למען הסדר הטוב , בואו ותשרשרו לכאן

למען הסדר הטוב , בואו ותשרשרו לכאן

את הפרטים שלכם , כדי שאני יוכל להכניס את זה למאגר. שם- מי שרוצה. תאריך לידה ICQ מסנג'ר (כלומר אימייל) ללומדים: ביה"ס/ כיתה . וכל אחד יגיד מקום שלדעתו כייף לבלות בו בראשון .

ואני מתחילה...

שם- רויטל ת.לידה- 8/8/77 ICQ: 22145755 מסנג'ר :[email protected] -בבית או [email protected] -בעבודה את הלימודים סיימתי כבר מזמן.... ואני אוהבת לבלות במסעדות כמו הפורמג'ו, זולה, נאפיס . וממליצה על הפרנצ'סקה- בחוף הים . ובאמת אני חושבת שאין לנו מה לחפש מחוץ לראשון כי יש בה הכל .

קארן21

New member
../images/Emo24.gifגם אני מצטרפת!!!

שם - קארן ת.לידה - 28.12.81 מסנג'ר - מי שרוצה שיבקש... בראשון תוכלו למצוא אותי בסוהו, רד, רפאלו ומדי פעם בחוף ראשון. גם אני חושבת שיש בראשון הכל! איך אני שמחה שנפתח פורום כזה - חבל על הזמן!!!! אני מה זה גאה!!!

ronen222

New member
מצטרף ובהצלחה

אני ישתדל להשתתף פה הרבה רוב הנתונים ניתן לראות בכרטיס שלי ובאמת בראשון יש הכל אפילו שאני עריק סידרתי אפשר למצוא בראשון הכל

אני

שם - אנה תאריך לידה - 1/9/87 פרטים אישיים בכרטיס... בית ספר - מקיף ז' רביבים, עולה לכיתה יא' מקומות יציאה - אין ממש

אני ממשיכה....

שם:יפית תאריך לידה:88\7\8 מי שרוצה עוד פרטים בכרטיס הישי שלי אי סי קיו ומסנג'ר בחתימה אי מייל:[email protected] לומדת במקיף ט' עולה לכיתה י' ולדתי כיף לבלות בחוף של ראשון(הטיילת)ובים.

Tustus

New member
אני...

שם- מיתר תאריך לידה - 9.9.87 איסיקיו- 150813322 בית ספר- מקיף ה' לדעתי אין ממש מקומות בילוי שווים... אבל הכי כייף בים.

manew

New member
גם אני פה

אני חיים 26/10/85 זה היום שהעולם פגש אותי בראשונה (אומרים שלמחרת השמים הורידו דמעות של אושר) איסיקיו 133215145 אימייל [email protected] ואין לי מסנג'ר עולה לי"ב ואני לא ממש מכיר מקומות לצאת בראשון כי לרוב אני מעדיף להשאר בבית חיים

actress

New member
עכשיו תורי ../images/Emo24.gif

שם- מיכל תאריך לידה - 20.3.81 ICQ - 85598414 Mסנג'ר [email protected] אימיילים - יש בטונות סיימתי ללמוד במקיף ה' במגמת תאטרון המקיף הכי הכי הכי כיף כיף
מקום לבלות בראשון - הכל מלא ערסים ככה שאני נמנעת.

קניון רוטשילד?

זה המקום הכי נדוש בעולם............ טוב בכל מקרה אני עולה ליא בגמנסיה הריאלית נולשדתי בתאריך ה 11 ליולי 87 איציק 314501855 מקום בילוי מועדף? וואלה לויודת......... תל אביב יותר שווה כי ראשון פשוט נדושההה אבל אני אוהבת אותה בכל זאתתת

אז מה גדלתי עליו ואני אוהב אותו

בעצם לא גדלתי עליו מהתחלה... עברתי לפה בגיל 10

manew

New member
אין תאריך לידה?

סתם כדי שנגיד לך מזל טוב בזמן?

תורי לא...? ../images/Emo12.gif

שם-יעל <כאילו תסתכלו על הניק שלי..
דהה> תאריך לידה - 4/4/82 ICQ- מי שרוצה יש לי את המספר בכרטיס
ביה"ס/ כיתה - מה זה בי"ס
? סיימתי לפני שנתיים וחצי בערך אם אני לא טועה.

אניייי

עליזה 9.3.1987- תאריך קדוש 101478980 עולה ליא בגנסיה ריאלית מקום בילוי?? הכל שורץ ערסים אז גן שפטל:)

Gooolan

New member
גולן

חייל 22.8.84 למדתי בגימנסיה הריאלית האיי סי קיו שלי הוא 143796708

Darkkk

New member
אנייייייייי../images/Emo8.gif

שם: מעיין תאריך לידה 19/1/87 ואני לומדת ברביבים

למעלה