למצוא את השקט הפנימי

גלי ר

New member
למצוא את השקט הפנימי

אתמול ראינו ב DVD את הסרט "אבודים בטוקיו" (סרט נהדר!) אחרי סוף הסרט, ראינו את הקטע של "מאחורי הקלעים". ויותר מהכל היה משמעותי עבורי לראות את סופיה קופולה הבמאית. את הנינוחות והרוגע שלה. מעולם לא ראיתי במאי שמביים ככה. אני רואה עליה איך כשאתה נמצא בתוך המקום המדוייק, מחובר לשורש, לגרעין הפנימי, הכל מסביב מסתדר ונופל למקום. בעצם זו היתה הסיבה שהגעתי אל אלישוע. פגשתי חברת ילדות שאני אוהבת. וראיתי עליה באיזה מקום מצויין בחיים היא נמצאת. ביקרנו אצלם ושתינו לרוויה את התחושה שישנה אצלם בבית, הנעימות וההרמוניה... ארבעה ילדים רגועים וזוג הורים שליו, מאוהב, שחי את החיים במלואם, את הכאן ועכשיו. היא מלמדת בודהיזם, תלמידים וסדנאות זורמים אליה. והכל פשוט. הכל נמצא בטוב. שאלתי אותה איך היא הגיעה לבודהיזם והיא אמרה לי - דרך ההומאופטיה. שאלתי אותה מי ההומאופט שלה ובקשתי את הטלפון. אני מרגישה את חוסר השקט שקיים בי. אולי זו תוצאה של הפונטץ. קודם כל צריך להרגיש את מה שלא שלם ורק אז אפשר להשלים. כמו במשחק שבו צריך להזיז דיסקית ימינה ושמאלה כדי שהכדורון הקטן יגיע ויפול לתוך החור. וכל תזוזה קטנה שעושים גורמת לכדורון לזוז ולהתגלגל דווקא רחוק יותר, ואז פתאום, ברגע אחד הכדורון נופל למקום. והכל מסתדר. אני מרגישה איך אני מתאמצת מדי, משתדלת מדי. כמו שאלישוע אמר לי - מנסה להיות מספר אחד, ומתעייפת מזה. יש לי שיעור ללמוד על ויתור. לוותר נראה לי כמו "להתיאש". אני יודעת שזה לא. אני יודעת שאני רק צריכה לוותר, בנינוחות וללא מאמץ. אני יודעת שזה יהיה טוב לחיים שלי ולבריאות שלי. אבל זה משהו שאי אפשר להגיע אליו מתוך המקום של "אני יודעת ש...". כל מה שאני מצליחה להרגיש זה את הכאב. התעייפתי מארץ התזזית, התעיפתי מהתזזית שבי, מחוסר השקט.. ואני לא רואה את הדרך

גלי ר

New member
תודה אליש המילים שלך גרמו לי ../images/Emo182.gif

התרגשתי לקרוא את התגובה שלך. אתה כל כך מעודד אותי. גלי

גלי ר

New member
אלישוע, בהמשך לדבריך

אלישוע, בהודעה בשירשור אחר אמרת: "בתחילת הטיפול יש לעיתים קרובות דינמיקה מהירה של שינויים כאלה ואחרים. ולאחר זמן מה פתאום שקט ונדמה שלא קורה כלום שכאילו משהו "הוריד טורים". ואז מגיע גירוי שגורם לתחילת התנועה שוב". תודה אלישוע, אני מרגישה שהתהליך הוא טוב, והדרך טובה...

גלי ר

New member
חמש וחצי בבוקר...

חמש וחצי בבוקר, התינוק נרדם. אני שואלת את עצמי מה מכל התחושות של התקופה הזו נובע מלא יותר מחוסר שעות שינה. לילה טוב גלי

תפסיקי להאבק עם עצמך

המאבק שלך עם עצמך גורם לך להרגשה הזו. זה יגיע,לאט אבל יגיע. מה לעשות לפעמים הדרך ארוכה. חיזוק לדרך

שולח לך ברכת FAITH

FAITH כמו שאני מבין, הכוונה היא לידיעה שיש דרך גם אם אני לא רואה אותה זה כמו לראות את הפסגה אבל לא לראות את השביל אבל לראות את הפסגה ממלא את הלב בחדוות הטיפוס או ביאוש מהעדר ראיית השביל אבל הפסגה היא פסגה ואחריה עוד אחת איך את נושמת ? אני מוצא שכשאני ננושם לבטן מחזיק רגע ומשחרר לאט זה מרפה מרפה מרפה את האחיזות שלי וכאלה יש לי ברוך השם אז מברך אותך שתתמלאי בנשימת FAITH שימלא אותך וילווה אותך כמו כל המדריכים והמנחים המלווים אותך חיבוק דניאל

גלי ר

New member
נשימת FAITH

תודה דניאל אני עושה הרבה תרגילי נשימה או מדיטציה או איך שלא קוראים לזה. זה כניראה עובד כי עובדה שעברתי את כל הכימותרפיה כמעט בלי תופעות לוואי ונשארתי מלאת אנרגיה (במיוחד יחסית למישהי עם תינוק קטנטן שמתעורר בלילה). שאלת איך אני נושמת. אני מבקשת את עזרת השכינה ונושמת את האור אלי. אור צלול מאוד, לבן זהוב. יכול להיות שזו נשימת FAITH במשמעות של לנשום אמונה. אבל, בהתיחס לשיחה הקודמת על עובדות ואמונות שמאמינים או לא מאמינים בהם אני לא באמת בטוחה שאני מאמינה בשכינה. רק כשאני עמוק בפנים בתוך מדיטציה. אבל לא בתוך היום יום שלי שהוא חילוני לגמרי ומאוד חוקר ובודק. אלישוע אומר לי שאני צריכה להפסיק לנסות להבין ולחקור ולבדוק הכל. ואני יודעת שהוא צודק. אבל זה קשה מאוד בשבילי.

קודם כל ../images/Emo24.gif ועוד אחד ../images/Emo24.gif

שמעי... את פשוט מדהימה. ואני מאחל לך הרבה עוצמה ותעצומות נפש, אין לי ממש מילים, רק חיבוקים..... ולגבי השכינה גם אני מוצא שהשכינה היא דבר שאינו קל TO ACCESS כאן ביומיום אני מרגיש שזה בגלל שהסביבה שלי (ובכלל במדינה בדת בהיי טק) מאוד גברית ומאוד אלוהים במובן הזכרי שלו שהוא לא רע כמובן כמובן פשוט לא מאוזן לפעמים אני פשוט אומר לעצמי... אולי זה שטויות... אבל מה אכפת לי, אז אני חושב שטויות... זה הדבר שהכי מפוצץ למוח שלי את מנגנוני הבקרה השכליים שלו, כי אני אומר לעצמי, טוב נו נגיד שזה שטויות,,, עכשיו מה המסר ? מה אני רואה ? ואני כותב ישר למחברת דניאל

גלי ר

New member
תודה על הפרגון

נפלא כל הפרגון הזה. אני נושמת אותו טוב טוב פנימה. ולגבי השכינה - זה בדיוק השיר ששלחתי לפורום ביום שישי

נכון וזה לא

הוגן מצידי. זה כמו לומר למעשן להפסיק, זו בעיה מרכזית ובשביל זה אדם בא לקבלת עזרה. אבל את יודעת כמו שאבא אמר לפעמים "לדעתי את צריכה..."

גלי ר

New member
אלישוע אני מרגישה שאתה איתי

אלישוע אני מרגישה שאתה איתי וכמו שאמרת לי כשאמרתי שאני לא רואה את הדרך - "הדרך רואה אותך". זה בדיוק העינין בהומאופטיה שהפוטנץ יכול לקחת אותנו מעבר למכשולים שאנחנו לא הצלחנו לעבור בעצמנו. הלוואי...

noati

New member
../images/Emo13.gif

כמה שנים חיפשתי שקט פנימי... ונראה לי שכמעט מצאתי :) אבל גם היום כשאין שקט אני שלווה עם זה,יודעת שיגיע מתי שהוא ולמדתי להנות מהשביל עליו פוסעת בדרך אל...:) ללמוד לוותר זה לא קל,בעיקר כשמדובר על לוותר לעצמך... אבל זה שיעור חשוב בחיים שלנו. תנסי להנות מהדרך,החוויה והשיעור...נסי לשחרר ואני מאמינה שסוג של רוגע יגיע אלייך מהר יותר. בהצלחה

למעלה