למעריצים הותיקים עוד מהעונה הראשונה

killwin98

New member
למעריצים הותיקים עוד מהעונה הראשונה

תהיתי אם אתם זוכרים את הסצנה האחרונה מהעונה הראשונה, בה כולם עושים מדורה בלילה על החוף. ברקע התנגן שיר, שעד היום אני מחפש, ופשוט אין לי מושג איך קוראים לו או ללהקה. אני אשמח לקבל את השם לאימייל שלי (מטעמי דואר זבל "חילקתי את הכתובת שלי") killwin98 @ yahoo.com תודה רבה!!! - תום

zoeid

New member
וואי

אני לא מאמינה שיש מישהו שכן יזכור, אבל אולי, אם תנסה לצטט כמה שורות מהשיר, או את המנגינה, או לכוון איכשהו שנוכל לזהות, אז אולי יש מישהו שכן יזהה. ותנסה גם בפורום זיהוי שירים.

missdana

New member
אני זוכרת את הפרק

יש לי הקלטות של הכל יש מצב שאני אגיד לך מחר

Shalon7

New member
נראה לי שאני זוכרת...

אם מדובר על שיר הסיום, אז זו גרסה שונה קצת ל"ככה זה לאהוב אותך" של ברי סחרוף, שהוא גם כמובן שיר הנושא... אני כמעט בטוחה שזה נכון כי ממש אהבתי את הגרסה המאוד מיוחדת והשונה של השיר...

killwin98

New member
לא השיר של סחרוף...

לא.. זה היה שיר בלועזית. לזמר היה קול קצת נשי, אבל אני לא בטוח בזה. שיר שקט כזה.. אבל את המילים או המנגינה אני לא זוכר.. סורי :) - תום

zoeid

New member
אז אולי כשmissdana תצפה בקלטת

שוב, היא תוכל לצתת לנו מילים מהשיר ונוכל לעזור לך.

missdana

New member
Elvis Costello - I Want You

זה היה כל הקטע של המדורה, אחר כך הם שרו עם הדרבוקות "יום הולדת" בצרחות... ואכן שיר הסיום היה ככה זה בביצוע חצי אקוסטי מקוה שעזרתי

killwin98

New member
REPLY

תודה missdana שטרחת וחיפשת לי את השיר. כנראה שבמשך הזמן בחיפושי אחרי השיר, גדולתו התעצמה למימדים אדירים, ועכשיו שהקשבתי לו שמתי לב שהוא לא כל כך גדול כמו שציפיתי. יש איזושהי אפשרות שהתנגן באותה סצנה גם שיר אחר? משהו יותר עצוב. שיר שממש הזכיר לי תקופות של לילות קיץ נשכחים.. :) please let me know תודה, - תום

missdana

New member
לא שזה לא שיר מקסים

אבל צריך לשמוע אותו במצב רוח הנכון... כלומר, לשמוע אותו סתם ככה כי זכרת שזה בסצנה לא יעשה לך את אותו רגש כשתשמע אותו *יחד* כרקע לסצנה המדהימה הזאת של רפי ואלה יחד, חגית מדליקה נרות על עוגת היומולדת, דניאלה וג'ורדן עושים קולות של מתבגרים.... ובסוף את יואל מתקשר לשירה שלא עונה.... הסצנה מקסימה בעיניי והשיר הזה מלווה אותה, מתחנן למילים, קורא לה שהוא אוהב אותה... שיהיה יום טוב, דנה

למעלה