למען הגיבוש הקבוצתי

למען הגיבוש הקבוצתי

בעיקר בקבוצות תחרותיות וייצוגיות, חשוב לשמור על גיבוש קבוצתי חזק בין המתעמלות, לשבור שגרה ולהכניס גם הפתעות ופעילויות שונות. אז יש כאלה שלוקחות את כל הקבוצה לסרט בקולנוע, יש מסיבות ביתיות, יש יום בריכה, יום ים, החלקה על הקרח ועוד. איזה רעיונות יש לכם לגיבושים קבוצתיים, מקומות בילוי, פעילויות לבנות, ואולי גם חידונים/משחקים/הפעלות לקבוצות התעמלות?

אמא לה3

New member
רעיונות לגיבושים

בחוגים אצלי, כבר שנים, כל אימון לפני חג או בסוף שנה אנחנו עושים כמה דברים... באימון מיוחד אנחנו משחקים את משחק הזיכרון של ההתעמלות, המתעמלות עומדות בטור, הראשונה עושה תרגיל, השנייה עושה את התרגיל של הראשונה ומוסיפה עוד אלמנט משלה (יכול להיות אלמנט אקרובטי או תנועתי לבחירתה) וכך הלאה...מי שמתבלבלת - יוצאת מהמשחק... רעיון נוסף הוא חבילה עוברת, רק שהמשימות מעולם ההתעמלות (מי המתעמלת שעושה הכי הרבה זמן עמידת ידיים), וגם משימות היתוליות. עוד דבר שאני עושה עם המתקדמות הוא בימי הולדת שלהן, כל ילדה שחוגגת יום הולדת צריכה לעשות פליק פלאקים כמס' השנים שהיא חוגגת. אפשר לעשות חידון התעמלות. ובסוף שנה, אני מביאה פלקט גדול או ספר זיכרונות וכל ילדה צריכה לכתוב מס' מילים על השנה שחלפה (זה מזכרת לשנים, בשבילי..) בנוסף, כל משחקי הילדות למינהם, או אפילו סתם לחלק לבנות כדורי פיסיו (אלו הענקיים) ולתת להן לחבר תרגילים עם הכדורים (אתם תופתעו כמה רעיונות ויצירתיות יש לילדות).

הייתי מוסיפה סרט

יש כמובן את הסרט נדיה קומנצ'י ועוד סרטים נדושים, אבל הסרט על המתעמלת עם יד אחת- הייתי מראה לבנות באיזה ערב/בוקר גיבוש, יחד עם מילות הפתיחה שכתבת באותה הודעה.

אמא לה3

New member
רעיון נחמד

רק שהן יתחילו לקטר שהן לא מבינות את השפה...ואז הן ישתעממו

אמא לה3

New member
למי יש כוח???????????

שיכנסו לפרום ויראו בעצמן.... אני מעדיפה סרטים כמו "נדיה" או "STICK IT" אלה סרטים שהבנות יותר יתחברו אליהם

למעלה