למקרה שיש פה עוד מישהו...סכמ"ש!

DAN1EL

New member
למקרה שיש פה עוד מישהו...סכמ"ש!

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

ערן1987

New member
יאללה, חזרה לשגרה :)

משהו טוב שקרה השבוע: לא זכור לי שהיה משהו מיוחד
&nbsp
משהו רע שקרה השבוע: שכמו ש"צוק איתן" נגמר, ככה הוא מתחיל שוב.. בלאט
&nbsp
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אחרי דחייה לא קטנה (ותודה לחמאס!) - אני עובר דירה!

&nbsp
התחדשות השבוע: קניתי איזשהו ספר ששכחתי את השם שלו.. משהו בשם "זכרונותיו של חבר דמיוני", חמוד כזה
&nbsp
סרט השבוע: ראיתי בשבוע שעבר את "שומרי הגלקסיה" שהיה כיף גדול :)
&nbsp
סדרת השבוע: נאדה
&nbsp
ספר השבוע: עוד לא התחלתי לקרוא את הספר שקראתי
&nbsp
שיר השבוע: Charli XCX – Boom Clap ממכר רצח! אני שמח שהוא מצליח
&nbsp
אלבום השבוע: בלי ספק - Everyday Robots של דיימון אלברן. הבנאדם מוכשר בטירוף!
&nbsp
מאכל השבוע: הייתי אומר המבורגר של אגאדיר אבל הוא איכזב אותי, אז אלך עם מאפה סיני שאמא שלי הכינה ושלא אכלתי נצח נצחים
&nbsp
ציטוט השבוע: אין לי ):
&nbsp
תמונת השבוע: גם אין
&nbsp
תכניות לסופ"ש: הכנות למעבר כמו אריזה, הזזה של דברים, הכנה מנטלית.. וגם עבודה היום (שמסתיימת עכשיו) ובמוצ"ש אז אשתדל קצת לנוח. בערב אני גם יוצא לסרט בתקווה שיהיה שקט מחוץ לאולם

&nbsp
אחר (או: מסר חשוב לאומה): עד מתי מלחמות?

DAN1EL

New member
וואו, בהצלחה במעבר הדירה. זה בטח סיוט.

לא משתגע על Boom Clap.
&nbsp
אבל אוהב את החדש של דיימון אלברן.
&nbsp
לגבי אגדיר - אני האמת קצת "מחרים" אותם כבר שנים בגלל פעם אחת שאכלתי שם והתאכזבתי, אבל אולי אני אחזור לתת להם צ'אנס מתישהו. נראה.

ערן1987

New member
זה המון כאב ראש

וגם הולך להיות לי לילה לבן בערב שלפני המעבר כדי שנוכל לנקות את הדירה לפני ההובלה.. בלע!
&nbsp
בגלל פעם אחת שללת את אגאדיר? חבל! מילא היית מנסה כמה פעמים ומתאכזב, אני יכול להבין, גם אני התאכזבתי עכשיו מאגאדיר אבל לא הייתי מכליל. כמו מוזס, הם מציעים המבורגר בינוני מינוס לדעתי ואני אומר את זה אחרי שאכלתי שם כמה וכמה פעמים.

DAN1EL

New member
פעם-פעמיים כזה נדמה לי (לגבי אגדיר)

וזה לא ששללתי אותם בכל התוקף - אם נגיד הייתי עם עוד אנשים שיתעקשו על אגאדיר אז הייתי הולך לשם, אבל קשה לי להאמין כשזה יקרה כשיש כל כך הרבה מסעדות המבורגרים שאנחנו (החברים) כן אוהבים.
&nbsp
מסכים לגבי מוזס. הם ממש התדרדרו בשנים האחרונות. פעם עפתי עליהם.
&nbsp
אבל יש לי תקופות עם כל המקומות האלה

לפעמים אני ממש מרוצה מהם, לפעמים אני בתקופת צינון איתם. זה בא והולך.
אני בא בראש פתוח, לטוב ולרע.

DAN1EL

New member
בלאק וההמבורגר האיטלקי של רובינשטיין (מסעדה בנתניה)

אכלתי לאחרונה פעמיים גם המבורגר מעולה ב"מבשלת הגולן" אבל יש להם שני חסרונות עיקריים:
1. זה פאקינג ברמת הגולן.

2. אין תוספת גבינה (למרות שהמסעדה לא כשרה)
&nbsp
אני בחיים לא אוכל המבורגר בלי תוספת גבינה.

DAN1EL

New member
מסעדת בשר מוצלחת, חביבה על הקהל הרוסי.

http://rubinshtein.co.il/
&nbsp
החיסרון היחיד שלהם הוא שבערך ב-23:00 כבר די מת שם והם כזה לקראת סגירה.
אבל חבל, כי הם מעולים וההמבורגרים שלהם ממש מגניבים.

ערן1987

New member
כתוב אבל שיש להם "דיל לילה" החל מ-22:00

אז איך כבר ב-23:00 הם לקראת סגירה? חחח
&nbsp
בכל מקרה, לפי התמונות זה נראה אחלה אבל לא ממש מעבר

DAN1EL

New member
כי הקהל שלהם לא קהל של לילה. למרות שהם מנסים לגרום לזה לקרות

DAN1EL

New member
מסכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע: שהשתחררתי מהמילואים.
משהו רע שקרה השבוע: המדינה שלנו מייאשת אותי באופן כללי. אני חושב שהמפעל הציוני פשוט נכשל (או לפחות הרעיון של המדינה היהודית) ושאנחנו צריכים לפרוש בחזרה לגלות. אני רציני.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מבחן וזה. פספסתי לא מעט מועדי א' בגלל המילואים.

התחדשות השבוע: נראה לי שכלום.
סרט השבוע: ראיתי כמה:
"מפגשים מהסוג השלישי" - אח, ספילברג של פעם. כנראה הסרט הכי מעניין שלו (גם אם לא הכי אהוב עלי שלו). סיקוונס הסיום מרהיב.
"אופנועני הפרא" (The Wild Angels) - סרט מטורף וחולה לגמרי מהסיקסטיז של מלך סרטי ה-B, רוג'ר קורמן. הוא, אגב, עבד בעבר עם מנחם גולן ז"ל. זה מסוג הסרטים שצריך לראות רק כדי להאמין שהם קיימים, למרות שיש שם גם כמה קטעים מרהיבים מבחינה קולנועית (רוג'ר קורמן עשה ועושה דברים נורא טראשיים, אבל הוא גם קולנוען מעניין שבחן את גבולות הקולנוע לא מעט).
"קסם לאור ירח" - בכל פעם שיוצא סרט חדש של וודי אלן אני מתייצב בקולנוע לראות אותו, וכך גם הפעם. סרט חמוד - ובאמת שאין יותר מדי מה לחפור ולהתפלסף. זה לא מאסטרפיס, אבל זה שווה צפייה לדעתי, וזה מהנה. אמה סטון אדירה כרגיל, אבל קולין פירת' הוא לטעמי המלך האמיתי של הסרט הזה. קצב העשייה של וודי פשוט לא ייאמן - בימים אלה הוא כבר מצלם בארה"ב סרט חדש עם אמה סטון וחואקין פיניקס.
"נהג מונית" - צפייה מי-סופר-כמה, הפעם לצורך לימודים. אחד הסרטים האהובים עלי אי פעם, וכנראה הסרט האהוב עלי של סקורסזה. פשוט מדהים. נוגע בך עמוק.
"יומיים בניו-יורק" - המשך ל"יומיים בפריז" של ז'ולי דלפי. כמו הקודם, גם זה סרט חמוד ומצחיק. מאוד וודי-אלני. כריס רוק קצת אכזב.
"אחר צהריים של פורענות" - אולי ההופעה הכי טובה של אל פאצ'ינו שראיתי (כן, כולל "הסנדק" וכולל "פני צלקת").
סדרת השבוע: פרויקט מסלול.
ספר השבוע: החדש של עירית לינור.
שיר השבוע: הרבה בילי הולידיי, אלביס פרסלי וסטיבי וונדר. וקצת התמכרתי גם ל-CGIB של פארל ומיילי סיירוס. אבל יעבור לי.
אלבום השבוע: אוסף של אלביס.
מאכל השבוע: לא זוכר משהו מיוחד.
ציטוט השבוע: לא זוכר.
תמונת השבוע: טרי ריצ'ארדסון.
תכניות לסופ"ש: ללמוד למבחן.
אחר (או: מסר חשוב לאומה): תסכמ"שו גם יא חארות.

ערן1987

New member
שחרור מהמילואים זה תמיד טוב

בהצלחה במועדי ב'/ג' העתידיים שלך חח
&nbsp
"מפגשים מהסוג השלישי"
סרט מעולה! אני זוכר שראיתי אותו לפני כמה שנים והאפקטים עדיין הצליחו להרשים אותי.. וביום רביעי הציגו משימה ב"האח הגדול" ש"השאילה" משם את סצנת יצירת הקשר עם החייזרים. אני גם ממש רוצה לראות את החדש של וודי! בכלל, מפתיע אותי שהוא עובד לפעמים עם שחקנים שלא חשבתי שמתאימים לו - כמו אמה סטון ובמיוחד חואקין פיניקס. אתה יודע אם הוא עושה איתו קומדיה או דרמה? אני יכול לראות את חואקין באיזו דרמה מהורהרת.
&nbsp
לגבי ה"אחר" ):

DAN1EL

New member
חולה על השחקנים של וודי ועל העבודה שלו איתם.

התקופה שלו עם סקרלט ג'והנסון

וכמובן - דיאן קיטון ומיה פארו, שוודי אלן לדעתי עשה להן את הקריירה והכניס אותן לפנתיאון הנצחי של השחקניות האמריקאיות.

יש שחקנים ושחקניות שעבדו בעבר עם וודי אלן ואני חושב שהוא לא לגמרי מיצה אותם, והייתי שמח לראות אותו עובד איתם שוב.
למשל: אלן פייג', ג'סי אייזנברג, כריסטינה ריצ'י, פנלופה קרוז (הייתה מדהימה גם ב"ויקי כריסטינה ברצלונה" וגם ב"לרומא באהבה").

אמה סטון מבחינתי הייתה דווקא בחירה מתבקשת.
ריס ווית'רספון למשל, שהוא ציין לאחרונה שהוא חולם לעבוד איתה, היא מסוג הבחירות האלה שאתה אומר לעצמך: איך לא חשבתי על זה קודם? הבן אדם הזה נולד כדי לעבוד עם וודי! (כמו לארי דייויד, אלן פייג', ג'סי אייזנברג).

בחירות מפתיעות שלו מהשנים האחרונות (שעבדו נפלא על המסך!) היו דווקא רייצ'ל מקאדמס ואוון רייצ'ל ווד.

יהיה מעניין אם הוא יחליט אי פעם לעבוד שם שחקן שחור.
אבל בסרטים שלו אין שחורים כמעט אף פעם.

ערן1987

New member
עם סקרלט ראיתי רק את "נקודת מפגש"

אני חושב שזה בכלל היה הסרט הראשון של וודי שראיתי ואהבתי.
&nbsp
שיתופי הפעולה שלו עם דיאן ומיה
ומסכים על ריס אבל רק עם זה יהיה בתפקיד קומי כי אני לא רואה אותה מצליחה לעשות את הדרמות שלו. מצד שני, אולי אופתע כמובן. הייתי שמח לראות אותו עובד עם ג'וליאן מור ו/או ג'וזף גורדון לוויט, לדעתי שניהם יכולים לעבוד איתו מעולה גם בקומדיות וגם בדרמות. אוי, רגע, גם עם מילה קוניס זה יכול להיות אש!
&nbsp
דמיין את וויל סמית' או דנזל וושינגטון בסרטים שלו - אני לא מצליח

DAN1EL

New member
מילה קוניס - תכלס!

אני לא אוהב את וויל סמית', ולא הייתי רוצה לדמיין אותו באף סרט - בטח לא בסרט של וודי.
&nbsp
ואתה חייב לראות את שני הסרטים האחרים שלו עם סקרלט, במיוחד את "ויקי כריסטינה ברצלונה".

ערן1987

New member
בקומדיות - לגמרי!

אני לא ממש מצליח לראות אותה בדרמה קודרת וכבדה של וודי

למעלה