למרות שאין פעילות :X בהצלחה למי שיש בגרות בתנך :) סבתו שליטעעעעעע
G GangLandx New member 19/6/08 #3 חחחחח ורק אני רואה 2 קופים ? תותחים מה קורה ? ... איזה שיממון פה , כבר יותר מעניין בחדר של חני .
י יוסף1122 New member 23/6/08 #4 חחחחחחחחחחחחח חח יא תותח עלק בחדר של חניXD השבוע יש מפגש יום חמישי. רובי אם תפנוי דבר איתי
G GangLandx New member 23/6/08 #5 יוסףףףף זמן פנוי תמיד יש השאלה מה עושים איתו .... בכול מקרה שלח לי מסר ספר לי מה קורה ..
י יוסף1122 New member 24/6/08 #6 רובי זה לא נותן לי לשלוח לך מסר: / אומר לי "אירוע באג.. אם בריצונך לדוח על הבאג " משהו כזה.. ואז עושה לי רענן ניסתי 3 פעמים
רובי זה לא נותן לי לשלוח לך מסר: / אומר לי "אירוע באג.. אם בריצונך לדוח על הבאג " משהו כזה.. ואז עושה לי רענן ניסתי 3 פעמים
G GangLandx New member 25/6/08 #7 חחחחח יא נעל דוס שכמוך... הפצצת לי את התיבה עם 6 הודעות , קיבלתי קראתי אני אדבר איתך מחר
י יוסף1122 New member 26/6/08 #8 הא חחחחחחחחחחחחחחח זה שלחXD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא נראה לי שאני אבוא בסוף אחי יש לידידה שלי יום הולדת אנחנו יוצאים
הא חחחחחחחחחחחחחחח זה שלחXD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא נראה לי שאני אבוא בסוף אחי יש לידידה שלי יום הולדת אנחנו יוצאים