במקרה נתקלתי ברשת
Harrington Well-known member מנהל 19/11/24 #2 נכתב ע"י boriska1: ""למצביעי הימין יש מנטליות של ערבים": האמירה המקוממת של פרופ' אבשלום אליצור". למה הם עלבים מהאמירה? לחץ כדי להרחיב... מה יש להיעלב מגזען מצוי וחשוך? הוא זה שצריך להתמודד עם עצמו, לא אני .
נכתב ע"י boriska1: ""למצביעי הימין יש מנטליות של ערבים": האמירה המקוממת של פרופ' אבשלום אליצור". למה הם עלבים מהאמירה? לחץ כדי להרחיב... מה יש להיעלב מגזען מצוי וחשוך? הוא זה שצריך להתמודד עם עצמו, לא אני .
חורזת באהבה Well-known member מנהל 19/11/24 #3 נכתב ע"י boriska1: במקרה נתקלתי ברשת לחץ כדי להרחיב... מה טוב להשוות שמאלנים לערבים?
דיברגנט חדש Well-known member 19/11/24 #4 נכתב ע"י boriska1: ""למצביעי הימין יש מנטליות של ערבים": האמירה המקוממת של פרופ' אבשלום אליצור". למה הם עלבים מהאמירה? לחץ כדי להרחיב... נראה לי שהוא לא מבין את ההבדל בין מנטליות להבנה, כי בהחלט מצביעי הימין מבינים ערבית ולא כוונתי לשפת הדיבור אלא להתנהגות ולחשיבה של הערבים.
נכתב ע"י boriska1: ""למצביעי הימין יש מנטליות של ערבים": האמירה המקוממת של פרופ' אבשלום אליצור". למה הם עלבים מהאמירה? לחץ כדי להרחיב... נראה לי שהוא לא מבין את ההבדל בין מנטליות להבנה, כי בהחלט מצביעי הימין מבינים ערבית ולא כוונתי לשפת הדיבור אלא להתנהגות ולחשיבה של הערבים.