למרות ואף על פי השעה המאוחרת..

בטי369

New member
למרות ואף על פי השעה המאוחרת..

כרגע חזרתי מההופעה בברלה מלאת אדרנלין כמו תמיד.. כל כך נהנתי
שוב שילוב מדהים של אומן אורח ודיויד הענק שלנו
כמעט 3 שעות של אנרגיה מטורפת אני בטי ואני מכורה!!! דרך אגב גם הדור הצעיר שהצטרף אלי מאוד נהנה(ברור לא..כאילו דה) טוב כל שנותר לי זה להתחיל לתפור שמלה לבנה לטו באב חחחחחח..... שיהיה לכולנו שבוע של חיוכים ומוסיקה וחג שבועות נפלא.

SHANILIROY

New member
איזה כיף לשמוע שנהנתם‏!‏

אגב הדור הצעיר הלך לפגוש את דיויד‏?תמונות בבקשה. איזה כיף הולך להיות לכולנו במצדה

בטי369

New member
איזה כייף שאתם קיימים../images/Emo24.gif

כן ביתי ואחיני בני 15 ו16 היו איתי וגם אחי כמובן כולם נהנו!!! הבת שלי קיבלה בתוספת גם מנה גדושה של ספרדית שפה שהיא מאוד אוהבת האחין שלי שמנגן מבקש עכשיו מה"דודה" לקנות לו את אחת מהגיטרות של דיויד (ואני אחלה "דודה" אז איפה קונים...חחחח...) טוב אחי זה ממש לא חוכמה הוא חווה את דיויד עוד מהימים של "דוד ויונתן" (איפה הימים!!!) ואני... מרב התרגשות והתלהבות המצלמה נשארה עמוק בתיק. הינו מאחורי הקלעים דיוד אפילו שמח לראות את הדור הצעיר לחץ יד ושאל שאלות. ואני... נשיקות.

glitter8

New member
../images/Emo168.gifהגיטרות של דיויד...

תתכונני לחוויה בתשלומים...
בחנות של שמוליק בודגוב בתל אביב, כל הפרטים, בגוגל..
יש לו כמה דגמים, שלמיטב ידיעתי-"מצדה" הוא השווה והיקר מכולם, אבל זה ממש עניין של טעם אישי וצליל..

altofhen

New member
ויש גם דגם...

ויש גם דגם בשם מגידו שבטעות אני משם...

בטי369

New member
טוב ראיתי../images/Emo3.gif

ומכוון שאנלא מבינה בזה בכלל נפנה את הענין למומחים..

SHANILIROY

New member
כן ממש ממכר ...

ופה זה קבוצת תמיכה של תבואי שוב ושוב ... ממש לא גמילה חחחחח גם אני אוהבת אותך בטי.... ומה נעשה עד מצדה ?

בטי369

New member
אכן שאלה קשה...

היום שב "פארקינג קומפלטו" לככב אצלי בקליניקה.. בטוח שיש עוד משהו קטן לפני מצדה..נכון!!! (בארץ).

glitter8

New member
ברלה ברלה צא החוצה..

ובינתיים אפשר תמיד להתפנן על איזה די וי די טוב כמו למשל מצדה האחרון או broza5 וברוך השם היו טיוב שופע קטעי וידאו, לא שזה משתווה להופעה.. השמועות אומרות שיש פה מישהי שהדי וי די שלה כבר נשחק למוות.. אבל אני משערת שתהיינה עוד הופעות עד אז...אחרת זה פיקוח נפש..

למעלה