למפלגת ההמונים שאו ברכה

יודיX3

New member
למפלגת ההמונים שאו ברכה

עם ישראל האינטליגטני מרבה להצביע לפי כיוון הרוח. פעם הכיוון היה לאוסלו פעם הכיוון היה "ימין זה IN", היום הכיוון הוא קדימה. 2 שאלות ודי: 1. מה המצע של קדימה שכ"כ הרבה נוהרים אליו? 2. מה מביא את שמעון פרס וצחי הנגבי לשבת יחדיו באותה מפלגה? ימות המשיח?

invisable

New member
אני אנסה לענות

מאיך שאני רואה את זה... 1.מה בדיוק בדיוק המצע של קדימה, אני מניחה שנדע בהמשך, כשנתקרב יותר ליום הבחירות, אבל כרגע... מה שגורם לי לתמוך בקדימה הוא האדם שעומד בראשה. העובדה ששרון יהיה ראש הממשלה. בחודשים האחרונים הוא הוכיח את עצמו יותר ויותר. והדבר שהכי מיוחד לקדימה, וזה גם קצת מתקשר לשאלה השניה, זה שעד כמה שידוע לי, זו המפלגה הראשונה שהיא לא קיצונית. לא שמאל קיצוני ולא ימין קיצוני. היא באמצע. הימין יכולים למצוא בה חלק מהאידיאלים שלהם והשמאל יכולים. זה מה שמייחד את קדימה כל כך לדעתי. מה גורם לפרס והנגבי לשבת יחד? באמת שאין לי תשובה, אבל אני מניחה ששניהם פשוט תומכים ברעיונות של קדימה...

יודיX3

New member
איזה מעגל קסמים חמוד

ציטוט:"מה גורם לפרס והנגבי לשבת יחד? באמת שאין לי תשובה, אבל אני מניחה ששניהם פשוט תומכים ברעיונות של קדימה..." ו- "מה בדיוק בדיוק המצע של קדימה, אני מניחה שנדע בהמשך" גאוני. רק בישראל. תחי מדינת ישראל.

bhnadav

New member
דיי עם השטויות.

מה גורם לפרס והנגבי לשבת יחד? אנשים שפויים מכל רחבי המפה הפוליטית יישבו יחד כדי לפתור את הסכסוך שפתרונו על כל חלקיו הוא כבר קונצנזוס ציבורי ומוסכם על כל המפה הפוליטית. המפלגה שוברת את הכלים, מאחדת את האנשים השפויים במפה הפוליטית, כדי להגיע סוף סוף לפיתרון הסכסוך הכאוב הזה, שהכל מסכימים עליו. מה בדיוק המצע של קדימה? הרעיונות הכלליים ברורים - הקמת מדינת לאום פלסטינית נוספת שעצם הקמתה פותרת את בעיות הפליטים ובלבד שאינה מדינת טרור. המפלגה תשמור על גושי ההתיישבות הגדולים ותשמור מכל משמר על ירושלים מאוחדת. המפלגה תהיה מחויבת למפת הדרכים. יפורקו ארגוני הטרור, ייאסף הנשק מארגוני הטרור, תיערך רפורמה ביטחונית ברשות הפלסטינית והם יתחייבו למנוע הסתה. כמו חיזוק אופיה היהודי של המדינה, גישור בין חילוניים לדתיים, טיפוח אופיה הדמוקרטי. השקעה בתשתיות חברתיות וכלכליות. חיזוק הנגב והגליל, הענקת מענקים ומלחמה בעוני ובפשיעה. פעולה מיידית לשינוי שיטת הממשל יוגשו הצעות חוק אשר יגדילו את המחויבות של החכים לציבור, בלי תיווך של מרכזי מפלגות. באשר לדברים ספציפיים ומדוייקים יותר, כמו כל מפלגה אחרת, המצע יפורסם בהמשך. יש עוד 102 יום לבחירות.

יודיX3

New member
הקראת לי את מצע מפלגת העבודה

ולגבי חברי הכנסת השפויים שבאו לשבת יחדיו... קבל את התמונה שצילמתי הרגע עבורך

bhnadav

New member
לא רוצה את פרץ, תמיר ויחימוביץ'.

אני רוצה את שרון, לבני ואולמרט.

יודיX3

New member
כשהם יזחלו חזרה מבויישים לבית

ז'בוטינסקי בשאול המלך אחפש אותך הולך אחריהם.

bhnadav

New member
בבקשה.

אם הליכוד יחזור להיות מפלגה שפוייה שמייצגת את הזרם המרכזי, וכוללת בתוכה אנשים כמו לבני ושטרית - אני איתו.

לא ממש יפה מצידך -

שאלת שאלה.. והיא ניסתה לענות בצורה המדוייקת ביותר. הייתי מצפה למעט יותר סבלנות :) אף אחד לא יודע מה מניע אנשים שונים לשבת יחד - אני מניח שאתה, כחייל, יודע זאת טוב מכולם. אפשר להניח כי חזון משותף.. שמבוסס על מפת הדרכים - הוא שמוביל את שניהם לשם. אבל זו רק הנחה.. מה בדיוק המצע של קדימה? אם ביקשת תשובה שבאה ישירות ממרכז המפלגה - לא ידוע לי על כזאת! יש דרך ששרון הנהיג מאז ההתנתקות במטרה להביא לשלום וביטחון.. יש עובדות בשטח שמדברות על ירידה חדה במספר קורבנות הטרור מאז שרון בשלטון. ויש עוד הרבה נקודות שהציגה ציפי לבני ושאר חברי המפלגה בהזדמנויות שונות. מה מניע אדם לבחור בשרון? אומר לך מה מניע אותי - הידיעה כי בעל נסיון, עם גב דיפלומטי רחב ופעילות שמביאה לתוצאות חיוביות יושב על כיסא ראש הממשלה - מרוממת את רוחי :)

יודיX3

New member
אדוני היקר. לאיזה זילות הגעתם

כאשר אתם תומכים בהתלהבות במפלגה שאינכם יודעים מה כיוונה. אתה בתור מנהל הפורום מודה שאתה תומך במפלגה בגלל שרון, אז למה שלא תשנו את שם הפורום ל"אריאל שרון האיש והאגדה"? איזה תמימים אתם!! הרגע היה פריימריז בין שמעון פרס לפרץ. פרס הפסיד וערק ל"קדימה". נראה לך באמת שלו פרס היה מנצח הוא היה עורק ל"קדימה" (והפודלית הקטנה שלו אחריו?) נראה לכם באמת שלו הסקרים לא היו מנבאים התרסקות טוטלית לליכוד מופז, שלפני שניה אמר שלא יעזוב את הליכוד היה מצטרף לקדימה? קדימה זו אותה גברת בשינוי אדרת, קדימה מכילה בתוכה את אותם פוליטיקאים, אותם נורמות מסריחות שהורגלנו עליהם. תזכורת: לפני כמה חודשים כמעט בכל פינה הסתובבה המדבקה "איפה הבושה|סדגש. הבושה היא במדינה שלנו בה נוהרים להצביע למפלגה חסרת מצע, חסרת אג'נדה. סליחה אני חוזר בי המצע המרכזי של קדימה היא "אנחנו פוליטיקאים כרישים, נחיה ונשרוד בכל מחיר ואתם כמו עדר כבשים תבחרו בנו".

:) הבהירו לך את כיוונה -

אתה פשוט לא מעוניין לשמוע. וזה חבל - להקשיב לא פחות חשוב מלדבר.

למעלה