למען הסר ספק!

בלעדיות מיי אס

אבקשכם לרשום בפעם הבאה את המקור להודעות ה"בלעדיות" שלכם כי אחרי זה אני חוטף צעקות

מה אתה אומר?!!!!

או או הו.... איך שאימייל מסתובב לו.... או הו... או הו... ורק שתדע, ושידעו כן מכרייך, שבאילת, הראשון שרושם שזה שלו, הוא המקור הבלעדי! ומשום מה, כולם החביאו את זה עד היום?! וכי למה? יש מקום להתערבות של פילוביץ´?!

pilovich shahaf

New member
כולם החביאו את זה עד היום ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

תזכירו לי מתי זה קרה....
מאז יצאו כל יום..:- ארציים- *********
ידיעות אחרונות/YNET - ג´ו קוט ושיה אגוזי...
מעריב ועתי"ם - משפחת זילברשטיין...
הארץ - רויטל לוי-שטיין...
עופר סער/צלם - צלם ערוץ 2...
יהודה בן-יתח/צלם - כולבויניק תיקשורתי...
רשת ב´, גלי צה"ל, רשת ג´... תקשורת מקומית- ***************
ערב ערב - עורך ראשי ראובן זלץ...
העיר - עורך ראשי אלפרד היצ´קוק...
קול הים האדום- {רדיו אזורי/מקומי} תגיד לי עידו איפה אתה עובד...
לסיכום ..:- בלעדיות לסיפור הזה..."עידו בן דוד בכלל וקול הים האדום בפרט, ואף אחד לא יכול לקחת לו את זה, ואתם יודעים מה , המשך הסיפור יהיה גם בלעדי לקול הים האדום..." אין חדש תחת...ה-
מבחן היה ותוצאה יש...האוניה נתלשה מנקודה עגינה ימית 9, והמזל שלא היתה רוח צפונית של 25 קשר, כי אז היה מתרחש אסון נוראי, סיפור הג´אדרן חוזר על עצמו, "פילפ עירון ז"ל הי"ד צדק לכל אורך הדרך..."
מבחן התוצאה. פ"ש.

שימוש ב-הי"ד../images/Emo63.gif../images/Emo104.gif../images/Emo124.gif

רצוני לדעת האם אדוני יודע מתי משתמשים ומתי לא ב-הי"ד,אדוני.לכל אלה שלא יודעים הי"דפרושוהשם יקום דמובדרך כלל דורשים את נקמת האל במקרה של רצח נפשע ומתוכנן מראש הבנת זאת, אדוני, פ"ש, שם נרדף למבחן התוצאה.

pilovich shahaf

New member
מבגחן התוצאה...../images/Emo124.gif ../images/Emo18.gif../images/Emo124.gif

האם "ארץ ישראלי" שם נרדף "לפלשטיני"...
מבחן התוצאה. פ"ש.

pilovich shahaf

New member
למה עוינים למה, מה פתאום, רק..../images/Emo128.gif

לפי דעתי מי שמדבר ומפרגן לעוכרי ישראל בכלל ונותן גיבוי במישרין ושלא במישרין למרצחים הוא בוגד, בוא ניקח לדוגמא את ההפגנה , הרב בככר "קרבנות השלום- יצחק רבין ז"ל, וואלה אם רבין ז"ל היה יודע מה עושים לו ולמה הפכו את הכיכר היה מתהפך בקיברו, הרי בגלל הסכם אוסלו הוא נירצח..."ולא על ידי יגאל עמיר..."
אז מה היה לנו בכיכר הערב...:- הפגנת ערביי ישראל היום בכיכר מלכי ישראל - הפגנה אנטי ישראלית,הערבים הישראלים עוכרי המדינה וכמה שותפים יהודים שלהם , יהודים בעלי שינאה עצמית חולנית , מפגינים היום נגד מדינת ישראל , בכיכר מלכי ישראל
ח"כ ברכה , ח"כ טיבי, ח"כ בשארה , ח"כ יסי שריד , ח"כ טאלב אסנע , ח"כ גלאון מיטב הח"כים של השמאל יפגינו היום את "האחווה" שלהם כנגד מדינת ישראל ...
מסקרן אותי לראות אם יאסר ערפת הרוצח ינאם דרך הנייד שלו
הרי יש לו את כל הזכות לנאום בהפגנת התמיכה של השמאל הישראלי , כי שמעון פרס, יוסי שריד, יוסי ביילין המריצו את יצחק רבין ז"ל לחתום על הסכם אוסלו ובזה לבנות לו-ליאסר עראפת יישות רצחנית וטרוריסטית בתוך הארץ- מדינת ישראל...
לענין הי"ד ששאלת..."מאחר ושאלת ולא הטפת מוסר כמו ידידנו הדרשן, המטיף, ארץ ישראלי, ובכן...:- הקונספירציה אומרת "שהמנירל דמפייר" לא טבעה בגלל תאונת מקרית שגרמה לאובדנם של אנשים יקרים בכלל ושל פילפ עירון ז"ל הי"ד, אלא היתה יד מכוונת שגרמה להתנגשות הזאת מאחר והאניה שפליפ השיט היתה שייכת לספינות ה-X ולכן אני תמיד אגיד הי"ד עד שמישהוא לא יוכיח לי את ההיפך.... מבחן היה ותוצאה יש... פילפ שלנו איננו בחיים ומבצע החילוץ עלה למדינת ישראל כ-15 מיליון דולר, אבל זה כבר סיפור אחר....
מהחן התוצאה. פ"ש.

pilovich shahaf

New member
עידו התותח...תודה על המחמאה, אני..../images/Emo163.gif

תמיד אוהב לענות להתיחס ולדון עם גולשים/ות כמוך בעלי נימוס ןירטואלי...
מבחן התוצאה. פ"ש.

Eiloni

New member
אני בהלם

מישהו מוכן לתת קצת פרטים במקום להתווכח?

חו"ח... אין ויכוח....

ולי אין פה בלעדיות רבותיי, אני רק בורג קטן במערכת, הבלעדיות והעוגמה של חוף הדקל, אני סיפרתי לכם. שלא תגידו "לא ידענו". מה קורה איילון חבוב?! הפרטים אצל פילוביץ´. הגעת לקולומביה?

Eiloni

New member
אוטוטו

אוטוטו מגיע, אבל למקסיקו. לקולומביה חוזרים בסוף, לדובדבן
.

למעלה