למען תושבי שדרות

למען תושבי שדרות ../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif

מצורף כאן לינק להו'דעה שתופץ בהודעה הגורפת מתפוז מחר . זקוקים לעוד מתנדבים מזון וציוד למסירה אשמח אם יצרו איתי קשר במסרים תודה שנה טובה ומתוקה לכולכם

A N N 7

New member
א../images/Emo24.gif../images/Emo91.gifלתת את הלינק ישר של הפורום..|ח

וכול העם מחבק אותכם וגם כואב את סבלכם. בכול המובנים. יש לתת את הילנק הישיר לפורום כך הולך יותר טוב. חני באהבה. ואני תיקווה לכם שם בשדרות שהחג יעבור בהצלחה והרבה מרגוע ושנה טובה לכול תושבי שדרות אני בטוחה שכול אחד יעזור ועוזר לכם. אנחנו עם אחד ויש להיות מלוקדים. כי יש חזית של אויב נפתחת בשעה זו מצד הסורים. האל יברך את כול עם ישראל. בנה חזקה ומלוקת. אחד לשני שוב מחני לכם שם בשדרות ואני בנצרת עלית . יש לי גם קרובים שם משפחה אוחיון.. שנה טובה. ולא נדע עוד כאב וצער אמן. תפילה רק תחזק. את כול עם ישראל..

נועית10

New member
כי פורום למען הקהילה מגייס מתנדבים

ופורום נתינה מהלב מסייע בקח ותן למשפחות ובודדים נזקקים את מוזמנת לפרסם בפורום למען הקהילה

A N N 7

New member
ה../images/Emo189.gifנועית10 הם כתבו..בתפוז299?

כך הבנתי? וכאשר רוצים לדוגמה להגיע אליך אז ישר הלינק מעביר. בהודעה לבקשת עזרה לשדרות יש רק כתב? בלי הלינק? וכך הולך פשוט לאט. חני לך נועית לכולם את כאן האל ישמור עליך. חג שמח ושנה טובה.

ANN7 יקרה

בהודעה יש בהחלט לינק להודעה בפורום 299 ששם תוכלי לראות את כל הפרטים תודה שנה טובה ומתוקה

נועית יקרה

פרסמתי אצלך ובכל זאת.... ההודעה מתפרסמת בהודעה של תפוז וגם בעוד הרבה פורומים בפניה אישית. אנשי שדרות הם פרטים הזקוקים לסיוע והמתנדבים גם הם אנשים פרטיים מכל חלקי הארץ. שיהיה לידיעה. מי שירצה נשמח לקבלו בזרועות פתוחות. תודה

למעלה