למרות שאיני חוזר בשאלה

• פותח הנושא all
  • פורסם בתאריך

all

New member
למרות שאיני חוזר בשאלה

אני מרגיש חלק ממכם. באחת התקופות הקשות בחיי, הייתי קרוב קקצהו של י´ לחזרה בתשובה. כבר התחלתי בלימודים ומצאתי לי רב. אבל לא! ככל שנכנסתי עמוק יותר הייתי תרוד יותר. לבסוף כשאמר לי רבי - "תתחיל לקיים מצוות ואחר כך תוכל להאמין בהם". על משקל "נעשה ונשמע". נשברתי ועניתי לו - "קשקש עם זנבו של הכלב ותראה איך שהכלב נהיה מאושר". לא, לא יכולתי לקפל ולהכניס את כל אמונתי בבורא העולם לתוך עניין עלוב ומחוק כמו "דת".

פוקה בורה ../images/Emo107.gif

זהו עצם העניין, לא זה העצם של הכלב. (כוורת) הסיפור שלך הצחיק אותי ונגע ללבי. תשובה טובה. >ספל חמאה מקפלת ומכניסה כביסה<

taxi555

New member
איך שאתם מגזימים

אני מרגיש פה לפעמים שמרוב שלאנשים יש פה דעות קדומות על חרדים אז הם מנסים למצוא רק רע בחיים החרדיים אין לי מושג לאיזה רב הלכת ומה בדיוק הוא אמר לך ואני גם לא רוצה לנחש למה בדיוק פתאום רצית לחזור בתשובה ופתאום התחרטת ואם בא לך אז באמת בוא תספר מה גרם לך לשינויים האלה ותפרט וככה יהיה לנו קצת מושג על מה לעזאזאל אתה מדבר בתודה !! משה

taxi555

New member
התכוונתי לזה שמזדהה איתנו ../images/Emo7.gif

כוונתי לזה שמזדהה איתנו ומבין אותנו כי הוא כמעט חזר בתשובה ואני לא חושב שצריך לרחם על מישהו שהיה דוסי כי אם ככה בוא ניקח אנשים מכל רקע שהוא ונתחיל לרחם עליהם בגלל מה שעבר עליהם לדעתם.... החיים הם לא פיקניק ! אבל לנסות להגיד שאם היינו דוסים אז אנחנו מסכנים !! לא ולא? היינו דוסים וזה נגמר ועכשיו גדלנו וגיבשנו דעה עצמית ואנחנו חיים תחיים שאנחנו בוחרים לעצמו!!! וטוב שלא בא לפה איזה חוזר בתשובה ויתחיל להאשים תהורים שלו שהם גידלו אותו בתור חילוני ובגלל זה הוא עשה הרבה עבי´רות וכו´ ככה ההורים חשבו ובזה הם האמינו וזהו לא מתאים לך אורח החיים שלהם אז תשתנה אבל אתה לא יכול להאשים אותם שהם כאלה או את החיים החילוניים---אותו דבר גם במקרה ההפוך שלנו .. אל לנו לנסות להאשים מישהו ואו לרחם על עצמנו בתודה!! משה

למעלה