למרות השבוע הקצר הספקנו די הרבה

אינצה

New member
למרות השבוע הקצר הספקנו די הרבה

קודם כל ההזמנות הגיעו והן בסדר גמור (למרות החששות). היינו היום בפגישה עם בר אקטיבי שוTים. האמת היא שאין לנו מושג בנושא - כל מה שאנחנו יודעים זה שאנחנו לא רוצים פושרים (מהמילה push). אנחנו מעדיפים משהו סולידי ואיכותי. הם עשו רושם די טוב אבל זאת רק פגישה - שבוע הבא אנחנו נלך לראות אותם באירוע ואז נהיה יותר חכמים. מה שאהבתי זה שהם מכניסים כל מיני הפתעות לרחבת הריקודים - ממתקים אלכוהוליים, קרמבואים אלכוהוליים, כדורי פירות, מרגריטות קפואות, שייקים, פונדו שוקולד וכו´. אם מישהו היה באירוע שלהם אני אשמח לשמוע תגובות כי גם נראה לי שהמחיר לא בשמים (המחיר תלוי בכל התוספות - אבל אני משערת שכולל כל ההפתעות שציינתי זה יגיע ל-1200$-1000$ עבור 400-450 מוזמנים). חוץ מזה היינו היום בחנות של דורון אשכנזי וקנינו בגדים לגיא. רצינו משהו שייראה יפה ואלגנטי אבל לא יותר מדי. היינו לפני כן בחנויות בקניון רמת אביב אבל הכל היה שם "רגיל" - מכנס אלגנטי, חולצה מבריקה ועניבה ברב המקרים בצבע החולצה. אצל דורון אשכנזי קנינו חליפה קצת אחרת - הז´קט עשוי מבד קליל יותר ולא מחויט מדי והחולצה בחוץ כך שזה הרבה פחות רשמי. אני רק מקווה שגם האמהות יאהבו... זהו אז הלחץ קצת ירד (אפילו הספקנו ללכת לים, הייתם מאמינים?) וכבר מתחילים להתרגש עם חלוקת ההזמנות.

galitm

New member
היי אינצ´ה !אני שמחה לשמוע שההזמנות

מצאו חן בעיניכם ושכבר קניתם חליפה לגיא. רציתי לספר לך שהייתי היום אצל מיכל - מ"עמנואל" !! TO MAKE A LONG STORY SHORT - מדדתי אצלה שמלה מ-ק-ס-י-מ-ה (לא תאמיני- עם מחוך!!) אבל יש לי בעיה ברמת הקונספט. כאילו, אני יודעת שזה נשמע פלצני, אבל אני לא מצליחה להחליט אם ללכת לכיוון קליל יותר וחופשי ולא יותר מדי "כלתי" כמו השמלה שאהבתי אצל תגורי (וגם מדדתי משהו דומה אצל ליצור צדקה) או ללכת על משהו יותר "מעוצב", חגיגי ו.."כלתי" כמו השמלה שמדדתי אצל מיכל. מיכל עשתה לי "שיחת מוטיבציה" ארוכה שהמסר העיקרי ממנה היה שלמרות העובדה שאני לא רוצה לבלוט יותר מדי, אנשים יסתכלו עליי (אני הכלה !!) ואין לי שום דרך להתחמק מזה, ולכן כבר עדיף ממש להיות זוהרת ומיוחדת (לא יותר מדי זוהרת !!). בקיצור אני צריכה לקחת לי כמה ימים "לישון" על העניין..

אתי@

New member
נשמע מצוין - תוכלי להראות לנו את

ההזמנה

הי אינצה, נשמע מעולה. בקשר לבר

האקטיבי, גם הדי ג´יי שלנו המליץ לנו על שוTים, אבל בסוף החלטנו לוותר, כי המקום (גן האמנים ) נותן לנו מספיק דברים. אז אני יודעת לפחות שהבר צריך להיות טוב.

יעל, בקשר לפיטורייך..

לא נעים. התחושה הזאת לעיתים די מעליבה. אבל איזה כיף להיות בחופש עכשיו? לפני החתונה. אין לחץ. לא צריך להפסיד ימי עבודה. נאמר שתחתמי בלישכה? יתחיל החורף, תוכלי לישון עד מאוחר.. לגמרי לא רע להתחיל לעבוד כמעט בקיץ הבא. ועכשיו יש חדשות ישנו.. לא שימותו הקנאים..שישארו בחיים ויתפוצצו......

הי אתי. האמת שהתחושה לא ממש מעליבה

כי אני יודעת שהרקע לפיטורי הוא לא שלא מרוצים ממני, או שלא תפקדתי כמו שצריך, אלא המצב הכלכלי של החברה. חוץ מזה, גם ככה לא הייתי מרוצה מהעבודה שם, ותכננתי להתחיל לחפש מקום אחר אחרי החגים, אז פשוט הקדימו אותי בקצת. בכל מיקרה יש לי שמכורת מלאה, אוןטו וסלולרי עוד 45 יום, אז אני מקווה שיהיה טוב... אתמול דיברתי עם חברה שלי, שפתאום אמרה לי שבעלה אמר שהמנכ"ל הוא כזה בן - זו... כי לפטר אותי 10 ימים לפניח החץונה זה ממש ניבזי, ואז פתאום הרגשתי שאכן זה די ניבזי מצידו....אבל זה כבר מאחורי... תמיד תמיד מסתכלים רק קדימה. יהיה בסדר.

כן. ועצה קטנה מזקנה כמוני.. אם הזמנ

הזמנת אנשים ממקום העבודה.. תנסי ללחוץ מחדש על מנת לקבל מושג אמיתי מי מגיע ומי לא. במסגרת פיטורי ההי טק היו לי מספיק כלות שפוטרו כמוך, ממש ימים ספורים לפני החתונה. אורחים ממקום העבודה שלא הגיעו גם לא טרחו להודיע. יכול להיות שזה לא יקרה אצלך, אבל אל תקחי צ´אנס.

תודה מתוקה. האמת שהמנכ"ל אמר שהוא

ואחיו (נשיא החברה) יגיעו עם הנשים שלהם, וגם הבוס הישיר שלי בטוח יגיע, עם עוד לפחות שני זוגות. אני חושבת לא להכליל אותם במספר המוזמנים שמאשרים (כי הם אישרו תאורטית) כי מאחר והגן מכין גם כך אקסטרות, אז גם אם הם יגיעו יהיה בסדר. ליבי סידור הישיבה, אני פשוט אשמור שני שולחנות לחברה, בלי שמות, ואת הבוס הישיר שלי, שהוא חבר טוב וגם לא סובל את ההנהלה, אני אשים במקום אחר ללוטין, עם אנשים שמתאימים לו ברמתם, אבל לא מהחברה. השולחנות השמורים לחברה יהיו רזרבות בעצם, וכך לא תהיה בעיה עם כולם יבואו או אם אף אחד לא יבוא. ובאה שלווה על העולם....

למעלה