למעשה....

R a c h e li

New member
למעשה....

כבר כמה שבועות שמסתובבת לי .....בחברתכם..... ובחיי ...שעדיין לא הבנתי את הכוון..... רחלי ועל אמת
....מנסה.....
(לתגובות, קצר בבקשה לא בא לי לקרא המון)

אלמרה

New member
וכמה שבועות הפורום הזה קיים? יודעת?

הוא יצא לאוויר העולם ב- 11 לחודש מאי 2004 שזה על פי מנין הגויים אומות העולם...אממממ.... בערך 28 ימים? בסה"כ כזה בערך? כוון? את האמת רחלי? אני גם מנסה... אבל גם אני לא ממש מבין, רק מנסה. ומקווה. מאמין. תודה.

רות 2

New member
וייה, וייה אקוטה דה מואא..מה שרי..

כאילו בכאילו מואא פרנסאווית.. -כל הגיג/מחשבה/שאלה בנוגע לשני המינים והמין החלש..(גבריםאו נשים מי לדעתך?) בפרט את יכולה לידבר על על זה.. -אנשים שונים ולא מוכרים..תגובות אחרות...ואולי מחדשות, הרי "אונטרה נו"...יעני ביננו .. יש מקומות בתפוז שעוד לפני שמפליצים אנכנו כבר מריחים... על מישקל מכירים ויודעים איזה תגובה תהה על פי הנפשות הפועלות מזה שנים... וירטואלית א לא פה כוללם וירטאלים עבורי....וכך רוצה לשמור על זה הפעם.. (מרד אלור רות ...רחלי ביקשה קצר....רות "מתה" על השפה שלך)

אלמרה

New member
ז'ה ת'אים מה שרי רותי!../images/Emo23.gif

Et je m'excuse, je ne jamais etudier la langue, mais tu est tres tres chere ami.

רות 2

New member
יקסלוני..עליק ...עכשיו אני חייבת

איזה כוסית קטנה של ערק.. אני אכנס...בטח "סוסואר"לפורום הנעים הזה

אלמרה

New member
את מתכוונת ל"מאחייה"? ../images/Emo48.gif

אלמרה לא שתיין גדול של עראק אבל מי שיטעם את ליקר הלימונים - "לימונצ'לו" שאני לבד לבד מכין....
Au revoire ma chere amis - a tout a l'heure... ואם אימא שלי תראה כמה שגיעות יש פה - היא תצטער מאוד שלא חנקה אותי כבר בגיל 4 כשלימדה אותי צרפתית. מאז לא למדתי
שון כלון...

R a c h e li

New member
תודה על התגובות הקצרות וברורות../images/Emo8.gif

אם ולו הפמיניזם שהגיע בסביבות 1968..... לא היה צריך כלל לשים את הדברים במקומם..... המודרניות באה לבד.....רק שלמעשה הנשים נימרדו לשיוויון...... תודה רות2 הבנתי שאפשר סתם לקשקש.....חחחחחחחחחח
רחלי עושה יחס של פמיניסם......לעידן המודרני של הגברים

למעלה