למקרה שיש כאן קורא חרדי

../images/Emo105.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo105.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo105.gif ../images/Emo3.gif

אפילו זה נראה לי עדיף על פני שירשור טרול מטורלל שמוציא את המיץ לכולן פה...

הרבה מיצים למעשה ...

מרה, זיעה, שתן ... (צר לי על הבוטות, אבל באו מים עד נפש)

QueenOfMagic

New member
לא יודעת מה איתך

אבל אצלי לא הוציאו את המיצים. דרך אגב, לגבי אותה בחורה מסכנה שמחפשת שיידך.. צריך לפרסם את זה בפורום חרדים.

אני עוברת לפורום יוצאים בשאלה ...

...נכון, אין לי מה לחפש שם, אבל יותר מעניין שם מאשר כאן! הדברים היחידים שמצליחים להצית את הדימיון של בחרות הפורום כאן הם טרולים וטרוליות למיניהם, שהבנות כאן משום מה עטות עליהם בשמחה רבה. אותי זה משעמם. סורי, אני הולכת. תקראו לי כשתרצו לדבר על משהו אחר ...

I s t a r

New member
לא מזמן קראת לי צבועה

אבל מי שקמה כאן להגנת הטרול וזכויותיו הייתה קודם כל את. דבר שני, בשרשור הנדון עניתי לטרול 3 פעמים -והוא ענה לי חזרה בצורה מכבדת - וכנ"ל לאחרות כאן תכלס - חוץ מההודעה הראשונה שלו התפתח דיון מעניין לכל הכיוונים.. כל שאר הדיון הוא צחוקים בינינו וקצת אי הבנות של שייגעצ. מצערים שמשעמם לך, באמת- בעאסה שלא הצלחתי למלא את חובתי הבידורית כלפייך. טיול מהנה ושובי בשלום.

נראה לי שנתבלבלה עלייך דעתך לחלוטין

אני הגנתי על טרולים?
התפתח דיון מעניין? (כן, בפעם ה-30 מליון שהדיון הזה מתפתח פה...) חובה בידורית? בשביל זה את ממשיכה לענות להם? באמת לא הבנתי את זה עד עכשיו ומה הקשר של כל זה לאותה הודעה שבה טענתי שהתנהגת בצביעות? האם את עדיין נוטרת לי טינה על כך? זה העניין? וגם אם כן, מה לזה ולהודעתי מלמעלה?

I s t a r

New member
דעתי התבלבלה עליי

ולכן לא אוכל לענות לך,אחזור אם וכשדעתי תחזור לאיזון סביר. תודה.

למעלה