למען ילדי הדרום:

למען ילדי הדרום:

קבוצת מסתורין פונה אל חברי הפורום:

חברים יקרים,
נותרו לנו עוד 25 ימים, להצליח להוציא האירוע החשוב הזה אל הפועל, נוכל לעשות זאת רק בזכותכם.
מי שמעוניין לעזור ולתרום ועוד לא הספיק לעשות זאת דרך האתר כאן מוזמן להיכנס עכשיו ולתרום. המינימום של התמיכה הוא 50 ש"ח,

כמובן שתרומות גדולות יותר יעזרו לנו לסיים את הקמפיין בזמן ולהגיע אל הסכום הרצוי.
אתם מוזמנים ליצור עימנו קשר לכל שאלה או עזרה טכנית באתר
אם אהבתם את היוזמה ואין באפשרותכם לתרום, שיתוף מייל זה ברשימת תפוצתכם יהיה עזרה גדולה.
תודה מכל הלב.
קבוצת תיאטרון מסתורין .
0544601551

בבקשה עזרו לאלפי ילדים לצאת למסע קסום בחיפוש אחר הדרקון האדום בפורים הקרוב! ניתן לתרום רק סכום קטן של 50 ש"ח וליצור קסם גדול!
קבוצת תיאטרון מסתורין מבקשת את עזרתכם כדי לארגן לילדי הדרום חגיגת פורים בלתי נשכחת.

למשך יום שלם נהפוך יער בדרום ליער מהאגדות. עשרות אומנים, בובות ענק, תלבושות מיוחדות ותפאורה שנבנית בתוך היער! והדובדבן שביער - בובת ענק של דרקון אדום בגובה 4מטרים! לא נוכל לעשות זאת ללא התרומה שלכם...

הכנסו לעמוד הפרוייקט כאן: "המסע בעקבות הדרקון האדום " תרמו ליוזמה המיוחדת הזאת והבטיחו לילדי הדרום אגדה עם סוף ממש טוב!
לקבוצת תיאטרון מסתורין בפייסבוק

Follow the Red Dragon

Mystorin Theatre Group

The Red Dragon is asking for your help to celebrate Purim with children living in the South of Israel

Mystorin Theatre Group is creating a unique open air, theatrical happening in a forest in the Negev.

Our goal is to support children living in the South of Israel after difficult days of staying in the bomb shelters, to help heal the wounds and forget the fear.

We need your help to make this happen!

The forest will turn into a magical realm populated by never seen before fantastic creatures: puppets four meter high who love dancing with children and fairytale characters in amazing costumes especially designed for the occasion.

If you want to give the Israeli children in the South one fairytale with a Happy End, support the Red Dragon and donate now through the HeadStart site.

We thank you with all our hearts!

http://www.youtube.com/watch?v=tBdt1Z6BlW8

חשוב
חשוב
חשוב

יוזמה מקסימה, מבורכת, יצירתית וכ"כ כ"כ חשובה.
כל הכבוד ליוזמי הפרויקט וחברי קבוצת המסתורין הזו

וכל הכבוד ותודה ליפעת - חבובית שחשפה בפנינו את הקבוצה ואת הפעילויות שלה

נכון שמדובר בסה"כ ב 50 ש"ח שהייתי שמח לתרום ואף יותר, אם רק הייתי יכול...

אלא שכמו שאתם יודעים יש לי מאבק אחר על הראש, הכתפיים וכל שאר חלקי הגוף והנשמה שאת פעילותו השוטפת כבר 11 חודשים, ממנים אנאבל, נירית ואני מכיסנו הדל ממילא בימים אלה המאבק הגיע לרמות ולמקומות שהפעולות הבאות שנדרשות כדי להצליח מסתכמות, נכון לעכשיו, בכ 100 אלף ש"ח

כך שאנחנו בעצמנו מנסים לקושש תרומות בארץ ובעולם כדי לגייס את הסכומים הללו

אבל...
אני פונה ומבקש מכל מי שקורא הודעה זו ויש ביכולתו לתת 50 ש"ח ואולי יותר, למען הפרויקט שיביא להרבה ילדים ,שמגיע להם!!!, חג שמח, קסום ומיוחד ושיעשה להם טוב ב

א. עזרתם לשמח ילדים שבמשך שנים רבות כ"כ סבלו מהמצב הבטחוני שבעקבותיו באו גם קושי כלכלי וחוסר בתרבות, בילוי וזמן איכות.
ב. בדרך זו תרמתם את חלקכם גם לקידום האומנות בה אנחנו עוסקים ולפתוח לילדים חלון וצוהר לעולם שאליו הם נחשפים רק לעיתים נדירות, אם בכלל...

למעלה