למען הנסיעה לפולין -

Recluse Warrior

New member
למען הנסיעה לפולין -

שלום פורום - "המסע לפולין", אני בכיתה י"א. השנה ניתנת לנו ההזדמנות לטוס למסע לפולין, אני בטוח שכמוני עוד הרבה רואים חשיבות גבוהה למסע, הבעיתיות לפי דעתי מתחילה במחיר. כל הוצאות הטיסה הן 1100 דולר ועוד 400 שקלים, ולמרות הרצון לשמר את המסורת, לא כולם זוכים להזדמנות - בשכבתי לפחות דרך מועצת-התלמידים אנחנו מריצים פרויקט מכירת עוגות בחדר המורים למען "מלגות" לחבר'ה מהשכבה, המכירה מתבצעת בכל יום חמישי וההכנסות הן בסביבות ה - 300 ש"ח. רציתי לשמוע מה אצלכם עשו למען איסוף כסף ל"מלגות" או להוזלה לכלל השיכבה, ובמקביל הייתי שמח לשמוע רעינות לפרויקטים שעם קצת מזל, יוכלו לאפשר לכל החפץ לנסוע. תודה מראש.

אצלנו נתנו בעיטה בתחת../images/Emo77.gif

חרא מנהלת הייתה לנו

נטלי 100

New member
אממ אנחנו

אירגנו "בזאריה". נתנו לנו חדר בבצפר שמנו שם בגדים פוסטרים ספרים וכל מיני שטויות אחרות, וכמובן אוכל -אנחנו מסיימים כל יום בארבע כה שהולך לנו טוב באוכל.. אנחנו מוכרים עוגות, טוסטים, צ'יפס,עוגיות, שתיה קרה, שתיה חמה, ופחיות, וכו' וכו' וכו' וכל מה שאפשר להכניס.. בפחות משבוע הרווחנו 700 שקל, ואנחנו ממשיכים עוד שבוע, כי אח"כ נגמרת ההרשמה.. הולך לנו בלי העין הרע(
) אחלה! אנחנו פותחים בהפסקות עשר וכמובן בארוחות צהרים (בגלל שהאוכל של בצפר מגעיל כולן באות לאכול..) ~נטלי~

•BluEyeS•

New member
אצלנו לא עשו כלום...

אבל במשלחת של השנה שלפנינו כולם הוסיפו קצת כסף כדי שילד אחד יוכל לנסוע.

Recluse Warrior

New member
מעניין -

לפתוח שוק אוכל או משהו בסגנון יהיה בלתי אפשרי בגלל שאסורה אלינו תחרותיות עם הקפיטריה בבית-הספר, ואת התרומה הכספית של היוצאים למסע, בשביל כאלה שרוצים ולא יכולים - הייתי משאיר כאופציה אחרונה. בכל מקרה, אני אשמח לקבל תגובות נוספות.

מבקשים מההורים שיש להם לעזור.

ואני מאמינה שיש קרנות שעוזרות לממן את המסעות האלה. כדאי לנסות ביד ושם, ולנסות בבתי ספר מקבילים שהיו בעיות דומות, אצל ההנהלה ומארגני המסע. אולי אפילו לדבר עם מדריכים או עם משרד החוץ.

trigotrigo

New member
יש משהו נחבא בין החלטות משרד החינוך

במטרה לשלוח כל תלמיד למסע בפולין... "משום מה", זה לא קורה.

אנחנו..

עשינו בזאר שנה שעברה בפורים והרווחנו מעל 6000 שקל, הבזאר הכי מוצלח שהיה בבית ספר שלנו..! אנחנו אוספים כבר מתחילת י"א בקבוקים ופחיות, וכל דבר שיש עליו 25 אגורות פיקדון ואנחנו באמת מרוויחים המון כסף מזה כי כל השכבה נכנסה לעניין ואספנו בכל מקום שרק ראינו והגענו להמוןןןן בקבוקים ופחיות.. בחופש הגדול הבית ספר הציע לתלמידים שרוצים לעבוד בבית ספר והכסף שהם הרוויחו יילך לסבסוד המחיר שלהם. ואנחנו עוד מוכרים עוגות בכל אירוע שיש בביצפר אנחנו קרובים ללסגור 10 אלף רק מכל הפעילויות שאנחנו השכבה עשינו בעצמנו..! הכסף שישאר יילך למסיבת הסיום שלנו..

DreamS_HunteR

New member
מה שאנחנו עושים באילת..../images/Emo29.gif

לפני שנתיים עשינו מסיבה ממש ממש גדולה בתחילת השנה, הגיעו אליה בסביבות ה500 בני נוער, והיא נחלה הצלחה גדולה מאוד. בנוסף התרמנו את חברת אסקייפ לאירוע הזה, ובסוף גייסנו בערך 20 אלף שקל למלגות למשלחות לפולין. הבעיתיות כאן היא בסדר הגודל של אילת ו.. מקום אחר בארץ.. כמה זה מתחלק וכמה כל אחד מקבל. המסיבה הזו עזרה להמון בני נוער כאן באילת שקיבלו לפחות 900 שקל למסע הזה.. וזו בהחלט תרומה נדיבה.

mayamoreno2001

New member
טוב ככה

אצלינו היו הרבה מילגות (למרות שקיבלנו אותם רק אחרי שטסנו כלומר היינו צריכים לשלם מחיר מלא) אההה אחד הרעיונות שאנחנו עשינו היה לגשת לאנשים שתומכים בעניין כמו אנשים שעברו את זה ולספר להם שאנחנו ממש רוצים לנסוע רוצים לראות ויש לנו בעיה כלכלית קשה טוב זה היה אחד הדברים הכי מוצלחים אישה שממש רצתה שהילדה תיצא היא נתנה לה במזומן 500 דולר ונתנה לה נר נר אחד שתדליק אותו בחדר השמות באושוויץ ותקריא את שמו של בעלה זה היה הרגע הכי מרגש ששמעתי בחיי...

sweet eyes

New member
אצלנו,

כל שנה, בחופש הגדול הי"אניקים עובדים במחסן ספרים, ממיינים ומסדרים לפי כיתות וכל זה.. נו אתם יודעים - ואז באים בתחילת השנה ומקבלים שקית עם ספרים? זה מה שהם עושים. אז בסוף שנה שעברה באתי למנהלת שלי ושאלתי אם אוכל לעבוד שם בקיץ, ואמרו שרק מי שיש לו בעיה כספית לפולין יכול לעבוד שם.. כי הם כנראה מרוויחים את רוב המוחלט של הכסף שדרוש לפולין..

Lp Fairy

New member
הממפ

אצלנו כולם הכינו גם עוגות ועוגיות ומה לא.. קרוב לנסיעה לפולין היה לנו יום הורים או משו כזה שכול ההורים היו צריכים לבוא.. וגם היה יום פתוח להורים של כיתות ז ח ט באמת היה לנו רצון טוב וזה כדי להביא כסף לביזבוזים לאלה שלא היה להם.. הבאסה זה שבקושי יצא לנו 200 דולר.. וגם המנהל שלנו אומר שאין אצלנו אחד בביצפר שרצה לנסוע ולא יכל בגלל בעיה כספית (כמובן שאם אותו אחד לא סיפר לו אז המנהל לא יכול לעזור..חח) הוא אמר לנו שהוא משלם מהכיס שלו..ובחופשת פסח או בחופש הגדול הוא פשוט מעסיק את אותו אחד בעבודת ניירת בבית ספר ואז כאילו הוא מחזיר לו את הכסף.. אחלה בנאדם המנהל שלנו...

Bloodless

New member
מלגות...

האמת שבית הספר שלי באמת עשה עבודת קודש כדי לאפשר לכל מי שרוצה לצאת להצטרף. מכרנו עוגות בימי ההורים ובהפסקות, ארגנו ערב התרמה עם מופעים (ועוד עוגות) וגם הצלחנו לגייס תורמים. בסך הכל, גייסנו די הרבה כסף. צריכים הרבה התמדה וקצת יצירתיות, אני מניחה.

ישרון

New member
תלמידים יקרים דעה קצת שונה לי

כאבא לילדים שהצעיר מבינהם יצא השנה לפולין יש לי דעה קצת שונה מהלך הרוחות כאן. נכון לסוע לפולין זה נסיעה לח"ול ויכול להיות שחלק ניכר מהתלמידים עדיין לא ראה מטוס מצידו הפנימי.לא נורא לא חייבים,את המסע האישי שלי לפולין עשיתי בגיל 50+ .1200 דולאר זה המון כסף במיוחד למשפחה שאין לה אפשרויות לתת.אינני רואה איזו חובה קדושה להשתתף במסע הזה ומאידך לכל המעוניין היודע כי בי"א יוצאים לפולין לא כל כך מסובך לחסוך את הסכום הזה. בני הצעיר חוסך כבר כשנה וצבר סכום גדול פי חמש מעבודה בימי שישי,ממילא לא לומדים בהם,ובימי חמישי בלילה כמלצר בקטרינג.לא צריך להיות גאון פיננסי בכדי לחסוך סכום שכזה ראיתי רבים מחבריו שהוריהם טוענים שאין להם נוסעים לסיני בחופש הגדול ומבזבזים סכום לא מבוטל. חברים הפיתרון בחיסכון ואז גם תעריכו את עצמכם ואת המסע הרבה יותר.

למעלה