ניבין-מה עשית לי אי אי אי אי אי מה עשית לי נלהבת כמו ילדה קטנה הלב שלי מחסיר פעימה שאתה בא ולוחש את שמי אי אי אי אי אי מה עשית לי נלהבת כמו ילדה קטנה הלב שלי מחסיר פעימה שאתה בא ולוחש את שמי אי אי אי אי אי מה עשית לי חצים קטנים של אהבה עם השמות שלי ושלך אתה אני אני פלוס אתה שווה ביחד אהבה אוהבת רק אותך בוא וחבק אותי בלעדיך אבודה נלהבת כמו ילדה קטנה הלב שלי מחסיר פעימה שאתה בא ולוחש את שמי אי אי אי אי אי מה עשית לי נלהבת כמו ילדה קטנה הלב שלי מחסיר פעימה שאתה בא ולוחש את שמי אי אי אי אי אי מה עשית לי הרבה שנים שמרתי בסוד מלחמה של רגשות תאהב אותי אל תתן לי לחכות רק איתך רוצה להיות אוהבת רק אותך בוא וחבק אותי בלעדיך אבודה נלהבת כמו ילדה קטנה הלב שלי מחסיר פעימה שאתה בא ולוחש את שמי אי אי אי אי אי מה עשית לי נלהבת כמו ילדה קטנה הלב שלי מחסיר פעימה שאתה בא ולוחש את שמי אי אי אי אי אי מה עשית לי נלהבת כמו ילדה קטנה הלב שלי מחסיר פעימה שאתה בא ולוחש את שמי אי אי אי אי אי מה עשית לי נלהבת כמו ילדה קטנה הלב שלי מחסיר פעימה שאתה בא ולוחש את שמי אי אי אי אי אי מה עשית לי שיר מעצבן ת´תחת... כפרה ת´שניים האחרים אנלוידעת ת´מילים, הבטחתי לך רק את זה תיהנה...סאלאמת