למערך הייעוץ והתמיכה הנפשית ברשת של עמותת עלם

פאינה ש

New member
למערך הייעוץ והתמיכה הנפשית ברשת של עמותת עלם

למערך הייעוץ והתמיכה הנפשית ברשת של עמותת עלם – Y elem דרושים מתנדבים.
ביום רביעי 28/5/14 , ייפתח קורס המכשיר כניסה למערך התמיכה. הקורס יעסוק בהיבטים הייחודיים הקשורים בתמיכה, ייעוץ והתערבויות טיפוליות ברשת , בכלל זה על הפסיכולוגיה של הרשת, היבטים אישיים,קבוצתיים, משפחתיים וקהילתיים, גישות אבחוניות והתערבותיות וכן עבודה מערכתית עם שירותים באמצעות הרשת.
סיליבוס הקורס:
http://www.elem.org.il/wp-content/uploads/2014/03/yelemcourse.pdf
הקורס יתקיים בימי רביעי בערב בשעות : 18:00-21:00: במשרדי עלם, הירקון 35, בני ברק.
דרישות ואפיוני ההתנדבות במערך :
1. בוגר/ת תואר ראשון עדיפות לתחום העו"ס/ייעוץ/טיפול
2. ניסיון בעבודה עם בני נוער
3. מעל גיל 25 .
4. מחויבות לשנה וחצי של פעילות התנדבותית (כולל הקורס ) במערך הייעוץ והתמיכה הנפשית ברשת
5. המשמרת מתבצעת מהבית, ההתנדבות כרוכה בהדרכות קבוצתיות ( ימי רביעי אחת לחודש ) והדרכות פרטניות
6. השתתפות וכתיבה בפורום הדרכה מקוון.

* קו"ח ניתן לשלוח ל[email protected]

KFIRB

New member
אני נורא מצטער

אבל את ועמותת עלם צריכים להתבייש!!!

כשנשיאת העמותה מרוויחה מאות אלפי שקלים לשנה, כחמישים אלף שח לחודש, יש לכם חוצפה לגייס עו"סים ואנשי מקצוע טיפולים בהתנדבות.

וזה לא רק בפרוייקט הזה.

עו"ס הוא מקצוע מורשה , אנחנו לא מתנדבים , אנחנו עובדים, כמו שלא תבקשי מרופא להיות מתנדב בפרוייקט במקצוע שלו . נניח אתם לא הייתם טחונים בכסף ולא היו מדליקים לכם בניינים בתרומות כסף, הייתי אומר מילא, למשל רופאים למען זכויות האדם- הם ארגון מקצועי שהחליטו להתנדב מרצונם. אם קבוצת עו"ס היו בוחרים להתנדב באופן מקצועי הייתי מצטרף. אבל לארגון שמגייס אנשי מקצוע בהתנדבות בעבודת חינם כדי שעובדים שכירים ינהלו אותם זו בושה למקצוע!!!

תתביישו לכם.

את רוצה עו"ס - תשלמי לנו לפי ההסכם!!! (שימי לב שאת מצפה מהמתנדבים ניסיון מקביל לניסיון מקצועי בשדה- כך שגם למידה את לא מאפשרת לחסרי ניסיון).

נשמונת3

New member
מקומם!

אני מסכימה לגמרי עם KFIRB. עמותת על"ם מחפשת עו"ס מתנדב? וממה יחיה? ממה יתפרנס? מישהו בעמותת על"ם התבלבל.

KFIRB

New member
הם ממש לא התבלבלו

עולה הרבה כסף לשכור את שירותיו של מתנדב....

niva99

New member
שימשיכו לחפש...

לאחרונה חל תהליך של התקוממות כנגד ניצול זמן וידע.

אנשים למדו והשקיעו על מנת להתמקצע.
רוצים בעלי מקצוע טובים? -> תשקיעו בהם.

לא?
קבלו מתנדבים בהתאם.

למעלה