Your Song2
New member
למצוא תוכנית בחד"כ ביתי...
לי ולחבר שלי נמאס לשלם כל חודש 500 שח עמלת הזעה... אז עזבנו את החד"כ
והחלטנו להשקיע כל חודש (בטווח הקרוב) את ה-500 ש"ח האלה בלקנות משקולות וציוד בסיסי, ולבנות לנו חד"כ משלנו.
בנתיים יש לנו...
כמה משקולות (1*4, 2.5*4, 5*4 ק"ג)
מוטות קטנים של דאמבלס
חבל קפיצה
2 גומיות
כדור פיזיו
מזרון
והתחדשנו גם ב-2 קופסאות חלבון...
חבר שלי רציני... קנה מהאינטרנט תוכנית אימון של בחור שהוא מעריץ, ובעזרת הציוד הנל הוא מתאמן 5 פעמים בשבוע....
בשבילי - ספורט זה לא הcup of tea של התחביבים שלי, ואני עושה את זה יותר למען הבריאות....
אני לא רוצה לשלב אימונים 5 פעמים בשבוע (כי אני סטודנטית פרפקטציוניסטית, ועובדת פרפקטציוניסטית, וצריכה לנהל משק בית - בישולים וכו').
בכל מקרה לי מספיק 3 פעמים בשבוע...
הבעיה שאני לא מוצאת תוכניות שמתאימות לי ל3 פעמים בשבוע....
בלי ציוד כבד ויקר (מעמד לסקווטים, באנצ') - לפחות לחודש/חודשיים/ הקרובים עד שנוכל לקנות אותם
כמו שאמרתי, לא אכפת לי לשלם על תוכנית.... אבל אשמח אם תוכלו לסייע לי בלמצוא אחת כזו....
(מאמן אישי זה תחליף לחד"כ אז זה לא כ"כ אופציה)

לי ולחבר שלי נמאס לשלם כל חודש 500 שח עמלת הזעה... אז עזבנו את החד"כ

והחלטנו להשקיע כל חודש (בטווח הקרוב) את ה-500 ש"ח האלה בלקנות משקולות וציוד בסיסי, ולבנות לנו חד"כ משלנו.

בנתיים יש לנו...
כמה משקולות (1*4, 2.5*4, 5*4 ק"ג)
מוטות קטנים של דאמבלס
חבל קפיצה
2 גומיות
כדור פיזיו
מזרון
והתחדשנו גם ב-2 קופסאות חלבון...
חבר שלי רציני... קנה מהאינטרנט תוכנית אימון של בחור שהוא מעריץ, ובעזרת הציוד הנל הוא מתאמן 5 פעמים בשבוע....
בשבילי - ספורט זה לא הcup of tea של התחביבים שלי, ואני עושה את זה יותר למען הבריאות....
אני לא רוצה לשלב אימונים 5 פעמים בשבוע (כי אני סטודנטית פרפקטציוניסטית, ועובדת פרפקטציוניסטית, וצריכה לנהל משק בית - בישולים וכו').
בכל מקרה לי מספיק 3 פעמים בשבוע...
הבעיה שאני לא מוצאת תוכניות שמתאימות לי ל3 פעמים בשבוע....
בלי ציוד כבד ויקר (מעמד לסקווטים, באנצ') - לפחות לחודש/חודשיים/ הקרובים עד שנוכל לקנות אותם
כמו שאמרתי, לא אכפת לי לשלם על תוכנית.... אבל אשמח אם תוכלו לסייע לי בלמצוא אחת כזו....
(מאמן אישי זה תחליף לחד"כ אז זה לא כ"כ אופציה)