למרות הכול ... אופטימית
טוב אז ככה.... אחרי כל המילים המעודדות שלכם והתגובות הנפלאות שלכם עברתי שבוע לא קל.... נתחיל בזה שדווקא הכימטורפיה עד כה (2 טיפולים ואחד מחר) עברו חלק, סבבה כולי מופתעת שלא קורה כלום ואז... תופעות לוואי הזויות מתקשרים לאחות: "כואבת לי הלסת" האחות: "כן שכחתי להגיד לך, זאת תופעה די נדירה אבל זה קורה. מסקנה... הקאות, חולשה, חוסר תאבון... לא (הלכתי לעל האש ביום של הכימטרפיה ודפקתי שני סטייקים, קציצות, סלט ועוד נשנושים) אבל כאבים איומים בלסת שאני לא יכולה לאכול כלום במשך שלושה ימים (הופיע משהו כמו יומיים אחרי הטיפול) אז זה כן. next כולכם כתבתם כמה כל הסיפור עם השיער לא היה כמו שרואים בסרטים ושזה קרה אחרי הרבה זמן אז אני... קמה אתמול בבוקר.. יום הראשון ללימודים לאחר חודש העדרות כולי מתרגשת לראות את כל חברי למכללה ולחזור לשיגרה מתקלחת, חופפת, מרגישה משהו מוזר ומתעלמת... יוצאת, מסתרקת ובום... כל השיער על המברשת....
נלחצתי אבל צחקתי והלכתי להראות לשותף שלי... כנראה שהמראה של זה והעובדה שכל פעם שהעברתי יד בשערי (הרגל מגונה כזה) הוביל לעוד גוש שיער בידי, לא יצאו לי מהראש ובאופן כנראה פסיכולוגי התחלתי לפתח כאבי בטן מוזרים
בהתחלה הם היו קטנים ומציקים כאלה, אמרתי בקטנה אני אתגבר על זה אבל אז ישבתי בכיתה וראיתי שזה לא עובר ונלחצתי ואז זה התגבר יצאתי והלכתי לשבת לנוח באחד המרכזים שלנו ואז זה התחיל לכאוב ברמות שלא יכלתי לזוז... התפתלתי מפה לשם הצלחתי לחייג לשותף שלי שבא בספיד ולקח אותי אמא בנתיים בטלפון עם הרופא ולי מתחילים כאבים בגב, נשבעת לכם זה היה הכאבים הכי גדולים של החיים שלי הרופא אמר מיד למיון ואני בטוחה שאני הולכת למות, כולי בקיצוניות מפה לשם נסענו מהצפון הרחוק (קרית שמונה) עד בית חולים נהריה נסיעה של כשעה ורבע ואני בטוחה שאני מתה עכשיו מכאבים ואז... הפלא ופלא מגיעה למיון פוגשת את אימא, הכאבים נעלמים מגניב ומעצבן באותה מידה, בטח יחשבו שעשיתי קונצים
רגע..אני חושבת לעצמי, את חולת סרטן מגיע לך, ובאמת מתיחסים מאוד טוב במיון עושים לי את כל הבדיקות ומאוד רציניים ותודה לאל זה לא הכליות ואין עוד כלום בבטן זה רק הגוש המעצבן הזה שם למעלה בחזה עדין מעטר לו את כל בית החזה ומסתיר את הריאה שלי
נותנים לי משהו לשכך כאבים אוטוטו משחררים הביתה והכאבים תוקפים שוב.. אין ברירה זריקה בטוסיק ויאאלה הביתה חוזרת הביתה ומתבאסת רצח שככה קמתי ועזבתי את הלימודים קמה השכם השכם בבוקר ומעירה את אמא אני: "אמא אני נוסעת ללימודים, מרגישה טוב" אמא: "לא את לא את נשארת לנוח" אני: "כן אני כן" אמא: "לא את לא" אני "כ ן א נ י כ ן" אמא (שבשלב זה מבינה עם מי יש לה עסק): "טוב אבל אני באה איתך" איזה אמא נפלאה יש לי ישבה 6 שעות בביתי הקט וחיכתה לי היה לי אחלה יום הרגשתי מצוין, כולם היו גאים בי שבאתי למרות המיון ואני הרגשתי חזקה מתמיד עכשיו אני כבר בתל אביב (אני נהגתי מקרית שמונה!) יש טיפולים מחר שיהיה בהצלחה! למי שהצליח לקרוא עד לכאן כל הכבוד רציתי לשתף ולהגיד תודה שאתם פה ועוד משהו קטן אולי תוכלו לעזור לי בייעוץ ביום חמישי יש לי תור לפיאות, עושים לי תספורת וצבע (לפיאה כמובן) והציעו שבאותה הזדמנות יעשו לי קרחת אני מפחדת נורא אבל מצד שני למה לדחות את הקץ יש לי עוד מלא שיער אבל הוא נושר גם ברגעים אלו... אז מה דעתכם? לגזור קצת, להוריד הכול או לחכות פשוט שמתחת לפיאה הוא יפול ויפול? כולם אומרים לי לעשות כבר קרחת אבל לכולם נורא קל לדבר אתם היחידים שיענו לי תשובות כנות ומקלות so pleas do יום נפלא מלא חיוכים לכולם ברבלה
טוב אז ככה.... אחרי כל המילים המעודדות שלכם והתגובות הנפלאות שלכם עברתי שבוע לא קל.... נתחיל בזה שדווקא הכימטורפיה עד כה (2 טיפולים ואחד מחר) עברו חלק, סבבה כולי מופתעת שלא קורה כלום ואז... תופעות לוואי הזויות מתקשרים לאחות: "כואבת לי הלסת" האחות: "כן שכחתי להגיד לך, זאת תופעה די נדירה אבל זה קורה. מסקנה... הקאות, חולשה, חוסר תאבון... לא (הלכתי לעל האש ביום של הכימטרפיה ודפקתי שני סטייקים, קציצות, סלט ועוד נשנושים) אבל כאבים איומים בלסת שאני לא יכולה לאכול כלום במשך שלושה ימים (הופיע משהו כמו יומיים אחרי הטיפול) אז זה כן. next כולכם כתבתם כמה כל הסיפור עם השיער לא היה כמו שרואים בסרטים ושזה קרה אחרי הרבה זמן אז אני... קמה אתמול בבוקר.. יום הראשון ללימודים לאחר חודש העדרות כולי מתרגשת לראות את כל חברי למכללה ולחזור לשיגרה מתקלחת, חופפת, מרגישה משהו מוזר ומתעלמת... יוצאת, מסתרקת ובום... כל השיער על המברשת....