למרות הכל - מגיע לג'רבי ופולק כל הכבוד

guinnart

New member
למרות הכל - מגיע לג'רבי ופולק כל הכבוד

אפילו שהפורום בתנומה כבדה, אין ספק שלשניהם מדובר בהישג מרשים ביותר.

guinnart

New member
למרות האדישות של הפורום

הישג מהסוג הזה היה עד ממש לא מזמן מניב שרשור של לפחות 7-8 ברכות.
נראה לי שסיפור אליס והשקט היחסי מבנץ לגבי התחרות האיכותית הזו הורידו מאוד את העניין.

BentzWatchJudo

New member
כתבתי על התחרות בדף הפייסבוק שלי

הרבה עדכונים, בזמן אמת, צילומי מסך מהקרבות ותגובה של גולן פולק לאחר הזכייה (לדעתי המקום היחיד בו התפרסמה תגובה של גולן).
מדובר בדף הפייסבוק שמופיע בחתימה שלי.
מצטער שלא הספקתי לעדכן גם כאן בפורום (פשוט יותר נוח לי בפייסבוק)

yati6

New member
באמת כל הכבוד

אבל בסה"כ ג'רבי שוב עשתה מה שהיא צריכה לעשות. לא פחות ולא יותר. היא ניצחה שתי יריבות שעדיין לא הוכיחו את עצמן בטופ העולמי. האיטלקייה לדעתי עם כסף באליפות אירופה , הישג יפה לגילה הצעיר אבל עדיין לא עשתה מעבר לזה דברים גדולים. האוסטרית אם אני זוכר נכון זכתה באיזה גרנד פרי חלש או לקחה מקום שני ומשם רוב הנקודות שלה. היא נראית מוכשרת , אבל שוב מאוד מאוד צעירה ולא הוכיחה את עצמה ברמות האלה.

ומול היפנית לא היה קרב גדול. ככה שאפשר להגיד שירדן מקום ראשון בעולם. אבל אם להיות כנים - איזה התקדמות ענקית היא עשתה ?? בתוצאות אולי כן, ביריבות שהיא מנצחת אני לא בטוח, בטח לא התקדמות ששווה מקום ראשון בעולם. בריאלי לדעתי היא שווה מקומות 5-8 , וגם זה אולי טיפה אופטימי. מאחל לה שתצליח להביא את הדירוג לידי ביטוי גם בקרבות הקשים, וכמובן מקווה שאליס תחזור בקרוב.

לגבי פולק - הבחור כוכב. מתקדם , מצליח לנצח קרבות מאוד קשים. היו לו ניצחונות יפים מאוד בטורניר הזה. כל הכבוד לו. בקצב הזה הוא אפילו יהיה מועמד למדליה בריו (רק שימשיך ככה.. )

BentzWatchJudo

New member
גנבת לי את המילים.

הישג זה הישג וכל הכבוד אבל בלי פורופרציה הנפילה תהיה כואבת וסיכוי לא קטן שברגע האמת כשכולם ישבו לצפות בג'ודו עם צפיו עד השמיים יקרה מה שקרה בלונדון ומה שקרה לג'רבי בקרב הגמר מול היפנית.

אם הייתי צריך להעריך את סיכוייה של ג'רבי כרגע ביום קרבות זהה ליום הקרבות של אליס בלונדון הייתי מנחש שהתוצאה תהיה זהה, כלומר שוב מקום 7.

למעלה