למרות הכוונות הטובות ולמרות הניסיונות של

מייפלס

New member
למרות הכוונות הטובות ולמרות הניסיונות של

הצוות להבין ולבוא לקראתי אני מרגישה שהם לא מבינים ושעם הכוונות הטובות שלהם שילכו לעזאזל בגלל התנאים שהם מעמידים בפני .
הם רוצים שאוכיח את עצמי שיוכיחו במקביל גם הם !

אני מרגישה את תחושת המחנק ... כאילו שאמא שלי חונקת אותי שוב ... או כאילו אני שוב שמה לעצמי חבל מסביב לצוואר .
אני מרגישה שלא מטאפורית ולא באמת פיזית אלא משהו בין לבין , הם שמים לי את החבל או חונקים אותי כמו שאמא שלי חנקה אותי ...

אתמול אני נורא בכיתי והתחשק לי לפגוע בעצמי ולקפוץ מהחלון ...
וסימסתי למנהל וכתבתי לו איך אני מרגישה ומה בא לי לעשות וביקשתי ממנו עזרה ועכשיו הייתה לי שיחה עם העו"סית שהוא היה נוכח בה ... כמה שכתבתי לו ואמרתי לו שאני רוצה לדבר איתו ושאני לא אוהבת לדבר עם העו"סית , הובהר לי שאני מדברת עם העו"סית ואם אני רוצה הוא יהיה נוכח ויחווה את דעתו ...

יש דברים שאני לא יכולה לספר בכלל . יש דברים שאני לא מסוגלת לספר לה ולדבר איתה עליהם בכלל ועם המנהל אני מרגישה ( לא לגמרי אבל הרבה יותר מהעו"סית וגם שהוא הרבה יותר מבין ממנה ) יותר טוב ושהוא הרבה יותר מבין מהעו"סית .

מייפלס

New member
היום נכנסתי לפסיכיאטר

סיפרתי לו על מה שקרה בלילה :

" אתמול אני נורא בכיתי והתחשק לי לפגוע בעצמי ולקפוץ מהחלון ...
וסימסתי למנהל וכתבתי לו איך אני מרגישה ומה בא לי לעשות וביקשתי ממנו עזרה ... "

והייתה אווירה של צחוק כי הוא הצחיק אותי אז התלוצצתי כתשובה לדבריו גם כן אז הוא חשב שאני צוחקת גם על זה . אידיוט .
סימסתי את זה למנהל ואני מחכה לתשובה שלו ...

מייפלס

New member
והיום חוויות אחרות

נסעתי לרחובות ... התחלה לא נחמדה - עם בעלי ברבנות כי אנחנו מתחילים בתהליך גירושים ולמרות מה שסיפרתי עליו ועל אחותי לו אני מסוגלת לסלוח כי הוא עשה לי יותר טוב מרע ( אני אתעצבן על מי שיעז להגיד לי שזה צעד טוב ונכון עבורי , גם אם זה נכון מבחינה רוחנית כי אני רוצה להיות רק איתו ... וזה לא אומר שבגלל הגירושים אני אפסיק להיות איתו בקשר ... להיפך בסופו של דבר התיכנון הוא לחזור להיות ביחד ... רק שבגלל מה שהוא עשה עם אחותי וגם בגלל הגירושים עד שהוא יהיה מסוגל להיות איתי מבחינה אינטימית - מסיבות שונות שאני כמובן לא אציין הוא אומר שכרגע הוא לא מסוגל בכלל והוא אמר לי את זה ועוד כמה דברים עם דמעות בעיניים - כלומר חלק מהסיבה של הדמעות בעיניים הוא בגלל מצבים שהיה לו מאוד קשה לו לראות אותי - שוכבת בדיכאון עמוק ולא עושה שום דבר עם עצמי אפילו לא יצאתי עם הכלבה שלי שאני כל כך כועסת על עצמי ומתחרטת שמסרתי אותה ... שתבינו עד איזו רמה הייתי בדיכי ... והוא הרגיש שזה אשמתו , שהוא " לחץ על הכפתור " שגרם לי לדיכי הזה .
אנחנו אמורים להיות ברבנות עוד פעם אחת או גג פעמיים ...

אחרי זה הוא הזמין אותי לג'אפניקה כי הוא יודע שאני מאוד אוהבת סושי - שתי ארוחות עיסקיות הוא הזמין לשנינו ואכלנו את שתיהן .

ואז נסענו לצער בעלי חיים רחובות ... וניסינו גם את רחובות אוהבת חיות שלא רחוקה אבל היה סגור ולא היה שם אף אחד לצערי הרב ... צריך לתאם מראש אז חזרנו לצער בעלי חיים לעוד קצת בילוי עם הכלבים שם עד שהמונית שהזמנו הגיעה .

ואחרי זה בבית קפה שני אייס מוקצינו ושתי עוגות שיש בהן שוקולד ( באחת מהן המון ! ) רק בשבילי !

והדרך חזרה ברכבת ... הייתי עייפה אבל די מרוצה !

Nachmanides

New member
"בסופו של דבר התיכנון הוא לחזור להיות ביחד"?

האם את בטוחה כי זהו גם התכנון שלו ?
ברגע שהגירושין קבלו תוקף, ולאחר הסדרת עניני חלוקת רכוש, דמי מזונות, ומשמורת ילדים (אם אלה נושאים רלבנטיים כאן) - הוא לא יהיה מחויב לדבר (לשום דבר)...

Nachmanides

New member
אילו הייתי אשה, הייתי מעונינ(ת)

במשהו מוחשי יותר משבועה של גבר, אולם הבה נקווה לטוב

כבר שנו חז"לינו, גדושי חכמת חיים, Verba volant, scripta manent...

הסוף נשמע ממש כייף!

ממממממ עוגת שוקולד ומוקצ'ינו ...
את חושבת שמוקצ'ינו הולך עם סושי?

למעלה