למרות הסדר תשלומים קבלתי עיקול

אתיזהב

New member
למרות הסדר תשלומים קבלתי עיקול

בשל חוב של 50000 ש"ח לבנק הגעתי להסדר לאחר חקירת יכולת בהוצאה לפועל לתשלום החוב בתשלומים של 500 ש"ח. היום קבלתי הודעה שיש צו עיקול על הבית שלי ( יש לי משכנתא על הבית בגובה של כמעט85% מערכו) מה משמעות הצו, האם הבנק יכול לחייב אותי למכור את הבית? אני עומדת בתשלומים כפי שנקבע ע"י ההוצאה לפועל האם אני עדין יכולה להגיע להסדר עם הבנק יש לי אפשרות לגייס בערך 1/2 מהסכום ( מרבית החוב נובע מריבית) האם יש טעם לפנות לעורך הדין של הבנק ולהציע להגיע להסדר? תודה

חקירת יכולת אינה מעכבת הליכים

פרט להליכי מאסר, אלא אם כן נאמר אחרת בגוף ההחלטה. כדאי לנסות להגיע להסדר, אבל רק אם את מסוגלת לנהל מו"מ באופן מושכל. אם לא, פני לעו"ד.

חקירת יכולת

חקירת יכולת מעכבת, בדרך כלל, אך ורק הליכי מאסר ועיקול עו"ש משכורת. רק הגעה להסדר ישירות מול הנושה (הבנק במקרה זה) או צו עיכוב הליכים יכולים למנוע המשך נקיטת הליכים נוספים. אגב, גם אם עוקלה דירתך, ובהנחה שהמדובר בדירה היחידה על-שמך, ואת מתגוררת בה, זה לא כל כך פשוט יהיה למכור את הדירה, בטח ובטח לא לפנות אותך ממנה. המשך יום טוב, גיל איכבום, עו"ד

david mal

New member
בלשכת ההוצל"פ

בשלב ראשון תבדוק אם הוא מוגבל באמצעים, אפשר לקבל מידע זה ללא תשלום (או 4 ש"ח תלוי בבפקידה). בנוסף אתה יכול להעזר במשרד חקירות.

למעלה