מסכמ"ש
משהו טוב שקרה השבוע: שהשתחררתי מהמילואים.
משהו רע שקרה השבוע: המדינה שלנו מייאשת אותי באופן כללי. אני חושב שהמפעל הציוני פשוט נכשל (או לפחות הרעיון של המדינה היהודית) ושאנחנו צריכים לפרוש בחזרה לגלות. אני רציני.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מבחן וזה. פספסתי לא מעט מועדי א' בגלל המילואים.
התחדשות השבוע: נראה לי שכלום.
סרט השבוע: ראיתי כמה:
"מפגשים מהסוג השלישי" - אח, ספילברג של פעם. כנראה הסרט הכי מעניין שלו (גם אם לא הכי אהוב עלי שלו). סיקוונס הסיום מרהיב.
"אופנועני הפרא" (The Wild Angels) - סרט מטורף וחולה לגמרי מהסיקסטיז של מלך סרטי ה-B, רוג'ר קורמן. הוא, אגב, עבד בעבר עם מנחם גולן ז"ל. זה מסוג הסרטים שצריך לראות רק כדי להאמין שהם קיימים, למרות שיש שם גם כמה קטעים מרהיבים מבחינה קולנועית (רוג'ר קורמן עשה ועושה דברים נורא טראשיים, אבל הוא גם קולנוען מעניין שבחן את גבולות הקולנוע לא מעט).
"קסם לאור ירח" - בכל פעם שיוצא סרט חדש של וודי אלן אני מתייצב בקולנוע לראות אותו, וכך גם הפעם. סרט חמוד - ובאמת שאין יותר מדי מה לחפור ולהתפלסף. זה לא מאסטרפיס, אבל זה שווה צפייה לדעתי, וזה מהנה. אמה סטון אדירה כרגיל, אבל קולין פירת' הוא לטעמי המלך האמיתי של הסרט הזה. קצב העשייה של וודי פשוט לא ייאמן - בימים אלה הוא כבר מצלם בארה"ב סרט חדש עם אמה סטון וחואקין פיניקס.
"נהג מונית" - צפייה מי-סופר-כמה, הפעם לצורך לימודים. אחד הסרטים האהובים עלי אי פעם, וכנראה הסרט האהוב עלי של סקורסזה. פשוט מדהים. נוגע בך עמוק.
"יומיים בניו-יורק" - המשך ל"יומיים בפריז" של ז'ולי דלפי. כמו הקודם, גם זה סרט חמוד ומצחיק. מאוד וודי-אלני. כריס רוק קצת אכזב.
"אחר צהריים של פורענות" - אולי ההופעה הכי טובה של אל פאצ'ינו שראיתי (כן, כולל "הסנדק" וכולל "פני צלקת").
סדרת השבוע: פרויקט מסלול.
ספר השבוע: החדש של עירית לינור.
שיר השבוע: הרבה בילי הולידיי, אלביס פרסלי וסטיבי וונדר. וקצת התמכרתי גם ל-CGIB של פארל ומיילי סיירוס. אבל יעבור לי.
אלבום השבוע: אוסף של אלביס.
מאכל השבוע: לא זוכר משהו מיוחד.
ציטוט השבוע: לא זוכר.
תמונת השבוע: טרי ריצ'ארדסון.
תכניות לסופ"ש: ללמוד למבחן.
אחר (או: מסר חשוב לאומה): תסכמ"שו גם יא חארות.