למעריצי ג'ים הנסון

למעריצי ג'ים הנסון

אנחנו מעבירים שבת קרה במיוחד
מול האינטרנט ... קטע מקסים שמצאנו

גאוני! גאון! הבנאדם פשוט גאון!

אין גדול ממנו בעולם כולו!!! תודה לך חגית שעשית לי את היום!

כייף לשמוע ../images/Emo9.gif

וב-YOUTUBE יש קטעים מדהימים עליו. אעלה עוד אחד שנעשה לזכרו, מאוחר יותר

jpl

New member
הרצאה מקיפה מאוד על יצירתו

אני מעריץ של רעיון הויקיפדיה ומגזרותיה ושם מצאתי הרצאה מקיפה ומפורטת מאוד שכדאי מאוד להקליק בה גם על כל המילים החמות. בין הדברים הרבים שלא ידעתי, למשל, הוא, שג'ים הנסון כבר לא בין החיים ולנעליו הגדולות מנסה להכנס מישהו אחר. לא ידעתי שקרמיט זה פשוט שם פרטי של אנשים (אפילו של תינוק יהודי) ולא ידעתי שאפילו יש יישוב בשם כזה בארצות הברית. ידעתי עד כמה קרמיט מקיים תעשייה שלמה של עזרים ואביזרים אידיוטיים יותר או פחות אבל לא ידעתי שאמנים עיצבו על פי דמותו גם פסלי ענק. את זה מצאתי כבר באתרים אחרים. קישור לקריקטורה טובה שהמושא שלה הוא קרמיט אבל אפשר לשאול אותה גם לכל בובת תיאטרון אחרת יובא בהודעה הבאה משום שאי אפשר להצמיד יותר משלושה קישורים להודעה אחת.

jpl

New member
הלינק של הפסל לא נפתח

אז אני מצרף את הצילום

jpl

New member
גם השני לא נפתח יצורף הצילום

פסל ענק שני של קרמיט ואולי בובה מנופחת, החומר לא ברור לפי הצילום

גם לי זה נראה בובה מתנפחת. תודה

ענקית על כל הקישורים!!!! אתה ממש שופע! עברתי עליהם בשקיקה, ובזכותך גם למדתי שיש כזה דבר: MUPPET WIKI הויקיפדיה המיוחדת לענייני החבובות. כמה חומר יש שם! נפלא!

uh60a

New member
אם כבר נוסטלגיה וג'ים הנסון.

אני לא יודע אם אתם זוכרים, אבל כשהייתי ילד היה כל שישי בטלויזיה את התוכנית "סיפורי עמים". (מספר הסיפורים והכלב המדבר). גם היא מבית היוצר של הנסון, וכמו כל דבר שהוא יצר, זה מדהים. לאחרונה הצלחתי להשיג שישה פרקים מהתוכנית הזו. נזרקתי אחורה בזמן והתמוגגתי מכל פרק ופרק. ממליץ בחום!!! לילה טוב. יוסי

הוצאו לפרסום רק שישה פרקים

ולא ברור למה. לפני כמה שנים הוציאו ביפן מהדורה מוגבלת של כל הפרקים אבל זה נחטף מהמדפים מייד ונעלם. אנחנו מנסים להביא לפסטיבל הבינלאומי לתיאטרון וסרטי בובות בחולון את הבת שלו. נראה לאן יתקדמו השיחות.

הסדרה הזו, והסדרה של הפרגלז היו

שתי הסדרות הכי אהובות עלי בילדות. בטח שמתם לב שהכלב משותף לשתי הסדרות. מה שאני לא בטוחה- האם גם המספר של סיפורי העמים הוא אותו טכנאי של הפרגלז? לאחרונה ראיתי קטעי פרקים מהפרגלז ביו-טיוב שחיממו לי את הלב. את אותם ששת הפרקים של סיפורי העמים, אגב, יש גם באוזן השלישית. בכלל יש שם מדף ג'ים הנסון שלידו אני תמיד נתקעת עד שבעלי מושך אותי בכוח.

אה, ודרך אגב, אם אני לא טועה-

נדמה לי שבשתי הסדרות הכלב לא דיבר- הוא היה כלב "אמיתי" אבל עם אינטיליגנציה אנושית ודווקא זה שהוא הבין את בעליו יופי, אבל הבעלים לא הבין את כל הרמיזות והסימנים שלו אף פעם ולא ייחס לו את החוכמה שהיתה לו, יצר את המתח המקסים והמצחיק ביחסים ביניהם. על זה גם בנויים גרפילד, גרומיט וסנופי ואני מאד אוהבת את הבחירה האמנותית הזו.

uh60a

New member
בסיפורי עמים הכלב מדבר בוודאות

את הסידרה השנייה אני לא מכיר. אבל אשמח אם תשלחי קישור לקטעונים ב יו טיוב. יום נפלא לכווווווווווווווווווווווולם. יוסי

למעלה