למרות עונת הקייץ המיגעת...

אמא לה3

New member
למרות עונת הקייץ המיגעת...

יש כל כך הרבה על מה לדבר... אולימפיאדת הנוער בעיצומה עם ויקטוריה קומובה הרוסייה הצעירה והרזונת שפשוט שולטת בתחרויות ביד רמה (ושדופההה) http://www.intlgymnast.com/index.ph...cation&catid=5:competition-reports&Itemid=164 נסטיה עושה קאמבק או לא? החליטו בעצמכם (כי היא עדיין לא, אבל נתנה ראיון נפלא...) http://www.examiner.com/gymnastics-...t-nastia-liukin-is-keeping-her-options-open-1 הפרק השמיני של MIOBI כבר עלה לצפייה, מה דעתכן, דוקא יש הרבה על מה לדבר.... http://www.free-tv-video-online.info/player/divxden.php?id=zr9ax6rmn2sl קדימה, צאו מהיובש ותתחילו לשתף!!!

חם ולוהט...

אני מתה על אולימפיאדת הנוער. הנערות כאלו מתוקות. וההתעמלות ברמה גבוהה סוף הדרך. מכניס אופטימיות- אם ככה הן נראות היום, מה יהיה כשיהיו בבוגרות? נותן זרקור על מתעמלות שאנחנו קצת פחות מכירים. פרומו- איך ייראו המתעמלות של הדור הבא?? נסטיה ליוקין- בהחלט עושה קאמבק- אך לעולם התקשורת. נראה לי שנסטיה לא באמת חוזרת להתעמלות ברצינות, אבל כן רוצה לשמור על ההתעניינות סביבה. סבבה- אני אמשיך לעקוב. MIOBI טרם הספיקותי... בלי ספוילרים בבקשה...

MIOBI פרק 8

אלוהים ישמור, איזה סדרה הזויה. מי הדפוק שהמציא אותה, איזה זבל יש שם. כל כך לא חינוכי!!! הם מעוותים לגמרי מושגי זוגיות, מין ואהבה. בני נוער עלולים לחשוב שבין קיילי לאוסטין צומחת אהבה... שככה זה הולך... אפילו פייסון האוילית הזאת חשבה ש.... נו באמת, פייסון... איזה פאדיחות... אני במקומך הייתי פורשת מההתעמלות, עוזבת את בולדר ואת הסדרה לגמרי. ואמילי- זאת כבר ממש הגזמה. מישהו חייב קצת לחנך את הפושטקית הזאת... אמילי חייבת ללמוד לבקש עזרה! חייבת. אני חושבת שסדרה חינוכית צריכה להתמקד גם בדברים האלה- לקבל ולתת. רק קלואי שיחקה אותה. דמות למופת.

אמא לה3

New member
כמה דברים על הפרק...

זאת סידרה אמריקאית קיטשית לילדות בגיל הממוצע של 12-14!!!!! זהו. אם תשימי לב, כל הסדרות האמריקאיות לגילאים האלו נגועות במושגים המעוותים שכתבת. אחרי שנתעלם מזה (או נקבל את זה) אפשר יהיה להתיחס לדילמות או לפתרונות שעולים שם. קיילי/אוסטין - לא מן הנמנע שככה מתפתחת אצלם "אהבה", שום דבר שקרה בפרק לא יכול לסתור את זה. פייסון - כאן דוקא מוצגת דילמה בכלל לא רחוקה מהמציאות. אולי לא להתעמלות אבל בטח שאפשר למצוא אותה בהרבה מקומות אחרים - ההתאהבות במורה/מאמן. אם נתייחס להתעמלות, הרי שהמאמן/ת מהווים דמות מאוד משמעותית עבור המתעמלים/ות שלהם, לעיתים ההשפעה שלהם על הבנות היא הרבה יותר מההורים. המאמנים הם אלו שנותנים לבנות על בסיס יומי את המחמאות/הערות/הארות על התיפקוד שלהן הם גם אלו שאחראים על ההצלחות של הספורטאים. לא מן הנמנע שמקרים כאלו קורים ויקרו. בפרק שלפנינו, פייסון מדגישה יותר מפעם אחת כמה סשה מאמין בה וכמה היא מוכנה ללכת אחריו לכל מקום. הרבה פעמים הילדה מפרשת את התמיכה הזאת כהתאהבות ובינינו, גם לי היה מאמן (כשהייתי מ-א-ו-ד צעירה)שהיה חתיך וכולנו "נדלקנו" עליו... פייסון כמו הרבה מבנות גילה פשוט פירשה לא נכון את הדאגה והמסירות של סשה והתאהבה בו. אגב, התגובה שלו היתה מאוד נכונה, הוא הדף אותה (ולפי הספויילר של הפרק הבא - האחרון, זה עוד לא נגמר). אמילי - או קיי, קצת דרמה אמריקאית.... דוקא מה שכתבת, נועה, בסוף דברייך הוא נכון, צריך לתת את הדעת גם על לתת/לקבל. זה נכון בכל מצב. קיילי, סוף סוף התייחסות משמעותית מצד החברים בסידרה, קיילי מפתחת הפרעת אכילה וזה מתחיל לתת אותותיו בהתעמלות, היא נחלשת... אוסטין ממשיך להיות הדמות "האחראית" ולספר לה על אחותו האנורקטית....אולי יש פה איזה מסר לילדות צעירות , אם הן יבינו...

מסכימה לגבי פייסון

ואפשר לסכם את הכל בדבר אחד שאמרת לי אתמול בטלפון: כל מה שבסדרה הוא נכון ומציאותי, רק שבסדרה זה בהגזמה. הכל קיים בצורה זו או אחרת במציאות, אבל לא בכאלו עוצמות. הסדרה פשוט לוקחת דברים אמיתיים ומקצינה אותם למימדים מעוותים ובלתי נתפסים. אבל הבסיס הוא מציאותי

אמא לה3

New member
אגב, לגבי קיילי

בזמן הפסקת הפירסומות כאשר שודרה הסידרה בארה"ב, עלתה השחקנית שמשחקת את קיילי ודיברה על הפרעות אכילה וכמה זה מסוכן והיא פנתה במיוחד לכל אותן הבנות ששואפות להיות כמו קיילי. קוריוז קטן...

אילו הייתי אנורקסית

אני לא חושבת שהדברים האלה היו משכנעים אותי. קצת נדוש, לא?

אמא לה3

New member
כמו כל דבר...

גם פירסומות נגד אלכוהול/סמים, לא ממש מדברים אל אלכוהוליסטים, נרקומנים... ההסברה חייבת להיות קיימת, רק בשביל שאף אחד לא יתבלבל ויחשוב שמעודדים בתוכנית כזאת אנורקסיה. זה נדוש, אם כי הכרחי (כסת"ח)

NBI2

New member
אני לא חושבת שזה מיועד לאנורקסיות

אלא לסביבה שלהן, לעודד אותה לקום ולעשות מעשה

NBI2

New member
אוסטין, אתה מושלם. עדכונך.

דווקא נראה לי שמה שמתפתח בין קיילי ואוסטין כן יכול להיות אהבה, רק הנשיקה היתה קצת לא טבעית לדעתי...

למעלה