת מה שיש לי עכשיו , הוא שינה בו המון היתה לי עצם רחבה , הוא הצר אותה , ויישר אותה (האף נטה הצידה גם את זה לא רואים בפרופיל) , את השבר שהיה לי הוא יישר וגם את המחיצה תיקן ועכשיו היא ישרה (בשביל נשימה טובה יותר (לא שהרגשתי בעיה בנשימה אבל היתה)) הסוף של האף שלי היה נורא שמן ונפול והיה בו המון סחוס הוא הוריד ממנו הקטין אותו ועידן אותו, וגם את הנחיריים שהיו די גדולות הוא הקטין בצורה סימטרית לאף... עבודה רצינית הוא עשה :)... פרטים יותר כללים... את הניתוח עשיתי ב9.11.04 , במרכז רפואי ברמת אביב הרופא המנתח הוא ד"ר שלמה צרפתי , הגעתי אליו דרך אמריקן לייזר (וזה אחרי שבדקתי בכמה מקומות) , והיום אני חודש וחצי אחרי הניתוח... האף עדיין נפוח... אני מרגיש את זה כשאני לוחץ מעט על הסוף של האף... הוא עדיין רגיש מאוד , העצם לא כואבת ולא כלום , אבל בבדיקה אחרי חודש מהניתוח הוא הסביר לי שגם העצם עוד נפוחה וזה ירד ויהיה יותר יפה... וזהו. :)... עד לפני כמה זמן כשרק התעניינתי זה היה לי בגדר חלום... כשבמקום אחר נתנו לי את עצמי אחרי עריכה ממוחשבת כביכול איך אני אהיה אחריי הניתוח... והיום אני מסתובב עם האף החדש... וזהו אין לי יותר את החזית ה.... לא נחמדה שהיתה לי קודם אני אקרא לזה כך, :) אשמח לענות על כל שאלה בהצלחה עוז :)

למעלה