למען רון ארד, כתבו לרה"מ. תודה.

TheoHertz

New member
למען רון ארד, כתבו לרה"מ. תודה.

"Israeli PM Office" <[email protected]> FAX 02-6513955 TEL 02-6705518 אדוני ראש הממשלה, אני קורא ושומע בתקשורת שבכוונת ישראל לקיים חילופי שבויים עם החיזבללה . העיסקה, כך אני למד, כוללת את שחרורו של דיראני . העיסקה, כך אני למד כוללת את שחרור טטנבאום מידי החיזבללה. העיסקה, כך אני למד, לא כוללת את שחרורו של רון ארד. וכך, לנגד עיני כל המדינה ולנגד כל חייליה בסדיר ובמילואים, מתברר שחיי סוחר סמים עלוב שעיסוקו בהרס חיי רבים כל כך מבני הנוער בישראל, עדיפים על חיי טייס שנפל בשבי לפני 17 שנים ובליבו אמונה שישראל לא תזנח אותו. והנה , לנגד עיניו הנדהמות של רון ארד, מתוך תא הכלא בו הוא נמק כבר 17 שנה, ידאג החיזבללה שהוא יראה את שידור הטלויזיה הזה, הוא יראה בשחרור דיראני תמורת סוחר סמים... והחיזבללה יגיד לו במידה רבה של צדק שזו התמורה שהוא מקבל מהמדינה שלה נתן את כל כולו ובה נתן את אמונו ושם גדלים ילדיו. המסר, אדוני רה"מ שאתה שולח לחיילי צה"ל מזעזע בחומרתו. המסר הוא שחיי סוחר סמים נאלח עדיפים על חיי טייס. עד כדי כך עדיפים, שממשלת ישראל משחררת את דיראני מבלי לקבל את הטייס רון ארד בחזרה. לאן הגענו ?! לאיזה שפל מנהיגותי ומוסרי אתה גורר אותנו ?! אני קורא לך לחזור בך מההחלטה האומללה הזו ולא לשחרר את דיראני. בכבוד רב, ________

ניר נגר

New member
כמוך חושב אני שלא מפקירים

חייל בשטח! לא הייתי מגיע למסקנות שטננבאום הינו סוחר סמים, אני הייתי מפריד בין שניהם (בכל זאת טננבאום היינו קצין בכיר במילואים) העיסקה הייתה צריכה לצאת לפועל ללא דיראני (בין אם הוא יודע מה עלה בגורלו של רון ובין אם לאו) שכן יש פה אימרה מוסרים האומרת שאנחנו יכולים לתת לחוטפו ומענו לצאת לחופשי כשהוא עדיין נמצא אי שם. אוי לה לממשלה שמפקירה את חייליה

TJSBZ

New member
ואם הוא קצין במילואים אז לא יתכן

פשוט לא יתכן, שהוא גם אולי חטא ופשע. הלא אם מישהו הוא איש מילואים, הוא בודאי איש טוב. לא, ניר, אתה לא שופט על סמך קריטריון אחד. מה פתאום?

ניר נגר

New member
מה הקשר? ולמה את מכניסה לי תמיד

מילים לפה??? אני אמרתי שלא יתכן שהוא חטא ופשע??? אני אמרתי שכל אנשי המילואים הם אנשים יפי נפש ונקיי כפיים??? אני אומר שלא צריך לשחרר את דיראני ללא מידע על רון ארד ללא קשר לטננבאום...לפעמים כדאי לקרוא שוב את ההודעה שלה את עונה ולא לשלוף מהמותן. בוקר טוב

TJSBZ

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif

דוקא בעניין העסקה אנחנו מסכימים. כתבת שאתה חושב שהוא לא עסק בסמים, כי בכל זאת הוא קצין במילואים. וזה נשמע לי קצת דוגמתי. דוקא קראתי כמה פעמים, לוודא.

ניר נגר

New member
בוקר מצוין ../images/Emo39.gif

אז כנראה שקראת יותר מידי מהר, כוונת המשורר הייתה שטננבאום הינו קצין בכיר בדיוק כמו שרון ארד היינו קצין. סוחרי סמים יכול להיות כל אחד, ולא חסרים "משתמשים" לצערי בשורות הצבא שלנו.

gaby26

New member
בעניין הפקרת חיילים

אמרת שאוי לה למדינה שמפקירה את חייליה.אז איפה היית עד עכשיו המדינה הזו מפקירה את חייליה על ימין ועל שמאל אבל לאף אחד לא אכפת כנראה

למעלה