למצוא עבודה זה לא קל

צ מ ו ת י

New member
למצוא עבודה זה לא קל../images/Emo7.gif

אחרי 3 וחצי חודשים של חיפוש אינטנסיבי(בחברות כ"א),רישום באתרי אינטרנט דרושים,שליחת קו"ח בדואר,כניסה לכל חנות אפשרית... אז ככה-אני גרה בישוב במרכז ואין אוטובוסים בשעות הערב לישוב ז"א שאני יכולה לעבוד רק בוקר.....או שאני יעבוד בישוב שלי..(ששם חיפשתי ואין עבודה בכלל(לא ל אל לא לא לא לא!) בת"א אמרו לי שרוצים רק מת"א וחשוב לצייןשאין לי רכב. אתמול הסתובבתי במרכז קניות בישוב ופתאום ראיתי 2 חנויות עם מודעה של דרושים...ראיתי אורר...3 וחצי חודשים חיכיתי לזה.... היום נכנסתי לחנויות-חנות ראשונה:הם צריכים רק בוקר...אמרתי לה שאני לומדת באוניברסיטה הפתוחה.. חנות שנייה:הוא רוצה ניסיון במכירות..הרי למכור נעליים זה לא רק להראות אותם אלא לשכנע(ככה הוא אמר לי)..והמשפט המוחץ שלו היה "זה שאין לך ניסיון במכירות זה לא טוב" באתי הבייתה מאוכזבת...הרגשה של אפס,חוסר הבנה-איך בחורה שרוצה כ"כ לעבוד ומוכנה לתת את הנשמה לעבודה לא מוצאת?! כל הריצות,נסיעות,חיפוש...ו...כלום! אני לא יודעת כבר מה לעשות... איך יהיה לי ניסיון אם לא נותנים לי צ'אנס אף פעם?! וחשוב לציין שהייתי גם בסופר-דרך חברת כ"א-הלכתי לראיון והמנהל כל הזמן אמר כמה שהחודש עוזבים המון עובדים,אמר שאם הוא לא יתקשר תוך חודש אז זה לא אומר שהוא לא מעוניין ואם אני רוצה אז להמשיך לחפש ולא לחכות... בקיצור,אני בדיכאוןןןןןן,מרגישה כ"כ אפסית,מרומה... יכלתי לשקר ולהגיד שיש לי ניסיון מפה ועד להודעה חדשה אבל באתי אני,האמיתית,בלי שקרים. אמא שלי אמרה לי שבגלל זה צריך ללמוד,כדי להצליח ואולי בעתיד "יפצו" אותי...אני יצליח היא אמרה... מנסה להתעודד אבל אני לא מצליחה...פשוט ילדה טובה שרוצה לעבוד ואף אחד לא נותן לי הזדמנות...:(

get well

New member
מחזקת אותך../images/Emo45.gif../images/Emo141.gif

אל תתיאשי מתוקה!! ודבר אחד כן תשני וזה את הגישה הכנה והנחמדה.. זה לא עובד!!! פעם הבאה תגידי שיש לך ניסיון כי אחרת את תמשיכי לחפש עבודה ב
ות... אין מה לעשות כמה רע שזה נשמע גם אצלי במסעדה עובדות מלצריות עם "ניסיון"...ועובדה הן אחלה.. בהצלחה ותעדכני...

חמודה , אין הרבה מה לעשות...

אני במצב כמוך , כולה בחורה אחרי צבא שרוצה לעבוד בתור פקידה/מזכירה ולא מצליחה למצוא. אנשים עם תארים מפה עד להודעה חדשה לא מוצאים עבודה , סטודנטים אחרי שנים של לימודים לא מצליחים למצוא, אנשים עם משפחות וילדים לגדל לא מצליחים למצוא, וכן, גם חבר'ה צעירים כמונו בינתיים לא מצליחים. אני בטוחה שמתישהוא (לרובנו) תדבק עוד איזושהיא עבודה. המון בהצלחה,

אורי-

New member
סבלנות ולא להכנס לדיכאון!

גם אני התחלתי להאמין שאין תקווה... כבר חשבתי על עבודה של שכר מינימום , לא משרה מלאה והתחייבות ארוכה. ברגע האחרון תפסתי את עצמי בידיים והחלטתי לא להכנס לעבודה לא מתאימה לי. שבועיים אחרי כן מצאתי עבודה מעניינת... (למעשה מצאתי 2 , אחת התאימה קצת פחות , דרשה גם יום שישי עבודה , לא מאפשרת זמן לפסיכומטרי הארור , ומכיוון שאני לא גר באיזור החנות , זה לא עוזר לי שיש הפסקה בצהריים כי חצי ממנה תתבזבז בנסיעות) תנאים טובים , יום שיש פנוי לפסיכומטרי ימח שמו , ויש אפילו קטנוע להגעה מהירה בלי פקקים + חזרה מהירה + הפגישות. העבודה בחלקה משרדית ובחלקה "שטח" - פגישות עם לקוחות. אל תתיאשי!

צ מ ו ת י

New member
../images/Emo9.gifתודה על התגובות והעידוד

נקווה שהמצב לא ימשך יותר מידי זמן..

אני משוחררת 7 חודשים ולא מצאתי שום

עבודה..אבל לשם שינוי מיום חמישי אני עובדת במשהו זמני..יש לנו בחירות בעיר אז אני הקרצייה שמציקה לאנשים בטלפון..ואין לי זמן לעצמי..כי אני עובדת בוקר...וכמה שעות "מנוחה" ונוסעת שוב לעוד כמה שעות לעבוד.. וזה די נחמד כי אני נתקלת באנשים נחמדים ולהפך... אז אם יש לכם בחירות בעיר אתם יכולים לנסות להתקשר לשאול אם צריכים עובדים...כי תמיד יצטרכו את עזרתכם...
בהצלחה בכל מקרה

אורי-

New member
מה הכוונה להיפך?

אנשים נחמדים נתקלים בך? או נחמדים באנשים נתקלת אני כי נחמד די וזה? או ממש להיפך? םידמחנ םישנאב תלקתנ ינא יכ דמחנ יד הזו ? אני ממש משועמם. אתמול ראיתי את "בחורים רעים 2" היה נחמד מאוד ומפרך... שעתיים וחצי סרט! ובלילה נפלה עלי דלת של ארון כשישנתי. ועכשיו אני משועמם. (אולי הדלת פגעה לי באיבר החושב ולכן התגובה המטופשת הזו?)

אורי-

New member
כתבת "להיפך" ולא הבנתי מה להפוך.

זה אני ה
, אם היו לך ספקות.

לא,אל דאגה זה לא אתה שהוא ה-../images/Emo163.gif

פה... זה אני והעייפות שלי כנראה...התכוונתי לומר שיש אנשים נחמדים ויש כאלה אנשים מגעילים שמנתקים לי בפרצוף...

אורי-

New member
מנפלאות הטלמרקטינג...

גם אני צריך לבצע (למרות שסלדתי מזה בהתחלה) קצת שיחות טלפון , אבל ת'כלס אין בעל עסק שלא מקבל שיחות טלפון בנושאי פרסום וכו'... ואם עושים את זה בנימוסיות אז אין סיבה לעצבים. לא נורא - עבודה זו עבודה.

חפיף..מקסימום אני אהיה עם ניסיון

לטלמרקטינג אמיתי...ואז אני אוכל לנסות להתקבל לעבודות מהסוג הזה..לא? או שאני טועה וזה לא אותו דבר?

למעלה