למצוא עבודה

למצוא עבודה

היי לכולם, השתחררתי השבוע והתחלתי לחפש עבודה .. חשבתי על עבודה מועדפת באיזה בית מלון בהתחלה אבל אז התחלתי לחשוב מה יהיה אחרי חצי שנה מה אני אתחיל שוב לחפש עבודה ? או שאני אשאר למעלה משנה בעבודה במלון (פחות הכיוון שלי..)
אז התחלתי לשלוח קורות חיים ( הייתי קוראת לזה פרטים עליי ולא קו"ח חחח) וחברת לאופר בנתב"ג התקשרה אליי, משהו בהתחלה לא היה נשמע לי טוב אבל אמרו לי שעבודה כדיילת קרקע זו עבודה טובה לטווח ארוך , אז חשבתי שאולי זה עדיף על מועדפת..
מישהו יודע או מכיר מישהו שעבד שם שיודע מה כולל הראיון , העבודה עצמה ולספר לי על החברה?
או מי שיודע לומר לי על חברות טובות שיש בהן תנאים טובים ומענקים גם למשוחררים...?
תודה :)

ברוכה הבאה

בעבר הרחוק עבדתי בנתב"ג, וכתבו פה גם בנות שעבדו בלאופר ובכללי - אם התנאים לא השתנו, ורוב הסיכויים שהם לא, אני ממליצה לך להמשיך לבדוק אופציות. העבודה אולי טובה לטווח ארוך כולל בתקופת הלימודים, אבל בתקופה הזאת של אחרי הצבא את יכולה למצוא עבודות טובות יותר עם שכר ותנאים טובים יותר - זו דעתי.
&nbsp
אפשר לשאול מה הכיוון שלך? ולגבי טווח ארוך - מה הטווח שאת מחפשת? את מתכננת טיול גדול או התחלת לימודים בשנה הקרובה?
&nbsp

השנה אני מתכננת רק לעבוד

אולי לקחת קורס אנגלית או פסיכומטרי כשאחליט מה אני רוצה ללמוד, שהם לא לימודים אינטנסיבים כמו של סטודנטים..
כשאחליט זה גם לא יקרה באוקטובר הקרוב אלה בהבא אחריו.
בגדול אני רוצה " לדפוק קופה" כולם אומרים לי שמועדפת לא משתלם ואני כבר לא יודעת מה לעשות \\: אז יש לי שנה וחצי( טיפה יותר)

אם ככה, אני ממליצה לך לחפש עבודה אחרת

אם כבר הלכת לכיוון של נתב"ג, עבודה ברשות שדות התעופה תעניק לך שכר גבוה יותר ותנאים טובים בהרבה מאשר בלאופר.
&nbsp
יש גם אפשרויות אחרות, על מועדפת אני פחות מבינה, דברים השתנו מאז זמני, אבל אני מניחה שגם בתחום הזה יש עבודות שוות יותר ושוות פחות.

למעלה