למצוא אהבה באינטרנט

bad girl201

New member
למצוא אהבה באינטרנט

מה אתם אומרים על זה? אני די ספקנית בעניין הזה כי אומרים שזה מסוכן ואף פעם אי אפשר לדעת איזה פסיכופט יפול עליך משם (עיין ערך כל המקרים שמדברים עליהם בעיתונים ובטלויזיה). פשוט הכרתי לאחרונה מישהו ברשת והוא די מוצא חן בעיני (נראה סבבה, אומר שמחפש קשר רציני בלבד). החלפנו תמונות והוא ממש התלהב ממני. ויש "בעיה" נוספת: הוא בן 26 ואני בת 21. נראה לי קצת גדול עליי האמת. מצד אחד אני מתה לנסות, מצד שני מפחדת גם בגלל הסכנות הטמונות באינטרנט (למרות שהיה לי חבר שהכרתי באינטרנט פעם אחת- זה בכל זאת מפחיד קצת) וגם בגלל עניין הגיל- זה קצת מרתיע אותי, הרי מן הסתם לגבר בן 26 יהיו הרבה יותר ציפיות מלבחור בן 21 (שאגב 21-22 אלה הגילאים שאיתם יצאתי עד היום, להוציא מקרה יחיד שיצאתי עם אחד בן 26 ולא היה נראה לי אז חתכתי). עצות בבקשה...!

magenta73

New member
למצוא אהבה

נקודה. פסיכופטים יכולים ליפול עליך גם ביום יום הלא וירטואלי. ע"ע מיקרים שמדברים עליהם בעיתונות ובטלויזיה... עכשיו, כל דבר לגופו. לי אין בעיה עם הגיל שלו. 5 שנים זה לא הבדל כזה גדול, האמת. ומה שמשנה זאת התקשורת והכימיה בניכם. ועל אילו ציפיות את בדיוק מדברת? חתונה וילדים? מסופקני. סקס? וואלה. ובחורים בני 22 לא מצפים לזה? אם את כ"כ מפחדת, תפגשו במקום ציבורי. בית קפה. בשעות סבירות. נפגשתי עם מספיק אנשים מהנט, אף אחד בנתיים לא היה פסיכופט. שרוטים בראש, בטח, אבל כאלה אני פוגשת גם ביום יום... אקיצר, לא נפגשתי עם אף פסיכופט מהאינטרנט. אל תאמיני לכל מה שאת שומעת בתשקורת. אני בעד שתפגשי איתו, תראי אם יש כאן בכלל משהו... ואז תחזרי אלינו ותספרי איך ומה היה

בשלולית

New member
צודקת !!! ../images/Emo45.gif

אני רק רוצה לחזק את מה שהיא כתבה
אני נפגשתי לפחות עם 20 אנשים מהאינטרנט... וסתם זרקתי מספר שנראה לי קרוב... אולי נסחפתי... אבל לא בהרבה ותאמיני לי.... אף אחד מהם לא היה פסיכופט... עצה קטנה לי אלייך... דברי איתו קודם בטלפון... שמעי ת'קל שלו... תוודאי שהוא לא איזה ערבי ומלבד זה... תראי אם השיחות שלכם זורמות ונחמד לכם והכל... בהצלחה
יהיה טוב, וזה נחמד, מניסיון

ת מ ו ז

New member
למה לשחקת אותה יפה נפש?

אתה אישית היית יוצא אם ערביה?? אז על מה אתה מדבר?

Cobe1982

New member
עם ערבייה הוא עוד יכול לצאת...

אבל תשאל אותו רגע מה העמדה שלו לגבי פולניות...

liontamer

New member
לא אומרים כאלה דברים בפומבי

אתה עוד תפגע בציבור הפולניות....
אני לא חושב שיש פה מקום לכל הגזענות הזו
לאון פרידג'יות זה פשע

Piren

New member
אני בעד ../images/Emo45.gif

מבררים מי הבן אדם ורואים באמת שהוא לא פסיכי וכו' כל הקשרים בשנים האחרונות שלי התחילו באינטרנט .. ומכולם הייתי די מרוצה (למרות ששום דבר רציני לא התפתח מזה). לגבי הגיל.. זה תלוי באנשים בעיקר.. בתכלס 21 ו-26 זה עולמות שונים לגמרי.. אבל אני אפשר להסתדר. אני כרגע בתחילתו של קשר (שנראה מבטיח
) עם בחורה שחוגגת 25 בעוד שלושה חודשים (אני 22 בעוד 4 חודשים) וזה מסתדר לא רע בכלל
וגם אותה פגשתי באינטרנט

white star

New member
../images/Emo54.gif לא הייתי פוסל מראש

כאילו, זה דרך די נחמדה להכיר היום אנשים, רק צריכים להקפיד על כללי זהירות (לקבל תמונה, מפגש ראשון תמיד במקום ציבורי וכן הלאה)

למעלה