למרות העיצומים COM-X קיבלה סחורה

clev

New member
למרות העיצומים COM-X קיבלה סחורה

הגיעה סחורה חדשה !!! הסחורה מוצגת בקטגורית הזמנות- כנסו עכשיו והתרשמו. על כל הזמנה תינתן מתנה החוברת- CONAN THE LEGEND ! להלן הרישמה של חלק מהדברים שהגיעו היום בבוקר: Dark Horse 1 Conan 84 Blade of the Immortal 10 Ghost in the Shell TP stro Boy vol1 DC 788 Detective Comics 173 Batman Legends 13 Gotham Central 32 Green Arrow 5 Fallen angel 21 Hawkman 10 Hero 2 JLA Z 3 Demon Wildstorm 7 Authority 6 Authority 5 Possessed Vertigo 47 100 Bullets 19 Fables 16 Y the Last Man Mad 434 Mad 435 Mad 436 Mad Image 129 Spawn 1 Trakk Monster 1 Realm of the Claw 6 Darkness 1 Something Wicked 1 Cursed 2 Cursed Marve 4 Supreme Power 1 Wolverine The End 2 NYX 29 Elektra 74 Iron Man 63 Incredible Hulk 4 1602 3 1602 20 Captain America 35 Punisher 39 Ultimate X-Men 15 Weapon X 7 Wolverine 4 Ultimate Six 49 Ultimate Spider-Man 6 Spectacular Spider-Man Crossgen 26 Ruse Others 6 How to Draw Manga

alro

New member
לא נעים לי לציין

אבל לא רק שנגמרו העיצומים גם כל שאר חברות הקומיקס קיבלו סחורה

clev

New member
תאמין לי שיש עיצומים זה כתוב

בכל העיתונים והסחורה הייתה אמורה לצאת ביום א'. לגבי החברות האחרות לא כתבתי שהם לא קיבלו סחורה, הודעתי רק שאנחנו קיבלנו. יום טוב לכולם!

SpideyBoy

New member
קצת הגזמת, לא ?

אם אתה רוצה לפרסם את עצמך, תשלם להנהלת תפוז ותקנה פרסומת. לדעתי הודעות כאלו צריכות להמחק על ידי הנהלת האתר. במינימום תביא קצת קומיקס שונים, ולא את אותו הדבר שכולם מביאים.

כן ולא (אני אוהב להגיד את זה)

מצד אחד זה פורום קומיקס ואני מרשה לספקים לתת פלאגים לסחורה ספציפית שהם רוצים להבליט, אבל אני לא ממש אשמח לראות הודעות חודשיות של "הגיע אלינו הסחורה החדשה והנה רשימה מלאה של עשרות חוברות". נראה איך זה מתפתח. אני מקווה שלא יגזימו.

Scum Bunny

New member
איך זה?

כמידי שבוע (מאז תחילת הסמסטר) הגיע לאתר באני אקסטרים דף קומיקס חדש. והוא בחינם! ולא צריך להזמין!!! הא? איך אני איתכם? הנחה של 100% ל-pi הקוראים הראשונים.

ailag

New member
וחוץ מזה

זה לא שהפרסומות ענקיות, מציפות או שיש אלפי מפרסמים. יש שלוש ספקיות וחנות. גם אם כל הספקיות יפתחו דוכן כל שבוע ויפרסמו פה, וכל חודש כולם יפרסמו מה שחדש אצלם, אלו כ-16 הודעות בחודש, כהודעה ליומיים. זה מידע שאנחנו רוצים לדעת, וזה לא מעיק. מה שכן, אם זה כן יעיק, תמיד אפשר לאגד הכל לשרשור אחד. לדעתי דוקא פרסומים של הספקיות וקומיקאזה הם דבר חיובי.

למעלה